V75 Halmstad – 2/3-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Halmstad.

Og er der lidt rødt på V75 (ATG) – Så er det ikke plastret, men skoene der hives af – da sko-tvangen i sverige afsluttes for vinteren.

Du kan spille med i Travtips.dk’s andelsspil via linket herunder:

V75

V75 Forslag

Til Halmstad - 2/3-2024

Lørdagens V75 Forslag

V75-1: 2,3,5,6,7,9
V75-2: 10 Cassius Clay D.E.
V75-3: 3 Sweetman
V75-4: 7,10,13,14
V75-5:  3,5,6,8,9
V75-6: 1,5,8,9,10,12
V75-7: 1,6

1440 Rækker x 0,5 kr = 720 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Lørdagens V75 forslag står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og dette er tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Leder du efter linket til M&A’s JP Fidusers V75 andelsspil, så er dette udsolgt allerede. Men du er mere end velkommen til at købe en andel til Travtips.dk’s andelsspil via linket her.

2 x 7 rigtige på V75 & forår på Halmstad

V75 fra Halmstad, nu begynder foråret og nu er der ikke længere sko tvang, derfor begynder man også at se de heste der har holdt vinterpause, komme tilbage på banerne, i sidste uge gik det over al forventning, det lykkedes mig at ramme V75 2 gange, hvilket resulterede i 75087 kroner i gevinst, det er dejligt at komme tilbage på gevinst kurs efter lidt stolpe ud, jeg valgte fredag at blanke de sidste 2 afdelinger, og lave et systemspil med A heste, det var min debut, i systemspillet som V75 spiller og det gik jo meget godt 😊
Jeg havde om fredagen læst at flere mente at et af mine blankbud Jopp, ikke virkede helt på toppen, derfor ændrede jeg taktik og oplæg.
Dette vil nok kunne ske igen, og så må jeg bare sige at jeg var vildt imponeret over Adrian Kolgijni og Danao Degli Dei, sikke en opvisning de havde fra spor 12 i 6 afdeling.

Tips til V75 Halmstad lørdag 2/3-2024 fra M&A`S JP Fiduser 

V75-1 2140 meter Autostart

2 Winner Brodde er knap favorit i skrivende stund, og dette med rette, hesten er inde i en opadgående kurve og jeg sætter også denne først, men skarp forfulgt af 9 Triton som viser superform lige nu, jeg er dog lidt bekymret for spor 9 og om den kommer til at gøre meget af arbejdet selv, hvilket den dog godt kan, men om der så er kræfter til en finish må vi se, med kupon kommer også 3 Dominic Wibb, 6 Major Ass, det danske islæt 1 Frodo Cash, tror jeg mest på som et godt plads spil, fidusen bliver 7 Randemar R.D, der chokerede mange ved dens sidste start i Åby med at vinde, denne gang er der ingen open stretch, men den kan også afslutte på andre måder

 • Vindertip: 2 Winner Brodde
 • Fidusen: 7 Randemar R.D
V75-2 2640 meter Voltestart

Jeg går frisk ud og blanker 10 Cassius Clay D.E, jeg synes den er en tand bedre end de andre, og tror at værste konkurrent er 6 Bortas Ankare, som har 20 meters forspring og springspor, jeg er dog rimelig sikker på at efter en omgang er Cassisus Clay i front og styrer løbet, det er favoritdistance og der er stadig god form på hesten, hvorimod jeg tror at Bortas Ankare er lidt på retur.

Fidusen og et muligt pladsspil er nummer 15 Remurs R.D.

 • Vindertip: 10 Cassius Clay D.E.
 • Fidusen: 15 Remurs R.D
V75-3 1640 meter Autostart

3 Sweetman er lige vel stor favorit i min verden pt 46%, og der er fine modbud, blandt andet 5 Edibear og 6 Four Guys Dream som begge kan give Sweemang kamp til stregen, Sweetman er dog favorit, det danske islæt, 2 Festival of Speed, tror jeg allerhøjest har en plads chance, men Steen Juul tager nok ikke til Halmstad hvis ikke han tror på et godt resultat så kig op, fidusen er nummer 1 Heart of Steel, som leverer fine præstationer hvergang og hvis Untersteiner ligger til i opløbet er det er godt bud på en trio placering.

 • Vindertip: 3 Sweetman
 • Fidusen: 1 Heart of Steel
V75-4 2140 Voltestart

Her er jeg lidt inde på alt hvad kan pengepungen holde til, da jeg ser et meget åbent løb, 7 Xia Lloyd er lige nu favorit, men jeg tror den får kamp til stregen af 10 Cypress Point og Ken Ecce, i sidste uges lærlingeløb var Cypress point hårdt betroet men skuffede en del, denne gang er den faste kusk tilbage i sukyen og det tror jeg kan give lidt effekt, jeg fylder dog på med 4 M.T.Tommorow, 8 High Hope Lee, 13 Laferrari Dimanche som er min fidus, men i dette løb er hæmmet af dårligt startspor, men som skrevet put så mange heste på som muligt.

 • Vindertip: 7 Xia Lloyd
 • Fidus: 13 Laferrari Dimanche
V75-5 2140 Autostart

Denne afdeling er ligesom 4 afdeling en meget åben affære, jeg har 6 heste på som udgang, og jeg tror at det er dette løb hvor der er potentiale for et skræl.

Jeg har stor fidus til 9 Vancouver High på trods af bagspor, den har været lige ved og næsten et par gange, og med et par ødelæggende galopper inde over også, men hesten har klasse til at vinde et løb som dette, med på kupon kommer dog også 6 Kipketer Mearas, 8 Caton, min fidus 5 Patricia Bo, samt Knock Boots Mearas, der jo også leverede en mindre overraskelse på Åby, og jeg bare ikke slippe ideen om den endnu engang kunne stå som vinder, derfor kommer den på min kupon.

 • Vindertip: 9 Vancouver High
 • Fidusen: 5 Patricia Bo
V75-6 2640 Voltestart

Jeg vælger at sætte 5 Here`s Johnny Sox, som første hest, skarpt forfulgt af 1 Frankie Godiva, jeg tror det bliver et løb hvor disse 2 giver hinanden kamp til stregen, 9 Judge D kommer også da jeg ser den som værende en meget kraftig outsider, som med det rette løb godt kan blande sig i topstriden, min fidus i denne afdeling og et anbefalelsesværdigt pladsspil er nummer 10 Blackfire, den bliver lidt glemt af spillerne.

 • Vindertip:  5 Heres Johnny Sox
 • Fidusen: 10 Black Fire
V75-7 2140 meter Autostart

Jeg forsøger at begrænse mig til 4 heste i denne afdeling, da det ser ud til at løbet afgøres mellem 1 Utah Southwind, 5 Maserati Hall, og 6 Shejk samt  7 Call me Gleipner, disse  skiller sig ud både formmæssigt og kuskemæssigt , jeg sætter lidt frækt Shejk først da jeg tror at Kolgijni blæser til start, men der bliver spænding om udfaldet i denne afdeling, fidusen er helt klart 7 Call me Gleipner.

 • Vindertip: 6 Shejk
 • Fidusen: 7 Call me Gleipner

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen, ligesom der kan komme informationer der gør at man må fravige det oprindelige udkast.

Link til spil kommer ikke denne gang da alle anparter er solgt 😊

Rent Trav Podcast

Rent Trav har OL-bronzevinderen i badminton Joachim Fischer med på en linje fra Tyskland. I fredags vandt hans hest Andre Ward en sejr i hurtigklassen i Aalborg. Og i studiet bydes der for første gang velkommen til Michael Andersen.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere