V75 Solvalla – 23/3-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Solvalla

Spilstop kl.16:20

Ugens V75 spilforslag af M&A’s JP Fiduser – Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser på lørdag. Så brug linket herunder – En andel koster kun 60 kr.:

V75

V75 Forslag

Til Solvalla 23/3-2024

V75 Forslag

V75-1: 3,4,7,8,9
V75-2: 4,5,6,8
V75-3: 10 High On Pepper
V75-4: 1,2,3,15
V75-5: 2 Danao Degli Dei
V75-6: 6,7
V75-7: 1,3,4,5,7,9

960 Rækker x 0,5 kr = 480 kr.

Det viste forslag er bare et udkast, og skal ses med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Én af de mest klare favoritter til dagens V75 omgang er 2 Denao Degli Dei, og det er også helt på plads at den havner som favorit. Specielt efter senest, hvor den pulveriserede den sin modstand på sprint fra bagsporet, og jeg vil mene det godt kan tåle en gentagelse at se løbet her igen, så har lige sat videoklippet ind herunder:

Værd at vide

Lørdagens V75 forslag og analyse står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og dette er tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Her kan du finde links til andelsspil:

Hør også Rent Travs podcast, som udkommer fredag, hvor Mogens og Rikke er i studiet og bl.a. kommer med deres besyv på V75 omgangen.
SpringRace 2024

I næste uge er der desuden V75 SpringRace, hvor der køres hele fire V75 omgange i streg fra torsdag d. 28/3 til og med søndag d.31/3, så det er bare om at være klar. Både Travtips.dk og M&A’s JP Fiduser laver andelsspil til samtlige omgange når disse åbnes for spil.

V75 SpringRace afsluttes om søndagen på Romme, hvor der bliver en kæmpejackpot til uddeling til de 7-rigtige, så det er bare om at drømme stort og håbe på heste og kuske løber som vi har forudset det;)

Men først kigger vi på lørdagens V75, hvor Michael Andersen vil komme med sin analyse af omgangen.

Held og lykke med spillet derude.

Tips til V75 Solvalla lørdag 23/3-2024 fra M&A`S JP Fiduser

V75 fra Solvalla, denne omgang kommer med et par store favoritter, vi skal se heste køre i Sverige for første gang, Gul kusk vender tilbage til de svenske baner og foråret er på vej, og så er der 7 afdelinger med spændende løb, det bliver en herlig lørdag 😊 denne omgang har ikke Voltestart i nogle af de 7 Afdelinger.

Afdeling (1) 1640 meter Autostart

Nummer 4 Felicia Zet er kneben favorit, hesten vender tilbage til de svenske baner efter et ophold i Frankrig, der er dog et par ubekendte faktorer i nummer 8 Dea Sprint Bar & nummer 3 Secret Volo begge starter for første gang i Sverige, og jeg er sikker på de løber med om sejren, desværre har det været svært at skaffe videomateriale af hestenes løb, men jeg er sikker på de er i form, en outsider finder jeg i stabile 7 Olga Utca, denne hest har leveret på top hele vinteren og virker stadig i form, om den kan køre op med de 3 nævnte er dog spørgsmålet, jeg sætter også nummer 9 Betting Pacer på som fidus, den er dog hæmmet lidt af bagspor, men et godt rygløb kan få den med på målfoto.

 • Vindertip: 4 Felicia Zet
 • Fidusen: 9 Betting Pacer
Afdeling (2) 2140 meter

5 Bicc`s Tobee får tippet, jeg er inde på at det er et muligt blankbud, ellers er det få heste der kan løbe med om sejren, 4 Vancouver High er måske største konkurrent, men jeg tror ikke den kommer foran Bicc`s Tobee i startmomentet og derfor kommer den til at gøre en del arbejde selv, hvilket den også godt kan,  andre modbud kan være 4 The Flying Eagle, 8 Baron Tilly, der er dog en lille galop risiko ved 8, men den kan på en god dag godt løbe i top 3. Den store fidus er nummer 11 Hoohoo Haahaa dette er en hest jeg har haft fidus til de sidste mange  gange den har været i løb, lige nu er den glemt lidt af spillerne, men den er stadig i fin form og mit absolutte fidus bud

 • Vindertip: 5 Bicc`S Tobee
 • Fidusen: 11 Hoohoo Hahaa
Afdeling (3) 2140 meter Autostart

Omgangens første blankbud kommer her, 10 High On Pepper, er vinterens hest, den har præsteret helt i særklasse igennem længere tid, og kombinationen med Jorma Kontio som kusk er super, den jager sin 8 sejr i træk, og jeg ser kun galop imod, at spille imod favoritten her vil gøre at der skal en del heste på kupon, Selvfølgelig taber den på et tidspunkt, det er dog ikke denne gang, jeg tror 5 Click Bait bomber afsted, pga. dens starthurtighed, men mon ikke seje High on Pepper stille og roligt æder sig ind på Click Bait, 11 Axel Ruda og 7 Beartime er outsidere som har en fantastisk afslutning i sig, men om de kan vinde, tvivler jeg på.

Fidusen og et godt pladsspil er nummer 8 Dats So Cool.

 • Vindertip: 10 High on Pepper
 • Fidusen: 8 Dats So Cool
Afdeling (4) 2140 Autostart

Denne afdeling kræver til gengæld en del heste, da dette løb virker helt åbent, jeg har en lille favorit i 5 Xia Lloyd, skarpt forfulgt af nummer 15 J.J.Another Winn, som efter 3 sejre i træk måtte se sig slået i sit sidste løb, nu er der kuske skiftet til Magnus Djuse, dette ser jeg som en forbedring, og da den er en super afslutter vil jeg ikke sige spor 15 er en dårlig ting, 12 La Ferrari Dimanche kommer også på, ja min anbefaling er tag så mange som muligt på kupon, outsider og fidus er 2 I Love Faux Depart, og glem ikke 1 Chocolicious som vandt sit sidste løb, denne gang tror jeg dog distancen er et minus.

 • Vindertip: 5 Xia Lloyd
 • Fidus: 2 I Love Faux Depart
Afdeling (5) 2140 Autostart

Denne afdeling indeholder mit næste blankbud nummer 2 Danao Degli Dei er en anden af vinterens heste der har præsteret helt på top, nu kommer den normale kusk og træner tilbage i sulkyen, jeg tror dog ikke det kommer til at  have den store effekt, hesten er så god, så om det er Gocciadoro eller Kolgijni der styrer ,så er hesten i topklasse, og begge er jo kendt for en offensiv kørsel, hvilket jeg er stor fan af 😊 jeg håber lidt den kommer med i Elitloppet, det kunne være fantastisk, sikke et felt der kunne komme i sidste weekend i maj, det kan være en ønskedrøm, men jeg kan godt se det ske, af outsidere og mulige konkurrenter ser jeg 1 Combat Figther, som den eneste mulige, min fidus og en hest man godt kan smide lidt penge efter i et pladsspil er nummer 4 Run N`Cola, den har de sidste gange været lige ved og næsten.

 • Vindertip: 2 Danao Degli dei
 • Fidusen: 4 Run N`Cola
Afdeling 6 (2140) Autostart

Denne afdeling er en afdeling hvor der er 5-6 heste der gør op om sejren, jeg tror 7 Cassius Clay D.E er lille favorit, forfulgt af 6 Mellby Jail, de er de to jeg ser som favoritter , men der er modbud 3 Pwojtech Wrijthout er absolut i topform og en man skal regne med, det samme 9 Judge Dredd Sisu, 10 Utah Southwind, og så min store fidus 12 Call Me Gleipner, som er hæmmet lidt af startsporet men som med et hurtigt kørt løb, godt kan komme med på målfotoet, det er en åben afdeling og det kan betyde at man kan komme ud for et af de store skræl.

 • Vindertip: 6 Mellby Jail
 • Fidusen: 12 Call Me Gleipner
Afdeling 7 2140 meter Autostart

Sidste afdeling af denne V75 omgang er en lille lækkerbisken, med en del gode heste, på banen, jeg tror dette bliver et rigtigt godt løb, og der er  mange om vinderbuddet, jeg tror 1 Moses Boko gør alt for at forsvare indersporet og tage spids, det er dog spørgsmålet om den kan holde farten, udefra vil 5 Esposito komme og forsøge at gå efter spids eller forsøge at overtage føringen, det betyder at der kommer fart over feltet de første 4-500 meter, de to nævnte samt 3 It`s Peppertime er nok de 3 favoritter, men der er absolut et par heste ekstra der skal på kupon, 4 Judge D synes jeg er lidt overset lige nu, men den er i god form og en meget stabil hest, jeg tager også 9 Jalepeno K på, selv med bagspor tror jeg at Erik Adielsson får kørt den i stilling til en topplacering.

At 7 Winterburn er lidt glemt kan være en fejl, det er en fin fidus.

Mit vinderbud er 5 Esposito og den modige blanker, 😊

 • Vindertip: 5 Esposito
 • Fidusen: 7 Winterburn

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen, ligesom der kan komme informationer der gør at man må fravige det oprindelige udkast.

Travtips Logo

V75 & GS75

På Travtips.dk kører vi som sædvanligt både et V75 og GS75 spil til weekenden, og du er meget velkommen med på holdet. 

Du kan købe en andel via linkene herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere