V75 Bjerke – 16/3-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Bjerke

Ugens V75 spilforslag af M&A’s JP Fiduser – Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser på lørdag. Så brug linket herunder – En andel koster kun 60 kr.:

V75

V75 Forslag

Til Bjerke - 16/3-2024

V75 Forslag

V75-1: 1,2,4,6,10,11,12
V75-2: 2,5,7,10,11
V75-3: 10 Cool Trix
V75-4: 1,9,10
V75-5: 1,2,3,9
V75-6: 1 Stoletheshow
V75-7: 5,6,10,12

1440 Rækker x 0,5 kr = 720 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Lørdagens V75 forslag står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og dette er tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Lørdagens V75-omgang på Bjerke byder på en dobbelt jackpot på 39,3 millioner kroner, så der er masser af grunde til at spille med.

Link til V75 Andelsspil

Hør også Rent Travs podcast, som udkommer fredag, hvor Mogens og Rikke er i studiet og bl.a. kommer med deres besyv på V75 omgangen.

Tips til V75 Bjerke lørdag 16/3-2024 fra M&A`S JP Fiduser

V75 fra Bjerke. Vi giver den et skud med tips og fiduser fra Bjerke, det er en blandet omgang med heste fra både Norge og Sverige, ja og selvfølgelig Danmark, det ligner en omgang med et par pæne favoritter, og så er der jo en dejlig omgang med Jackpot 😊

V75-1 – (3100 meter) Voltestart

Nummer 4 Max Eagle FT. er nok favorit i dette løb, jeg vil dog advare mod nummer 12 Bransbys Jukebox, der på trods af 60 meters tillæg vil være med om sejren, den er ude på favoritdistancen og den er ikke slået selvom 60 meter er meget at hente, af andre modbud er 2 Painted Genius med Nicklas Korfitzen i sulkyen, det kan være at den har brug for løb i kroppen, men stald Vestergaard virker til at have hestene i form, så den kommer med på bon, jeg sætter også 8 Lucca på og så min fidus 1 Odd Viking.

 • Vindertip: 4 Max Eagle FT.
 • Fidusen: 1 Odd Viking
V75-2 – 2100 meter Autostart

Tre heste skiller sig ud og det er nok blandt disse at vinderen skal findes, 5 Fashiononthehill, står noksom favorit da den har det absolut bedste startspor blandt de tre favoritter, 10 Bollinger og 11 Kingen Mearas, lige bagved dem kommer en hest som jeg de sidste 2-3 gange har talt varmt for 7 Patria Bo, men det har bare ikke virket for hesten de sidste par løb, så den får tippet som fidus og en outsider, lad os håbe Ken Ecce får styr på den, da hesten besidder god kapacitet, det samme kan man sige om 2 King Okay som næsten altid løber med om sejren , men som lige mangler at sætte hovedet først over stregen.

 • Vindertip: 5 Fashioonthehill
 • Fidusen: 7 Patricia Bo
V75-3 – 1609 meter Autostart

10 Cool Trix bliver mit første blankbud i denne V75 omgang, hesten er en klasse over modstanderne, og jeg ser kun galop imod, okay startspor 10 på sprint er ikke det bedste, men Frode Hamre får styret sin hest i front uden de store problemer, da respekten i feltet nok gør at nogle bakker, skulle favoritten svigte ser jeg en 3 til 4 heste der kan køre med om sejren 11 Wingait Henke, 8 Moose Eagle som virker som en fin allround hest , og min fidus 9 Brake Cooling og 2 Calmass, men storfavorit er Cool Trix.

 • Vindertip: 10 Cool Trix
 • Fidusen: 9 Brake Cooling
V75-4 – 2140 Voltestart

Koldblodsløb og normalt en afdeling der kræver mange heste pga., overraskelser, i denne omgang ser jeg kun tre heste der løber om sejren, 9 Tangen Bork sæsondebuterer, og spørgsmålet er hvor den er formmæssigt, havde den haft løb i kroppen var den nok min favorit til at vinde da den er en af de bedste i Norge, derfor går mit vindertip til 10 Stumne Fyr som gennem vinteren har præsteret på top, nu er den oppe mod de bedste og det bliver spændende at se om den kan levere. 1 Grislefaksen G.L. kommer også på da den efter lidt hvile er klar igen, der er en fidus som jeg vil anbefale lidt pladsspil på det er nummer 11 Horgen Lynet som på en god dag har farten til at gøre op om sejren, hvis den kan havne i ryg på en af favoritterne.

 • Vindertip: 10 Stumne Fyr
 • Fidus: 11 Horgen Lynet
V75-5 – 1609 Autostart

Denne afdeling over sprint er afdelingen som skal ses, det er en meget åben afdeling hvor der er en del heste der kan løbe med om sejren, jeg har stor tiltro til nummer 1 Kapten Nemo, da jeg aner den som starthurtig og god nok til at holde indersporet, der vil dog blive kørt om spidsen er jeg sikker på, af andre heste på kupon kommer 9 Wall of Moni, som kommer med form og ikke er hæmmet af startsporet, den starter bagved Kapten Nemo,og bliver trukket med frem af denne i starten, 3 Timetoshinebonanza, er en fin outsider men den kommer nok til at arbejde en del i dødens og derfor bruger den nik for mange kræfter, 2 The way i talk Ås er min store fidus i dette løb den kan tåle at der bliver tryk på i løbet og den er en stærk afslutter.

 • Vindertip: 1 Kapten Nemo
 • Fidusen: 2 The Way i talk Ås
V75-6 – 2100m Autostart

Her kommer næste blank forslag, 1 Stoletheshow, denne hest er en rigtig hædershest, der har været med i løb overalt og den præsterer næsten på top hver gang den er i løb , den er i dette løb, begunstiget af startspor 1, den er hurtigere end 2 Beartime i starten, denne er dog en fin outsider, det samme er 10 Demon I.T. som jeg anser for at være værste konkurrent til Stoletheshow, men om den kan slå denne tvivler jeg på , et fint pladsspil anbefaler jeg man gør på 7 Charleston Volo som stadig besidder form og derfor godt kan løbe i top 3.

 • Vindertip: 1 Stoletheshow
 • Fidusen: 7 Charleston Volo
V75-7 – 2100 meter Autostart

Havde 12 Future Sox haft et andet startspor havde denne været min favorit, nu må den nøjes med en outsider rolle, den er stadig et vinderbud, men den skal nok løbe i dødens hele vejen, og derfor får 5 Kasmina B.R. også vindertippet, men den kommer til at arbejde for sejren da jeg ser en del heste der kan gøre op om denne, 13 Bunny kommer på kupon, det samme gør 4 Beaty Smart Face, 11 Mia Vince er der også plads til, vores danske ven 6 Honor er jeg sikker på præsterer fint på dagen og den kommer på kupon også, om den vinder, er jeg dog ikke så sikker på, men man tager vel ikke til Bjerke for at køre om sekundære placeringer, det samme må man sige om 10 Ultra Violet, som også ved hvor målstregen er, 😊  

 • Vindertip: 5 Kashima B.R.
 • Fidusen: 6 Honor

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen, ligesom der kan komme informationer der gør at man må fravige det oprindelige udkast her på siden.

Travtips Logo

V75 & GS75

På Travtips.dk kører vi som sædvanligt både et V75 og GS75 spil til weekenden, og du er meget velkommen med på holdet. 

Du kan købe en andel via linkene herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere