V75 Åby – 6/4-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Åby

Spilstop kl.16:20

Ugens V75 spilforslag af M&A’s JP Fiduser – Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser på lørdag. Så brug linket herunder – En andel koster kun 60 kr.:

V75

V75 Forslag

Til Åbytravet - 6/4-2024

V75 Forslag

V75-1: 1,4,5,7,8,12
V75-2: 1,2,3,7,10,11
V75-3: 1,2,6,8,9
V75-4: 1 Wishful Order
V75-5: 2,9
V75-6: 8 Önas Prince
V75-7: 1,9,14,15

1440 Rækker x 0,5 kr = 720 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Lørdagens V75 forslag og analyse står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og dette er tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Hør også Rent Travs podcast, som udkommer fredag, hvor eksperterne i studiet bl.a. kommer med deres besyv på V75 omgangen.

Husk at køb andele til både Rent Trav og M&A’s JP Fiduser.

Tips til V75 Åby lørdag 6/4-2024 fra M&A`S JP Fiduser

V75 fra Åby endnu en omgang med Jackpot, Åby er kendetegnet ved dobbelt open stretch, og det er en omgang der godt kan byde på store skræl, og hive præmierne i vejret, det håber vi og vi håber at kunne ramme lidt, efter en påske med 4 dages Spring Race er vi tilbage til normalen igen.

Afdeling (1) 2640 meter Voltestart

Vi starter lørdagen med en meget åben afdeling, jeg kan se 5-6 heste løbe med om sejren, 12 Doctor Gio er måske bedste hest i feltet, men det har ikke været som bedst, i de sidste par løb, hvor den ellers fremstod som en af favoritterne, jeg prøver en sidste gang med at udnævne den som vinder.

Modbud findes der, nummer 5 Pretty Devil som mest har gjort sig i Norge, er absolut en der kommer på kupon, det samme gælder 8 Beachcomber, som er god på netop denne distance, 7 Dencos Galliano, er på kupon, jeg ved ikke hvor god den er på denne distance men det får vi at se, den store fidus er 4 Jolicouer, som godt kan blande sig i afslutningen.

 • Vindertip: 12 Doctor Gio
 • Fidusen: 4 Jolicouer
Afdeling (2) 2140 meter Autostart

3 I Am Don Max og 1 Mr Weasley er dem som kommer til at gøre op om sejren, de er lige starthurtige og vil nok gå efter spids, med det samme, det kan åbne op for konkurrenterne, hvis de to kører på hinanden og derfor er der står fidus til at 7 Stens Rebell, kan blande sig i topstriden, den har fået sit løb i kroppen og sæsondebuterede med en sejr, desværre er 10 Zlatan Gertorp og 11 Wanderlust Pellini hæmmet lidt af bagspor, men begge kan blande sig i topstriden, især 10 Zlatan Gertorp er min luring i dette løb, selv med bagspor vil den kunne pille mange ned med sin afslutning.

 • Vindertip: 1 Mr Weasley
 • Fidusen: 10 Zlatan Gertorp
Afdeling (3) 2140 meter Autostart

Denne afdeling er nok omgangens sværeste at forudse, jeg kunne godt finde på at trykke på alle knappen, på min kupon, der er flere heste som har skuffet lidt i deres seneste løb, blandt andet 2 Ultra Violet som ellers er meldt i god form, den har bare ikke nået at vise det endnu i år med to gange galop i dens sidste løb, den er dog en af de bedre heste i feltet, 1 Countess Face er pt favorit og det er også en kapacitetsfyldt hest, den er i min verden bare meget usikker, jeg håber at Kolgijni får styr på den, men med på kupon kommer den, 8 Jurista og 9 N.Y.Moet er selvskrevne, og så kan jeg ikke glemme 6 Mose Eagle*(DE), den har ikke præsteret på top efter sin ankomst til Sverige i efteråret, men en tidligere tysk hoppe derby vinder, glemmer ikke at løbe væddeløb og med Carl Johan Jepson tilbage i sulkyen, tror jeg den blander sig i topstriden, jeg udnævner den til min fidus.

 • Vindertip: 8 Jurista
 • Fidusen: 6 Mose Eagle*(DE)
Afdeling (4) 2140 Autostart

Dagens første Blankbud nummer 1 Wishful Order, det er bedste hest i feltet.

Og jeg tror det bliver spids og slut. Der er dog et par modbud hvis favoritten mod forventning svigter, 5 Vancouver High synes jeg stadig er tæt på en sejr, den kan komme denne gang 7 Soundtrack leverer på top hvergang,og kan blande sig i topstriden, men denne gang nok kun 2-3 plads.

 • Vindertip: 1 Wishful Order
 • Fidus: 5 Vancouver High
Afdeling (5) 2140 Autostart

Hvis man leder efter et alternativt blankbud kan jeg anbefale 2 Winner Brodde.

I denne afdeling, jeg er inde på at låse løbe med Winner Brodde og 9 Combat Figther, som begge viser strålende form. Især Combat Figther imponerede mig i sit sidste løb, hvor den gik lige op mod selveste Danao Degli Dei, og fremtvang et dødt løb, hvis formen holder er en lignende præstation mulig, af andre bud til kupon er 10 Randemar R.D. som jo sidste gang den var på Åby Skræl vandt sit løb, det kan være sværere denne gang, men intet er umuligt, sidste jeg vil nævne og som er en mega fidus er 11 Hidalgo Heldia, jeg ved godt at startsporet ikke er det nemmeste, men hesten er rigtig god og jeg tror på en top 3 placering.

 • Vindertip: 2 Winner Brodde
 • Fidusen: 11 Hidalgo Heldia
Afdeling 6 (2140) Autostart

Og så til næste Blank bud, jeg kan ikke se nummer 8 Önas Prince tabe dette løb, sigtet er mod Elitloppet og flere nævner at Önas Prince med en sejr, bliver inviteret allerede nu, modbud er 1 Kagan, men jeg tror ikke at den kan holde Önas Prince væk så efter 600 meter tror jeg denne overtager spidsen, og kører sejren hjem, af fiduser til denne afdeling vil jeg nævne 6 Digital Dominance.

 • Vindertip: 8 Önas Prince
 • Fidusen: 6 Digital Dominance
Afdeling 7 2140 meter Autostart

Vi afslutter løbsdagen med et ungdomsløb, hvor der skal en del heste på.

Jeg sætter 14 Bold Face først, da Dante Kolgijni har en af de bedste heste i feltet og han er en god kusk, 15 Garden Leave kommer også på kupon, sammen 9 I love Faux Depart, jeg anser dette for et åbent løb og fylder på med 1 Victoria .L.L og min fidus nummer 4 Honey Dun Girl, jeg tror at Malte Handfast, bliver en af fremtidens kuske, jeg synes han er på vej.

 • Vindertip: 14 Bold Face
 • Fidusen: 4 Honey Dun Girl

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen, ligesom der kan komme informationer der gør at man må fravige det oprindelige udkast.

Link til spil kommer her pris pr anpart er 60 kroner

https://bet25.dk/heste/SPK/MU9Y8F2C

GS75

GS75

På Travtips.dk kører vi i denne uge kun ét spil – Og da ligger vi alle vores kræfter i søndagens GS75, hvor der er Jackpot. 

Håber du vil være med – kun 30 andele i alt!

Du kan købe en andel via linkene herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere