V75 Mantorp – 9/3-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Mantorp

Ugens V75 spilforslag af M&A’s JP Fiduser – Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser på lørdag. Så brug linket herunder – En andel koster kun 75 kr.:

V75

V75 Forslag

Til Mantorp - 9/3-2024

V75 Forslag

V75-1: 2 Esposito
V75-2: 2,4,5,6,8,9,10
V75-3: 9 High On Pepper
V75-4: 1,5
V75-5: 1,3,4,5,7
V75-6: 7,9,10,12
V75-7: 1,4,6,8,9,10

1680 Rækker x 0,5 kr = 840 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Link til V75 Andelsspil

Hør også Rent Travs podcast, som nok udkommer fredag, hvor der bl.a. er en kort gennemgang af V75 omgangen fra Mantorp og V65 fra Skive.

Værd at vide

Lørdagens V75 forslag står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og dette er tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Flere jævnbyrdige V75 løb på Mantorp

V75 fra Mantorp, nu begynder de heste der har holdt vinterpause at komme til start, dette betyder man skal være mere opmærksom på, træner kommentarer, sko info, banens beskaffenhed osv. 

I sidste uge landende V75’s 1. præmien et godt stykke over de 100.000, det kan denne omgang også godt ende med, selv med en stor favorit, mens andre løb ser mere jævnbyrdige ud

Opløbet på Mantorp er 177 meter langt, i sidste uge faldte vi desværre på et skræl, i 5 afdeling, Mister Twister havde ikke fundet vejen til kuponen og det slukkede drømmen om 7 rigtige for anden uge i træk. Men der var dog et lille overskud på trods af dette.

Vi prøver dog igen denne weekend og har også lidt fiduser til denne omgang.

Tips til V75 Mantorp lørdag 9/3-2024 fra M&A`S JP Fiduser

V75-1 2140 meter Autostart

Jeg er altid lidt bange for at blanke i 1 afdeling, men her er der et rigtigt godt blank bud i nummer 2 Esposito, jeg tror det bliver spids og slut, da de værste konkurrenter, har dårlige startspor, jeg fremhæver dog 9 Moses Boko som en af konkurrenterne, især efter sidste uges præstation, hvor den kom i mål med kræfter sparet, men at tage en længde kan blive svært, outsider og fidus er 11 Winterburn som bliver ved med at præstere, men lige mangler det sidste i at sejre, 12 Melby Indigo skræl vandt i sidste uge, det tror jeg ikke sker denne gang fra spor 12, et pladsspil anbefales på 5 Doctor Gio, den har de sidste par gange været talt op, som en favorit men den har skuffet med startgalop sidste gang, men hesten besidder kapacitet og når Kolgijni har fået styr på hesten løber den også med om top 3.

 • Vindertip: 2 Esposito
 • Fidusen: 5 Doctor Gio
V75-2 2140 meter Voltestart

En afdeling hvor jeg anbefaler en del heste 8 Bicc`s Tobee, er svagfavorit foran 2 Gliding Eagle, jeg smider et par heste mere på kuponen, 4 Knut Rapid får plads på bon, 9 VanQuish kommer på bon Kolgijni viser stadig god form, det samme gør 10 Village Party, desværre for dem er startsporene lidt svære at arbejde fra, især i voltestart, men med lidt fart undervejs og en villighed til at gå i dødens og gøre arbejdet, kan få dem med frem til en top-3-placering, jeg har også en lille fidus til denne afdeling, lidt pladsspil på 5 My Great Pretender kan anbefales, jeg tror den kommer godt fra start og vil nok være med fremme ved afslutningen.

 • Vindertip: 8 Bicc`S Tobee
 • Fidusen: 5 My Great Pretender
V75-3 2140 meter Autostart

Den fornuftige spiller tager 9 High On Pepper som blank, og den vinder jo nok også, men vinterens hest får denne gang lidt mere modstand, og jeg tror det bliver en tæt finish, jeg er lidt i tvivl om det er denne gang den taber, jeg synes 3 Rome Pays Off er et bud på en top 2 placering, da den efter de sidste to løb har fundet formen, og der bliver tempo på løbet, især fordi 2 Click Bait sæson debuterer og det er en starthurtig hest, om den kan føre hele vejen har jeg svært ved at tro på, da tanken nok er tom et par hundrede meter før mål.

Og hvad med 10 Edibear og 11 Sweetman som skuffede i sidste weekend med startgalop, de må om ikke andet så have kræfter sparet, og så kan jeg ikke slippe 7 Ultion Face, der viser fin form, og kom i mål sidst med kræfter sparet også, jeg tror vi får et fint løb og jeg advarer lidt mod High on Pepper, den skal jo tabe på et tidspunkt og det kan godt blive lørdag, jeg kan tage fejl, og den bare moser feltet men se op for en overraskelse.

 • Vindertip: 9 High on Pepper
 • Fidusen: 5 Ultion Face
V75-4 (2140) Voltestart

I denne afdeling vil jeg forsøge mig med et 2 hestes lås på 1 Pwojtech Vhrijthout, og 5 Yacatan Diamant, jeg sætter 1 først, det gør jeg, da den efter et par løb i kroppen må være klar til sejr, jeg synes den i sit sidste løb havde kræfter i behold, Yacatan Diamant kan jeg ikke gå uden om da da i sit sidste måtte se sig slået knapt, men den holder god form og den kan godt gøre arbejdet i dødens, det danske islæt med 6 Caravaggio Jet holder jeg som en fidus, til pladsspil, jeg tror ikke den kan slå de 2 førnævnte, men kan godt løbe med om top 3.

 • Vindertip: 1 Pwojtech Vhrijthout
 • Fidus: 6 Caravaggio Jet
V75-5 1640 Autostart

Denne afdeling er i min verden en meget åben afdeling hvor det på forhånd er svært at udpege en favorit, der er 5-7 heste der kan løbe med om sejren,

Jeg sætter 1 That`s so Spicy , 3 Farbror Melker4 Mercury Boko, 5 Warriors Tale, 7 Melby Jail, 9 No Talking You og 11 Great time Trot, disse er alle i form gode kuske og alle er gode afsluttere, jeg vælger dog at give 5 warriors Tale tippet, fidusen tror jeg godt kunne være 12 Benchmark som fra et koldt godt kan komme ind i kampen hvis Ørjan kan få fundet plads fra dette svære spor.

 • Vindertip: 5 Warriors Tale
 • Fidusen: 12 Benchmark
V75-6 (2640) Voltestart

Her er der brug for en del heste i et meget svært og uforudsigeligt løb.

Jeg er inde på en eller mange, men begrænser mig til 4 heste og så lukker jeg øjnene når afdelingen køres 😊, jeg tror 10 Penthouse har en stor chance for at vinde dette løb, efterfulgt af 7 Victoria L.L., som har springspor og Sveriges bedste voltestarts kusk, troligt tager de føringen og det er så spørgsmålet om de kan holde føringen til slut, en af outsiderne er 9 Never to Young som jeg stadig tror er i fin form, og så fidusen 12 Cascabella som jeg stadig har tiltro til kan vinde et sådan løb, det er ikke favorit distancen for Cascabella, men den besidder klasse til at kunne begå sig på distancen, jeg giver dog en lille fordel til bagspors hestene, og så håber jeg at disse 4 heste er nok på kupon.

 • Vindertip: 10 Penthouse
 • Fidusen: 12 Cascabella
V75-7 2140 meter Autostart

Som skrevet i andre afdelinger, her skal der fyldes på med alt hvad pengepungen kan holde til, en meget åben afdeling.

4 Hipster AM får sidste chance som vinderbud, den har skuffet gevaldigt i de sidste par løb hvor den har båret favoritværdigheden, nu er det et lidt mere åbent løb med færre forventninger, 1 Corazon De B og med et fint startspor kan den godt løbe med om sejren, 9 Real Scotch er også på bon, 10 Combat Fighter virker stadig som en hest i form og med en god kusk fra spor 10 må den ikke glemmes, 8 Triton er min fidus , den har en forrygende finish og den er absolut værd at have med på bon, procenten er også tiltalende, men der kan godt komme flere på, 2 Declan, 6 Dominic Wibb skal også på.

 • Vindertip: 4 Hipster AM
 • Fidusen: 8 Triton

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen, ligesom der kan komme informationer der gør at man må fravige det oprindelige udkast her på siden.

Travspil

V75 & GS75

På Travtips.dk kører vi som sædvanligt både et V75 og GS75 spil til weekenden, og du er meget velkommen med på holdet. 

Du kan købe en andel via linkene herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere