V75 Romme – MultiJackpot – 31/3-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Romme m/ MultiJackpot

Spilstop kl.16:20 (søndag)

M&A’s JP Fiduser kommer med lidt fiduser til spil på V75.

V75

Søndagens V75 Forslag

Til Romme - 31/3-2024

Springrace

Værd at vide

Søndagens V75 forslag og analyse står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og dette er tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Husk på at der er MultiJackpot!

Her kan du finde links til søndagens V75 andelsspil:

“Med hovedet under armen” fra Klosterskogen

På lørdagens Klosterskogen, da havde vi på bl.a. Travtips.dk’s andelsspil luret den store overraskelse i første afdeling (1 Retire Me Royal til 2%), efter vi havde fået gode bulletiner fra Norge, men vi røg på andelsspillet i tredje afdeling, efter at Frazze ikke kunne være i fred i spidsen, pga. bla. “dødskørsel” fra en 1%’er (1 Custom Chef og Henry Rorgemoen) midt i løbet. Fuldstændig åndsvagt! Hesten gik også helt i stå og røg ned igennem feltet og gjorde, at bl.a. 7 Born in Bergen endte sidst i feltet ved episoden. Frazze ville helt sikkert have haft en meget god chance til at holde i mål, uden det lange tryk midt i løbet. Men vi kan jo ikke altid gardere os mod sådan kørsel, hvilket vi heldigvis ikke oplever så tit. Men vi må bare op på hesten igen – og vi kan starte med at tage de syv rigtige søndag.

Vi havde generelt håbet på flere skræl i koldblodsløbene, men her vandt favoritterne nemt efter at være kommet til spids, og kunne derfra styre til sejr. Derfor manglede vi garderinger i de andre løb på vores endelige andelsspil, hvilket var afgørende (nu da vi havde solgt så få andele som vi havde). Da der jo ikke kom nogle heste som vandt, som vi ikke havde på vores første initielle systemforslag (hvis vi havde fået solgt flere andele). Men når man har 100 andele til salg, og så kun sælger 1/10-del så er det op ad bakke! Og man må skære systemet ind til benet og heste væk. Heldigvis gav de syv rigtige ikke så meget, så vi kan derfor bedre komme over den hovedløse kørsel i tredje afdeling.

Har du lidt håndøre til søndag, så husk at køb en andel til et af vores andelsspil – Vi vil gøre alt for at gøre din søndag så meget bedre.

Tips og Fiduser til Romme – Fra M&A’s JP-Fiduser

Spring Race slutter for denne gang med en mega Jackpot fra Romme travet, fra M&A`S JP-fiduser kommer der her lidt vindertip, tvillingespils forlag og plads spil. Vi er med i V75 SpilKlub25 Spring Race og jeg vil håbe der er nogle der vil købe anparter hos både travtips.dk og hos os.

Forklaring til U heste i Tvillingespil, er at den U hest du vælger, skal blive nummer 1 eller 2.

V75-1

Vi starter med en afdeling hvor der mange der kan løbe med om sejren, jeg sætter et lille plus ud for nummer 5 Great Time Trot der virker klar til opgaven, modbud er 6 Joint Chef med Bjørn Goop, der er fiduserne, er 8 Micke Sting samt 2 Spader, disse gør op sejren tror jeg, spil en tvilling med 5 som U Hest.

 • Vindertip: 5 Great Time Trot
 • Fidusen: 2 Spader
 • Tvillinge tip: U 5 / 2,6,8,10,12
V75-2

Denne afdeling skriger på mange heste, det er koldblod og dt er i disse afdelingerne, det uforudsigelige sker, se blot på Gævle skærtorsdag, næst mindst spillede hest vinder, 9 Svarte Petter er vindertippet, i en meget svær afdeling, af konkurrenter er 12 Grude Trygve, samt 1 Prinsen af Sola.

 • Vindertip: Svarte Petter
 • Pladsspil / Luring: 4 Vinn Tabac
V75-3

3 Xanthis Hilton er favorit, og det er muligt at den bomber afsted fra start, jeg har dog et spændende modbud i 7 Triton som mange spillere har glemt, den har en fantastisk finish, og derfor er den en fin luring, jeg synes at procenten på Xanthis Hilton er for stor, den store luring i dette løb er 2 Marre`S Dreamboy, det virker til at Jørgen Westholm har sine heste i god form, og de løber med om sejren.

 • Vindertip: 3 Xanthis Hilton
 • Luring: 7 Triton
 • Fidus/ godt pladsspil: 2 Marre`S Dreamboy
V75-4

Koldblodsløb, 10 Månlykke A.M sæsondebuterer og er favorit hos mange, Magnus Djuse i Sulkyen i stedet for træner Melander er et plus, jeg tror dog ikke den vinder i dette løb, men jeg håber at den er med i opløbet, 4 Teknojerven er begyndt at fungere, den har kapacitet til at vinde, det virker til at der kommet styr på hestens tendens til galop, 1 Wolt er en stor fidus, den har også kapacitet, men er lidt usikker.

 • Vindertip: 4 Teknojerven
 • Fidus: 1 Wolt
V75-5

Her ligger vindertippet på 4 Antognoni, jeg tror det en potentiel blank på v75 kuponen, 8 Global Easy Rider er nok værste konkurrent, men startspor 8 er ikke optimalt, fidusen 11 Even Younger, og 12 Dostojevskij.

 • Vindertip: 4 Antognoni
 • Pladspil: 12 Dostojevskij
V75-6

6 Ohh Tooma sæsondebuterer og står som favorit, og det er også hesten at slå, værste konkurrent 14 Ultra Violet skal hente 20 meter og det er svært. men ikke umuligt fra spor 14. Det er disse 2 der gør op om sejren fordel til Ohh Tooma. Fidusen er 7 Elysia, jeg vindertipper 6, og anbefaler et tvillingespil, med denne som U hest.

 • Tvilling: U 6 / 4,7,11,14
V75-7

Jeg vælger at to hestes låse sidste afdeling med 5 Icon Mearas og 12 In Love Mearas, disse to står for klassen i feltet og er man med til slut om jackpotten bliver dette et spændende løb, jeg skal lige se 3 Illfindmywayhome i et løb hvor den ikke galopperer før den kommer på min kupon, det er en god hest men usikkerheden omkring galop er stor.

 • Vindertippet går til 5 Icon Mearas
 • Fidusen: 2 Krakas
 • Pladsspil: 1 Current Leader
 • Tvillingespil: U 5 / 1,2,3,12

Jeg håber i kan bruge lidt af mine tips.

Her kan du finde links til søndagens V75 andelsspil:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere