V75 Örebro – 24/2-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Örebro

Spilstop kl.16:20

Ugens V75 spilforslag af M&A’s JP Fiduser – Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser på lørdag. Så brug linket herunder – En andel koster kun 60 kr.:

V75

V75 Tips & Udkast

Til Örebro - 24/2-2024

V75 Udkast

V75-1: 1,2,3,4,5,9
V75-2: 1,2,4,5,11
V75-3: 2,4,5
V75-4: 3 Joop
V75-5: 2,6,7
V75-6: 4,5,6,8,12
V75-7: 2 Jalapeno K.

1350 Rækker x 0,5 kr = 675 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Lørdagens V75 forslag står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og dette er tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Spil med os i jagten på V75 millionerne

Håber du støtter op, og køber en V75 andel, så Michael og Co. kan få udsolgt og bygget et stærkt system op.

Hos Travtips.dk, da kører vi også et V75 andelsspil i denne uge, samt et GS75 andelsspil til på søndag. Håber du vil være med og købe en enkelt andel til begge dage.

Travklubben kører desuden endnu engang et V75-andelsspil – Du kan købe en andel her. Travklubben må siges at have en god stime på V75, eftersom de kun har spillet 2 x V75 andelsspil siden november sidste år og har ramt de syv rigtige ved begge lejligheder.

Tips til V75 Örebro lørdag 24/2-2024 fra M&A`S JP Fiduser

V75 fra Örebro med endnu en Jackpot omgang, det er dejligt at man som spiller får den ekstra bonus at spille om, i sidste uge var der ikke præmier til de 5 rigtige derfor er der jackpot i denne uge, jeg havde efter omgangen i lørdags en kort granskning af mine spil i den senere tid, hvor jeg næsten altid går efter 2 blanke i V75 afdelingen, i sidste uge kunne jeg have ramt hvis jeg havde nøjedes med 1 blank, men 2 blanke vil altid være at foretrække da jeg gerne vil have flere heste med i nogle af afdelingerne ,og fange de potentielle overraskelser der kommer, så derfor prøver jeg igen i denne uge med 2 blanke.

V75-1 2140 meter Voltestart

Jeg synes 1 afdeling er en meget åben afdeling hvor der kræves 4-6 heste for at overleve 1 afdeling, jeg sætter 2 Mister Vredebest først, derefter 3 Conrads Palle som efterhånden må stå først i rækken for sejr, den har været i form længe men har manglet det sidste, 1 Global Dependable kommer også på den kan dog være lidt hæmmet af spor 1 men det kan tænkes at Djuse prikker starten og så kan det være spids og slut, 4 Pwojtech Vrijthout kommer på og 5 Joint Chef er også på, fidusen er 9 Northman Maxus som sagtens kan tage de andre i opløbet.

 • Vindertip: 2 Mister Vredebest
 • Fidusen: 9
V75-2  2140 meter Autostart

Lærlingeløb og derfor kræver det nok lidt heste på kupon, jeg har feeling for at 5 Made for Metalimo har tager starten og Kolgijnis staldform gør at jeg sætter den først, 4 Gelato Pellini, er også interessant, 2 Teton Lindraj er vældig hurtig i startmomentet og derfor med på kupon, 1 I Love Faux Depart, var meget tæt på sejr i sin sidste start, og derfor absolut en af outsiderne, min fidus er dog 11 Cypress Point som har formen i top, og godt kan ligne en vinder, det er dog et meget åbent løb og jeg anbefaler at man tager et pænt antal heste på.

 • Vindertip: 5 Made for Metalimo
 • Fidusen: 11 Cypress Point
V75-3 2140 meter Autostart

Her prøver jeg at begrænse mig til 3 heste hvis 2 Chapuy stadig besidder samme starthurtighed som tidligere, bliver den svær at have med at gøre, den vandt sit sidste løb og formen er på top, hårdeste modstander tror jeg den får i 5 Dark Roadster som leverer på top hver gang, det sidste løb den deltog i skal man bare glemme, startspor 15 og voltestart var ikke det bedste denne dag, sidste hest på kupon bliver 4 Dwayne Zet, det er samtidig lidt en fidus, da den tit bliver bliver glemt men den  næsten altid med på målfoto, 10 Rome Pays Off har jeg efterhånden givet op på, den skuffer altid når man har forventninger til den, og 12 Beartime er hæmmet lidt af spor 12, men den kan godt afslutte til en top 3 placering.

 • Vindertip: 2 Chapuy
 • Fidusen: 4 Dwayne Zet
V75-4 (2140) Voltestart

Her kommer mit første blankbud i 3 Joop, efter sidste løb hvor den vandt sikkert, uden at være udkørt, tror jeg den tager sejren igen, der er dog modbud, men de starter alle med 20 meters tillæg så jeg tror at joop kommer så godt fra start at konkurrenterne må jage den, 9 Pay Me med evigunge Jorma Kontio ligner en der godt kunne gøre lidt modstand, det samme  kan 13 Dareios De Poggio, men igen jeg tror de kommer til at bruge for mange kræfter på at hente Joop, min fidus er 7 Ben Hogan, fra springspor og med en Hans Crebas i sulkyen tror jeg godt den kan overraske.

 • Vindertip: 3 Joop
 • Fidus: 7 Ben Hogan
V75-5 2609 Autostart

Et stayerløb over 2609 meter, 7 Blackhawk Face, og 6 Baron Tilly står bedst til,  det lader til at det er mellem disse 2 løbet skal afgøres, jeg har dog lidt fidus til at 5 American Cash og 2 Hoohoo Haahaa, på en god dag kan blande sig i kampen om sejren, men løbet er et løb hvor man enten skal nøjes med et par heste, ellers også ligner det så mange heste på kupon som pengepungen tillader, jeg vil dog mene at med tempo i løbet vil bagspors hestene godt kunne blande sig i sejrstriden.

 • Vindertip: 6 Blackhawk Face
 • Fidusen: 2 Hoohoo Haahaa
V75-6 1609 Autostart

Sprinterløb med en del vinderbud, i sidste uge valgte jeg at gå ud med 4 L.A.Boko som blankbud, men det var en af de dage hvor det var et dårligt valg, hesten besidder absolut kapacitet til at vinde dette løb, men den er denne gang kun en af mange, og så skal den bevise at den kan holde sammen på travet,en af favoritterne er 12 Danao Degli Dei, de sidste 3 løb den har vundet er gjort i absolut overlegen stil, man må virkelig rose Adrian Kolgijni`s arbejde med hesten, i dette løb kommer den dog til at arbejde for sejren fra spor 12, jeg sætter også 6 Global Classified på bon, og min fidus 8 Hipster AM som også gennem længere tid har haft tillid hos spillerne men tit skuffer, nu er presset lidt væk på Hipster AM og den går lidt under radaren , så mon ikke den kan slå til med en top 3 placering.

 • Vindertip: 12 Danao Degli Dei  
 • Fidusen: 8 Hipster AM
V75-7 2100 meter Autostart

Jeg slutter 7 afdeling med at stå blank på 2 Jalapeno K, jeg tror på en klassisk spids og slut, jeg tror Erik Adielsson stille og roligt kører denne her hjem, modbud i tilfælde af favorit svigt 7 Wings Level og 8 Winterburn, fidusen 6 Doktor Gio hvis den kan holde sammen på travet.

 • Vindertip: 2 Jalapeno K
 • Fidusen: 6 Doctor Gio

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen, ligesom der kan komme informationer der gør at man må fravige udkastet.

Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser – så brug linket her.

V75 Gevinst

V75 Hattrick

Travklubben har ramt de 7-rigtige ved de to lejligheder, den har spillet V75, og der køres endnu engang et spil i denne weekend. I sidste weekend blev det til 7-rigtige og i december blev det til over 50.000 i udbetaling. Travklubben går efter et hattrick på lørdag. Spil med via link herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere