M&A’s JP Fiduser kommer med fiduser, og så kan du finde “To Tipper”, hvor vi kommer med et par nedslag på heste man ikke skal glemme.

Springrace

Værd at vide

Lørdagens V75 forslag og analyse står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og dette er tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Her kan du finde links til lørdagens V75 andelsspil:

Fra og med torsdag køres hele fire V75 omgange i streg fra torsdag t.o.m. søndag d.31/3.

V75 SpringRace afsluttes om søndagen på Romme, hvor der bliver en kæmpejackpot til de 7-rigtige, så det er bare om at drømme stort og håbe på heste og kuske løber som vi har forudset det;)

Der vil komme løbende V75 spiltips her på Travtips.dk, ligesom undertegnede er med i Rent Travs Podcast, som udkommer torsdag i denne uge, hvor vi bl.a. kigger på de forskellige V75 omgange, men også lidt på de danske omgange.

Tips og Fiduser til Gävle – Fra M&A’s JP-Fiduser

Springrace forsætter, dag 3 af 4 står for døren, og derfor er der lidt tips til den tredje omgang på Klosterskogen, en lidt speciel bane der kun 800 meter og med Open Streetch, fra M&A`S JP-fiduser kommer der her lidt vindertip, tvillingespils forlag og plads spil.

Vi er med i Springrace og jeg vil håbe der er nogle der vil købe anparter hos både travtips.dk og hos os.

Forklaring til U heste i Tvillingespil, er at den U hest du vælger, skal blive nummer 1 eller 2.

V75-1

Vi starter med et løb over 2900 meter, 7 Belgique er favorit, jeg vil dog anbefale at man laver et tvillingespil med denne som U Hest. Og så fylder lidt på, da jeg anser løbet for lidt mere åbent end Procenterne siger, der er lidt fidus til nummer 4 Max Eagle F.T og 10 Pretty Devil.

• Tvillingespiltip: U 7 / 4,5,9,10,13
  • Fidusen: 11 Ivanhoe
V75-2

Dette koldblodsløb har en klar favorit i 8 Kingesvarten og det er også hesten at slå, den får vindertippet. Spil den eventuelt som U hest i en tvilling med alle bagved.

4 Crussi Dull har gennem længere tid været i kanonform, og kan sagtens gøre op om sejren, så lidt pladsspil på denne er en god ide. Af andre fiduser ser jeg 2 Mellem Tyr, den mangler at få styr på travet, men er en luring til dette løb.

V75-3

Et Løb med kun 7 Heste, da Hugo Trøjborg er streget, gør at jeg anbefaler vinderspil på 3 Frazze, den har overstået sin sæsondebut og der var ingen tvivl, den vandt direkte i sæsonstarten, og her er det mit blankbud på en V75 bon.

Lidt pladsspil på 8 Klinger anbefales.

V75-4

Et kolblodsløb, 😊 7 Tangen Bork sæsondebuterede med at tørre gulv med modstanderne, de fleste er med i dette løb igen, og jeg kan ikke se hvorfor en af Norges bedste koldblodsheste ikke skulle gøre det igen, Vindertip herfra.

• Pladsspil anbefales på 6 Grislefaksen.G.L og 8 Jarvsøodin.
  • Tvilling tip: U 7 / alle. Dette koster 45 kroner det er dagens tilbud😊
V75-5

Et meget åbent løb hvor jeg har svært ved at udpege et vindertip, men jeg kan dog anbefale lidt pladsspil på 2 Travis, og 3 Charron, det er nok en afdeling jeg kommer til at overveje at lukke på min V75 kupon.

V75-6

5 Stoletheshow kommer i dette løb op mod nogle rigtigt gode heste, for 14 dage side havde den nærmest opvisning, det tror jeg den får sværere ved denne gang, 4 Moni Viking er første udfordrer, den har dog ikke været placeret i sine sidste løb, derfor er den lidt lunken i min verden, men på kapacitet alene er den en der kommer på bon, jeg har kastet lidt min kærlighed på 9 Four Gyus Dream, som jeg tror med bagspor og en god fart på løbet godt kan løbe med om sejren, 2 Charleston Volo er et fint pladsspil og en fidus.

• Vindertip: Stoletheshow
  • Fidus: 2 Charleston Volo
V75-7

15 Heste i Voltestart afslutter dennes løbsdag, jeg tager chancen og nævner 5 der løber med om sejren; 7 Wildest Dreams er den jeg sætter først og eventuelt en u hest i et tvillingespil, derefter 2,8,12,13, det er disse 5 der gør op om sejren.

Fidusen er lidt i Michael Lønborg trænede 2 Good Together hvor trænere selv sidder i sulkyen, det kan være det der gør at den løber først over stregen.

Jeg håber i kan bruge lidt af mine tips.

To Tipper

V75 Spring Race

v/ Mogens Jensen (Rent Trav) og Steen M. Nielsen (Travtips.dk).

Husk at lyt med på Rent Travs nye podcast her – Påskespecial udgaven ligger klar Jer lyttere.

Springrace2024
V75 Klosterskogen – Rent Trav

Tre heste man ikke må glemme

V75-3: 4 Kong du Dalm – Kommer med to sejre i træk, som begge er vundet sikkert. Senest dog knapt, men alligevel synes jeg det så sikkert ud.

V75-5: 8 Leandro Boko – Vandt let senest på en fin tid. Her er forudsætningerne anderledes, men jeg tror dog den ender langt fremme.

V75-7: 2 Good Together – Er en fin hest, som jeg tror Michael Lønborg sender til tidlig føring og så tror jeg de to favoritter (8 Princess Olivia og 13 Urbina Southwind) får svært ved at give den 20 meter.

Køb andel til Rent Trav’s spil her.

V75 Klostersgogen – Travtips.dk

V75-2: 4 Crussi Dull – Kommer i topform, og har altid en god polet til slut. Her bliver det nok spids efter lidt tid, og derfra kan hesten sagtens give favoritten (8 Kingen Svarten) en god kamp.

V75-3: 3 Frazze – Kommer fra en perfekt årsdebut som den vandt på en 12-tid fra spidsen på sprint. Og her tror jeg også den sidder i spidsen. Modstanden er dog denne gang litd bedre og det er 2100m., Men det vil under alle omstændigheder være hesten at slå fra spidsen.

V75-4: 5 Stumme Fyr har virkelig gået godt over længere tid, men galopperede sidst som favorit mod 7 Tangen Bork (odds 2.86 mod 5.51)). Er nu totalt glemt af spillerne (2% mod 86% i procent er jo vildt!) Det er jo Jävsöfaks procenter – Finder Stumme Fyr sin vinderform igen, så kan den blive farlig.

Vi spiller jo ikke for at få håndører – så håber favoritten falder!