V86 Xpress – Solvalla & Bergsåker – 28/2-2024

V86 Tips

V86 Travtips til Solvalla & Bergsåker

Spilstop kl.20:30

Så længe der er andele tilbage, så kan du købe dem via linket herunder. Kun 75 kr. pr. andel.

V86

Dagens V86 Forslag

Til Solvalla & Bergsåker - 28/2-2024

Dagens Lille V86 Forslag

V86-1:  2 Underbarosåfin
V86-2:  2,3
V86-3:  3 Sol Storm
V86-4:  3,5,12
V86-5:  3,5,9,11
V86-6:  4 Yucatan Diamant
V86-7:  8 Just More Fun
V86-8:  5,7

48 Rækker x 0,25 kr = 12 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Dagens V86 omgang deles imellem Solvalla & Bergsåker.

Anbefalede spilklubber til onsdagens V86, som har åbnet for andelsspil til onsdagens V86 omgang:

Jeg ved om noget hvor langt tid flere af kaptajnerne bruger på at analysere omgangen inden de sætter spillet op. Så husk at køb en andel til én eller flere af klubberne.

V86 Analyse – Solvalla & Bergsåker 28/2-2024

Ingen Jackpot på V86 i denne uge, men præmierne kan af den grund sagtens blive høje. Bemærk, at denne analyse er lavet tirsdag formiddag, så denne skal tages med forbehold for ændringer grundet udgåede heste mm. Vi tager udgangspunkt i denne analyse til Travklubbens V86 spil, og sætter spillet op når vi har hørt de sidste nye staldtips og opvarmninger – så der kan sagtens forekomme ændringer i vores synspunkt på dagen – bare til info.

V86-1 1640m Auto (Bergsåker)

Pga. en strygning indvendig, da har den nuværende favorit 2 Underbarosåfin rykket ned i indersporet, og det er ikke helt optimalt, da det ikke er sikkert at den kan holde spidsen. Faren her er at den kan komme til at sidde fast indvendigt, hvis ikke den holde spidsen op fra start. Kommer den derimod til spidsen, så kan det være så enkelt som en spids og slut. 4 Global Dash er også starthurtig, men det er ikke sikkert denne vil køres i spidsen, da den kommer ud i dens første start efter vinterpausen. Men på kapacitet, da skal den regnes bagved favoritten. 5 Creek’s Nu Love er en norsk gæst, som kommer med formen på top, hesten er også over middel fra start, og selvom det er hesten i fletet der har tjent mest, går den lidt op i klasse her i forhold til løbene i Norge. 9 Utroligosåfin kommer fra en perfekt årsdebut, og kan vel ikke gøre andet her, end at følge favorittens ryg, og får den en smørrejse og kommer den ud fra indersporet er den ikke helt ueffen i spurten.

Ranking: A:B:4,5,9,6  C:10,3,8,7,12,11

V86-2 2140 Volt (Solvalla)

Her holder jeg 2 Ten O’Clock som førstehest her. Hesten er normal god ud af volten, og jeg ser derfor også at Ken Ecce kører i spidsen her fra start af. Senest gik den et flot løb og vandt helt overlegen, hvor den bar træk fra til slut, og det virkede til at der var meget mere at køre med. Viser den noget af det samme her, så rækker det langt, og måske hele vejen ind. Det virker som at den femårige hoppe har taget et par ekstra skridt i sin udvikling. 3 Iris Stjärne skal dog også tælles med tidligt her, vandt senest en flot sejr fra dødens, hvor den bare var den bedste hest. Dette er altså også en hest, der tidligt viste god potentiale og flot fart, og den virker til at være tilbage. Vandt i sin debut på 1.15.5 2140m, det er der ikke mange heste der bare gør. 7 Twenty Dollar kan være skrællen i løbet, har normalt god fart fra start, og kan måske tage spidsen initielt, og overlade spidsen for at gå i vinderhullet. 8 The Green Sox har ikke været udenfor pladsen i sine 6 seneste starter, og kan sagtens få et fint løb herfra. Glem heller ikke 9 K.F.C. Sox og 11 Victory Vulcano, der begge kun har gået fem løb, men har begge vist at de kan trave.

Ranking: A:2,3  B:8,9,11,7,6,5  C:10,12,1,4

V86-3 2140m Volt (Bergsåker)

Der er topform på 3 Sol Storm, der virkelig har fundet melodien hos Hanna Forslin. Hesten har vundet fra spidsen hver gang, og jeg tror på den samme opskrift denne gang. Med få heste i første volte er taktikken derfor klar, og det er spidsen der gælder, og meget taler for at det er spids og slut her. Modstanden er dog en smule bedre, og det vil ikke være forkert at gardere på et system. Men ved gardering, da er der flere modbud, og vi vil nævne et par af dem. På samme volte som favoritten skal man tidligt medregne 4 Jävsö Kurt, der er både stærk og reel, og kombinationen af Mats E. Djuse og Jan-Olov Persson, skal aldrig nonchaleres. På mellemste volte er det fresmt 7 Bäcklös Faron, der er tidlig med på gardering. Hesten kommer fra en fin sejr. kan Oskar Kylin Bloom dirigere denne ned i en fin ryg i andetsporet tidligt, så kan den afslutte. Dennes skal dog ikke lave for meget arbejde selv. 10 Tekno Jerven skal selv fra 40m. tillæg ikke jelt afskrives, og garderer man, så tag denne med. Har nu gået tre fejlfrie løb i streg, og åbnede forbedret senest og tabte kun knebent til Stumme Fyr. Kan den komme op til de forreste tidligt og sidde lidt i ryg, kan den nedspurte mange over opløbet – denne har også fordel af det lidt mindre felt.

Ranking: A:B:4,10,7  C:2,5,6,9,8,1

V86-4 2640m Auto (Solvalla)

En spårtrappa (amerikanerløb) over 2640m., og amatørløb. Jo, her kan det måske overraske lidt. Men lad os dykke ned i det. 5 Leroy Boko har stadig lidt penge på sig i forhold til kapcitet, og har på papiret en meget fin opgave foran sig her, men hvordan er formen? Kommer nemlig ud efter længere pause, og så på 2640m., hvor der skal være form på hesten for at holde hele vejen. Havde den haft et løb i kroppen, kunne man godt blanke, men tør ikke uden det berømte løb after pause. 3 Victorie Eagle kommer modsat ud med løb i kroppen, og har nu gået tre løb i streg på distance, og vundet de to. Kan sagten tage den tredje her i dag. Holder 12 Rendes Vous sig på benene i dag, som den gjorde senest, så har den meget fin kapacitet, helt klart. Er jo hesten der har tjent mest i feltet, men har dog vist stor usikkerhed og mange galopper. 2 say No More Zaz, kommer med fin form og kan tidligt tage spidsen her, og det forlyder fra stalden, at formen er på top, og de vil prøve i spidsen.

Ranking: A:5,3,12  B:2,9,10  C:11,8,6,4,7

V86-5 2140m Auto (Bergsåker)

Et af de mere åbne løb i omgangen, hvor flere heste bestemt har mulighed for at vinde. Sporet kunne selvsagt have været bedre for 9 Woodcutter, som jeg synes stadig har meget at hente på banen, og hvis der kun er lidt tempo, tror jeg, han kan have en mulighed for at nedspurte alle over opløbet. 3 H.P.Roadrunner vandt på en fin måde sidst fra spids, og målet må være at komme der igen. 5 Bounced har gjort flere fine løb på det seneste, og kommer modsat flere med fin form og kan afslutte stærkt. 11 Need’em bagspor. 10 Kingdom Come er også tidlig her. Kommer dog ud efter pause, hvilket gør at vi lige må afvente og høre hvad træneren siger om formen, men på kapacitet skal den tælles tidligt. 6 Exhibition kan afslutte stærkt, hvis den får det rette løb, og skal også tælles tidligt hvis formen er god efter pause. Glem heller ikke 4 Lukanos, der går lidt op i klasse her, men har vist flot form – og form slår nogle gange klasse.

Ranking: A:9,3,5,11  B:10,6,4,7,12,1,8

V86-6 1640m Auto (Solvalla)

Her kommer en af omgangen bedste blankbud ud, nemlig 4 Yucatan Diamant, der er starthurtig, og bør have en god chance for at tage spidsen her, og over den korte distance bør det være spids og slut. Viste senest på den længere distance, at den kan tage imod pres hele vejen, og holdt alligevel hjem til sejr. Nu på kort distance – så er det vel bare at gå kort her, da modstanden ikke skræmmer. Leder man efter at fælde favoritten her. så er det fremst 10 Kapten Nemo, der fra sit spor bør prøve at føklge favoritten, og gå søge ned i andetsporet, og skrællen kan være italieneren 3 Casteggio, der dog ved de tidligere Sverige besøg ikke rigtg har vist samme klasse som i Italien, hvor den har gået 13-tider på distancen.

Ranking: A:B:10,3,9,1,5  C:8,12,6,2,7,11

V86-7 2140m Auto (Bergsåker)

1 Olivia C.H. holdt knapt til sejr fra spids senest, og fik en velfortjent sejr, dog møder den nu bedre modsatnd, ligesom den møder bedre modstand og hesten, der stod 20m. bag den sidst, står nu på samme volte. Nej, den favoritværdighhed køber vi ikke. Det er desuden værd at bemærke, at det er en spårtrappa (amerikanerløb), så Olivia C.H. er også den der har tjent mindst i feltet (obs. står pt. til 29% streget). Tror dog nok den har chance for at holde spidsen, eller få vinderhullet – så helt uden chance er den ikke, men bare overstreget. Spændende er det igen at se 8 Just More Fun, der vireklig har fundet topformen og sin anden ungdom, bemærk at den er rykket et spor uínd, pga. indvendig strygning, og gør at jeg bestemt ikke vil afskrive denne omkring spidskampen. Går den i spidsen (igen), så har vi set den kan holde hele vejen ind. 12 Hunting Widow kommer fra en stærk fotosejr, hvor den gik de sidste 800 m. på 1.10,3 fart. En lignende præstation her kan række langt her, hvis den kommer fint igennem fra sit bagspor. 6 Russel Square skal ikke glemmes, da den er bedre en resultatrækken, og 5 Honesty står nu 20m. bedre til end da den senest stødte på 1 Olivia C.H., og det samme gør 11 West Wind, som der var god snak omkring senest, men løbet blev bare forkert.

Ranking: A:8  B:12,5,6,1,11,3,2,9  C:7

V86-8 2140m Auto (Bergsåker)

5 Gatling er kvik ud bag bilen, og bør have en god chance for at tage spidsen. Vandt senest let med lidt sparet på 1.12 fart over de sidste 800m. Fra spidsen er det hesten at slå, og værst imod er 7 Furture Sox, som jeg tror køres fremad fra sit spor ude på vingen. Hesten tåler at gøre lidt arbejde, og det vil ikke være utænkeligt, at denne sidder i dødens tidligt. Se desuden op for 3 Donna Summer, der har bedre form end resultatrækken og Carl Johan Jepson bør kunne give hoppen en fin rejse her fra tredjesporet bag bilen. 10 Beenthereseenthat holdt flot fra spidsen sidst efter en mindre pause, og bør vel have gået frem formmæssigt her. Skal bestemt ikke glemmes. 

Ranking: A:5,7  B:3,10,9,6,2,9,12  C:1,8,4

V75 og GS75

Klar til weekenden

Travtips.dk kører et V75 og GS75 andelsspil til weekenden, og du kan allerede nu købe en andel. Vi er allerede nu igang med at finde nøglerne til millionerne. Og er der lidt rødt på V75 på ATG – Så er det ikke plastret, men skoene der hives af – da sko-forbuddet i sverige afsluttes for vinteren. Køb en andel via links her:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere