V86 Xpress – Bjerke & Solvalla – 6/3-2024

V86 Tips

V86 Travtips til Bjerke & Solvalla

Spilstop kl.20:30

Du kan købe en andel til Travklubbens V86 spil via linket herunder. Kun 75 kr. pr. andel.

V86

Onsdagens V86 Forslag

Til Bjerke & Solvalla - 6/3-2024

Onsdagens Lille V86 Forslag

V86-1:  1 Princess Olivia
V86-2:  4 Relevant Stride
V86-3:  1,3,4
V86-4:  1,2,5
V86-5:  1,4,5,10,11,12,15
V86-6:  2,4,7,9
V86-7:  2,4
V86-8:  3 Global Dependable

504 Rækker x 0,25 kr = 126 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Herunder ses Relevant Stride, da den vandt for tra starter siden på Sundbyholm Travet (Eskilstuna – m/nr.5) hesten har siden vundet to løb mere og har rent stakit i sin sejrsrække. Den kan sagtens gøre denne rækken længere onsdag og er et godt blankbud.

Værd at vide

V/ Steen M. Nielsen. Dagens V86 omgang deles imellem Norge og Sverige, henholdsvist Bjerke og Solvalla.

Dette er ofte en god V86 kombination, hvor der kan komme lidt skræl. Vi har desværre ikke ramt det store på Travklubbens V-spil de sidste par uger, så vi satser snart på lidt kærkommen revanche. Det er ikke fordi vi ikke nogenlunde har kunnet forudsige løbsforløbet, men det er nogle gange de små marginaler. som spænder ben.

Der køres ét voltstartsløb i Norge på V86 (V86-5), og her er det værd at vide, at voltstartsystemet er lidt anderledes end det kendes fra Danmark og Sverige. Spor 5, 6 og 7 vender i modsat retning af de indre, uden for dem og alle tre spor tæller her som springspor. Også 11 og 12 vender sådan på bagvolten og kan godt komme i ryg på springsporhestene. Spor 4 er nok det smalleste spor her og kan godt ses som det dårligste, selvom der er lidt mere plads her end i Sverige og Danmark fra netop det spor.

Blankbud: 4 Relevant Stride (V86-2) kan være et fint blankbud, da den åbner hurtigt, og kan tage spidsen. Vi har endnu ikke set hvad den virkelig kan endnu, og her møder den vel den hårdeste modstand til dato, og den bliver spændende at følge her, dog stadig god mulighed for spids og slut i min bog.

Dagens Fidus: 5 Global Edge (V86-4) hesten vandt næst senest fra spidsen, og står pt. kun til 7%, og det er for lidt kontra de værste konkurrenter, som er spillet en del hårdere. Skal med på alle seriøse kuponer

V75

Vi går efter V75 Millionerne

Der kommer som sædvanligt et V75 tips forslag i løbet af torsdagen her på Travtips.dk. Desuden kan du tilmed høre undertegnet på Ren Trav’s podcast fra på fredag, hvor vi bl.a. kigger på weekendens V75 og danske V65 omgang fra Skive. Har du lyst til at købe en andel til weekendens V75 spil, så er du mere end velkommen på Travtips.dk holdet. Faktisk har vi allerede haft 7-rigtige 4 gange i år, men har på det seneste ikke rigtigt ramt – men satser på stærkt på at tilbage på sporet i weekendens V75.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere