V75 Bergsåker – Dobbelt Jackpot! – 17/2-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Bergsåker.

Spilstop lørdag kl.16:20

Ugens V75 spilforslag af M&A’s JP Fiduser – Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser på lørdag. Så brug linket herunder – En andel koster kun 60 kr.:

V75

Lørdagens V75 Forslag

Til Bergsåker - 17/2-2024

For anden uge i træk rulles en kolossal sum penge over til puljen for 7 rigtige, hvilket denne gang beløber sig til intet mindre end 26.988.496 danske kroner oveni. Med en forventet stor spilleindsats til lørdag, ligger der et løfte om betydelige gevinster til de heldige (og dygtige) med 7 rigtige.

V75 Udkast

V75-1: 6,11
V75-2: 1,2,3,4,8,12
V75-3: 3 High On Pepper
V75-4: 4,6,7,9,10,11,13,14
V75-5: 7 L.A.Boko
V75-6: 1,3,4,5
V75-7: 3,4,6

1152 Rækker x 0,5 kr. = 576 kr.

Husk – Dette er kun et udkast fra M&A’s JP Fiduser. Det viste forslag er derfor med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. 

Værd at vide

Lørdagens V75 forslag står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og dette er tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Spil med os i jagten på V75 millionerne

Håber du støtter op, og køber en V75 andel, så Michael og Co. kan få udsolgt og bygget et stærkt system op. Du kan købe en andel via linket her. I sidste uge kom der et par kæmpeskræl, så der er nu dobbelt Jackpot – så det er bestemt værd at være med.

Hos Travtips.dk, da kører vi også et V75 andelsspil i denne uge, samt et GS75 andelsspil til på søndag. Håber du vil være med.

Tips til V75 Bergsåker lørdag 17/2-2024 fra M&A`S JP Fiduser

V75 fra Bergsåker, med endnu en Jackpot omgang, det er dejligt at man som spiller for den ekstra bonus at spille om, i sidste uge kom der et par bomber i løbsomgangen på Åby, det er charmen ved Open Stretch, det kan give noget uventet på opløbet, i denne uge, ligner det en halv svær omgang, bevares der er et par holdepunkter, men de fleste løb er åbne, i sidste uge fandt jeg da et par vindere i oplægget, men det hjælper desværre ikke når der er andre der svigter ens tanker, det er charmen ved travløb, den ene uge er alt ok, ugen efter svigter selv de største favoritter.

V75-1 2140m voltestart

Når dette skrives (onsdag aften/ torsdag morgen) er mange inde på at 11 The Flying Eagle kan være et blank bud, jeg er dog ikke helt så modig og vælger at sætte 6 Ever Loving med på kupon, jeg tror disse 2 skiller sig lidt ud fra mængden, af andre bud kan nævnes 4 Lightzon med Erik Adielsson i sulkyen, samt min fidus 3 Justin Bieber Sisu, men fordel og først på bon bliver nummer 11, jeg vælger at låse afdelingen med 2 heste 6 & 11

 • Vindertip: 11 The Flying Eagle
 • Fidusen: 3 Justin Bieber Sisu
V75-2 2140m Voltestart

Koldblodsløb og mit mareridt, 15 heste fordelt på 4 volter, jeg forudser 2 til 3 omstarter, og et skrælløb, uanset hvad vil jeg i dette løb have så mange heste på kupon som pengene tillader, der er gode heste på alle volter; 1 Bork Tindra og 4 Nova Tabac, fra første volte, fra anden volte 6 Ethel og 8 Dån Klara som var blankbud under winterburst men som skuffede fælt, nummer 12 Klack Nova kommer også på, jeg tror den sidste volte med 60 meters tillæg kan spares, da flere af hestene på de midterste volte besidder god fart og så er 20 -40 meter meget at indhente.

 • Vindertip: 8 Dån Klara
 • Fidusen: 4 Nova Tabac
V75-3 2640m meter Autostart

Omgangens første blanke, 3 High On Pepper, dette er en klassehest og kun galop imod, den tager 7 sejr på stribe, der er et par heste jeg vil nævne hvis favoritten svigter, 6 Phoenix Photo, har stadig fin form, men den kiksede som stor favorit for et par uger siden i Bollnæs, nummer 11 Axel Ruda er hæmmet af bagspor, men kan stadig levere en finish, men at tage en længde på High On Pepper undervejs tror jeg ikke på, sluttelig kan nævnes 8 Ferrari Sisu som også kan afslutte fint men her er formen et spørgsmålstegn.

 • Vindertip: 3 High On Pepper
 • Fidusen: 11 Axel Ruda
V75-4 2140m Voltestart

Her skal der også bruges en del heste, eller man kan gå ud fra devisen en eller mange, jeg vælger mange da jeg synes det er et forholdsvist åbent løb, jeg sætter 9 Crazy Life først, tæt forfulgt af 13 Jade Sisu, jeg tror dog der skal flere på da løbet er åbent. 10 Vilja T.Y.C. er blandt de bedre heste i løbet, og med Ørjan i sulkyen kan den godt tage sejren, den er tit nævnt blandt favoritterne i løbene, men den mangler lige de sidste procenter i at vinde, det kan komme på lørdag, nævner også 7 Elysia da den har perfekt startspor og en formstærk kusk i Oskar Kylin Blom i sulkyen er det en spilværd outsider, det samme kan siges om 11 Honesty som også på en god dag er med helt fremme.

 • Vindertip: 9 Crazy Life
 • Fidus: 7 Elysia
V75-5 2140m Autostart

I denne afdeling vælger jeg at tage et sats og gå blank på 7 L.A.Boko da denne afdeling ellers kræver mange, jeg synes dog at blankbuddet sagtens kan klare denne favoritværdighed, og spor 7 er ikke det værste, vist har jeg respekt for 4 Kayla Westwood og 5 Xanthis Hilton, men de er kun outsidere, og 8 Parveny er højest et pladsspil værd, jeg kan tage grueligt fejl, men det opdager vi lørdag 😊

Spil eventuelt lidt tvillingspil med 7 som u hest og resten som 1 eller 2 det kan give en god skilling.

 • Vindertip: 7 L.A.Boko
 • Fidusen: 5 Xanthis Hilton
V75-6 1640m Autostart

Meget åbent sprinterløb hvor jeg giver fordel til 3 Judge Dredd Sisu og 4 Never to Young, jeg frygter dog lidt at de to nævnte kører så hårdt om spidsen at det åbner op for konkurrenterne og her kan 1 Erjon og 5 Benchmark godt kommer med i legen, det er vel de 4 der gør op om sejren og jeg nævner 10 Luca Di Quattro som outsider og 11 Zatamustangen som en fidus, men den har holdt lidt pause og er først på vej tilbage og kan derfor have brug for et løb i kroppen, vi får se.

 • Vindertip: 3 Never to Young
 • Fidusen: 5 Benchmark
V75-7 2140m Autostart

High on Pepper`S halvbror nummer 3 IT`S Peppertime bærer favoritværdigheden i denne afdeling og det er vel ok, men blankbud synes jeg ikke den er da der er kapabel modstand, især 4 Humble Stance, synes jeg er tiltalende den er dog ikke en startraket og vil derfor nok komme til at gøre en del arbejde i dødens, og det tror jeg godt den kan. 6 King Of Djazz kommer også på kuponen, det samme gør min fidus nummer 11 The Oak L.A. den løber med skjult form og jeg tror godt den kan være med om sejren.

 • Vindertip: 3 IT`S Peppertime
 • Fidusen: 11 The Oak L.A.

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen, ligesom der kan komme informationer der gør at man må fravige udkastet her på siden.

Trav Podcast

En ny trav Podcast ser dagens lys. Her kan du opleve den pulserende verden af hestevæddeløb gennem interviews, ekspertkommentarer og underholdende diskussioner.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere