M&A’s JP Fiduser kommer med fiduser, og så kan du finde “To Tipper”, hvor vi kommer med et par nedslag på heste man ikke skal glemme.

Springrace

Værd at vide

Fredagens V75 forslag og analyse står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og dette er tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Her kan du finde links til fredagens V75 andelsspil:

Fra og med torsdag køres hele fire V75 omgange i streg fra torsdag t.o.m. søndag d.31/3.

V75 SpringRace afsluttes om søndagen på Romme, hvor der bliver en kæmpejackpot til de 7-rigtige, så det er bare om at drømme stort og håbe på heste og kuske løber som vi har forudset det;)

Der vil komme løbende V75 spiltips her på Travtips.dk, ligesom undertegnede er med i Rent Travs Podcast, som udkommer torsdag i denne uge, hvor vi bl.a. kigger på de forskellige V75 omgange, men også lidt på de danske omgange.

Tips og Fiduser til Färjestdad – Fra M&A’s JP-Fiduser

Springrace er nu i gang, dag 2 af 4 står for døren, og derfor er der lidt tips til den anden omgang på Farjestadt, fra M&A`S JP-fiduser

Der kommer lidt vindertip, tvillingespils forlag og plads spil. Vi er med i Springrace og jeg vil håbe der er nogle der vil købe anparter hos både travtips.dk og hos os.

Forklaring til U heste i Tvillingespil, er at den U hest du vælger, skal blive nummer 1 eller 2.

V75-1

At 3 Dajanov er pæn favorit lige nu køber jeg, da et par af de værste konkurrenter er streget, derfor er den hesten at slå, selv om den ikke er så sejrsvant, men Goop på hjemmebane ligner et godt vindertip, vi må dog ikke glemme Saga Laursen med nummer 5 og hendes Børtas Ankare, de er tilbage i vinderform efter et par svage løb, spil eventuel en tvilling med 3 som u hest.

• Vindertip: 3 Dajanov
  • Tvillingtip: U 3 / 5,9,13,14,15
  • Fidusen: 9 Kosgi
V75-2

Bemærk dette er et amatørløb, derfor kan det være det rene lotteri.

Vindertippet får 8 Honey Dun Girl, da den på tidligere meritter, ser ud som hesten at slå, derfor er jeg inde på lidt pladsspil på, 4 Daiquiri Grif også.

V75-3

Her går jeg all in og vælger at vindertippe 8 Delicious Gar.

Måske 4 Decisions Maker kan være med om sejren, så spil et tvillingspil på disse 2 eller med 8 Som U hest.

• U 8 / 3,4,7,9
  • Fidusen kunne være 7 Queen Belina
V75-4

Et kolblodsløb, 😊 jeg sætter 14 Alm Kevin som første hest og den får vindertippet, foran 3 Jerven Junior, husk det er koldblod og de løb skriger nærmest på overraskelser, der er to spilværdige fiduser som er gode plads spil, nemlig 15 Fakserling og 9 Ask Viking.

V75-5

Her Kommer en god mulighed for et tvillingespil.

Sæt 7 Tyson Renegade som U Hest foran alle andre.

Det koster 55 kroner og dette løb er en eller mange, derfor er den også en potentiel blank på kuponen.

Af fiduser til pladsspil anbefaler jeg 6 Trotting Mon og 8 Dare

Tvillingtip U 7/ alle 5 kroner pr væddemål i alt 55 kroner dette er dagen tilbud.

V75-6

Vindertip til 5 A Fair Day, den er hasten at slå, men i et løb med 7 heste vil alle kunne løbe med om sejren, men da de fleste sæsondebuterer i dette løb, er dette løb meget åbent, men 5 Får tippet foran 4 Diamond Truppo.

V75-7

6 Kudos Kazoo er hesten at slå, i en afdeling der har muligheder for skræl.

Jeg har siden jeg så startlisten tænkt at spille et pladsspil på 7 Stan Getz. A.T.

15 Katzenjammer mangler måske et løb i kroppen, men ellers er det en hest der løber med om sejren.

Fidusen er 12 Dats Tore, den er et muligt plads bud.

Jeg håber i kan bruge lidt af mine tips. Her er linket til torsdagens V75 60 kroner pr anpart.

To Tipper

V75 Spring Race

v/ Mogens Jensen (Rent Trav) og Steen M. Nielsen (Travtips.dk).

Husk at lyt med på Rent Travs nye podcast her – Påskespecial udgaven ligger klar Jer lyttere.

Springrace2024
V75 fredag Färjestadt – Rent Trav

Tre heste man ikke må glemme

V75-1: 5 Börtas Ankara – Dummede sig ganske vist forrige gang, hvorefter det blev til sejr senest i enkelt selskab. Her tror jeg den kommer tidligt til føringen og bliver der løbet ud.

V75-5: 3 Execute Muscles – Vandt senest i en billig tid. Thomas Madsen har fin fart på sit materiale i øjeblikket, så med et fornuftigt løb undervejs, kan den måske overraske.

V75-6: 6 Dancer Brodde – En af Sveriges bedste fireåringer i 2023, som sæsondebuterer her. Klassen kender vi, men hvordan er formen?

Køb andel til Rent Trav’s spil her.

V75 fredag Färjestadt – Travtips.dk

V75-1: 1 Vikens Cashflow – Køres nok i spids, for så at overlade denne til en af de større favoritter i løbet. Kan blive suget med i vinderhullet og opstår hullet på opløbet så vil den være at finde på målfotoet.

V75-5: 10 Mega Occagnes – Et lærlingeløb, og her kan der blive fart over feltet, og det behøver ikke være ringe at komme fra bagsporet. Hesten kommer fra en sejr, og er min førstehest i løbet.

V75-6: 6 Dancer Brodde – Et lille felt, men sikke et felt! Dancer Brodde vandt Kongepokalen i fjor, og galoppere væk som favorit til Derbyet, og bliver lidt glemt af de tidlige spillere her, hvis de to favoritter (4 & 5) kører lidt mod hinanden, så kan det blive perfekt for Dancer Brodde.