V86 Xpress Jägersro & Solvalla – 14/2-2024

V86 Tips

V86 Travtips til Jägersro & Solvalla

Spilstop kl.20:30

En V86 omgang, der måske står lidt i skyggen af den store V75 Jackpot der venter på lørdag, men som byder på en interessant spilomgang med forhåbentligt gode gevinster i sigte.

V86

Onsdagens V86 Forslag

Til Jägerso & Solvalla - 14/2-2024

V86 Forslag

V86-1:  1,3,4,6,7,9,10
V86-2:  4 Relevant Stride
V86-3:  4 Ytowns Magnifik
V86-4:  2,4,6,9,10
V86-5:  1,3,7,10,12
V86-6:  3,10
V86-7:  4 That’s So Spicy
V86-8:  1,2,3,6,10,12

2100 Rækker x 0,25 kr = 525 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne. 

Værd at vide

Dagens V86 omgang deles imellem Jägersro & Solvalla.

Vi foreslår at du spiller med i en af de store spilklubber på Bet25, da man så kan spille lidt større systemer og måske vinde den helt store gevinst.

Anbefalede spilklubber til onsdagens V86, som har åbnet for andelsspil til onsdagens V86 omgang:

Jeg ved om noget hvor langt tid flere af kaptajnerne bruger på at analysere omgangen inden de sætter spillet op. Så husk at køb en andel til én eller flere af klubberne.
Kort V86 Gennemgang

V86-1 1640m Auto (Jägersro) – Spidsen er guld værd på specielt Jägersro, og her vil der nok være kamp om at nå først, specielt 1 Without A Doubt og 6 Sweetman er hurtige, og den der kommer først er hesten at slå. Men hvordan er formen på 1 Without A Doubt? Bliver der kørt derfremme, åbner det løbet op.

V86-2 1640m Auto (Solvalla) – Igen kort distance her og 4 Relevant Stride bliver omgangen store favorit (også denne gang). Jeg tror, at hun bare vinder dette og vil klare det! Blev senest strøget fra startlisten pga. en mild forkølelse, som jeg ikke tror gør noget for formen, for ellers havde de ikke taget hende ud her. Hun er hurtig fra start, og jeg tror det bliver spids og slut. Vil du gardere, da er det åbent – og alle bør i så fald streges.

V86-3 2140m Auto (Jägersro) – Igen en større favorit i 4 Ytowns Magnifique, og det kan forstås, da jeg tror dette er hesten der køres i spidsen. har vist fin kapacitet og vundet på gode tider, selv med galop. Dette er en god hest med fremtid, og skal stå klart først og mulig blankbud. Garderer man, så er det fremst 3 Vancover High og 11 Nolana Boko man skal have med.

V86-4 2640m  Auto (Solvalla) – Tre heste skiller sig ud her, da de plejer at være gode på stayer distancen og det er 2 Kaxig In og 9 Cornerstone, samt 10 Funcio. Men glem dog ikke 4 Olimp og 6 Rio Alta Wine, der begge har kapacitet til at vinde her også. Vi tager dem alle med i vores forslag.

V86-5 2140m Volt (Jägersro) – Rene Kjær skal igen til Jägersro, og det er jo gået meget godt på det seneste for den danske kusk, og han skal bestemt også regnes her sammen med 7 Alvin C.G. Førstehest bliver dog 10 Here’s Johnny Sox, der med sit springspor bør sidde tidligt oppe ved de førende selv her fra tillæg. Men ellers et åbent løb, hvor man godt kan strege en del flere og håbe på et skræl hvis man har pengene til det. Vi tager fem heste med på det viste forslag her på siden.

V86-6 2640m Auto (Solvalla) 10 Patrion Zon er en hest med kun tre starter, den har dog gjort det flot med tre sejre, og vi ved endnu ikke hvor grænsen går for denne. Ubesjrede heste er altid spændende at følge. Bagsporet her kan sagtens være en fordel over den længre distance, og den kan køres i ryg indtil sidste langside (i mit badekarscenarie), og derfra tage dem alle over opløbet. Men 3 Yucatan Diamant kan blive en svær nød at knække fra sit fremspor bag bilen. 4 Just Fontaine er bedre end sin resultatrække, men håbløs usikker, men kan sagtens overraske her hvis den holder travet, skal bestemt med ved yderligere gardering.

V86-7 2140m Auto (Jägersro)4 That’s So Spicy er en hest der ved hvor mållinjen er, og har faktisk kun været udenfor top 3 én gang i sine 13 starter. Her er der god mulighed for at udbygge denne statistik. 3 Tidore Degato og 11 Rock The Sock er værst imod.

V86-8 2140m Auto (Solvalla)12 Woodcutter fik et løb i kroppen senest efter et skadesophold, og blev da bare kørt rundt. Kan bedre, og bør passes i et beskeden felt som dette. 10 Tom’s Got Drive kommer ud efter pause og i nyt regi, kan mangle det berømte løb i kroppen, men er formen fin, så skal den med. 6 B.W.L.Fighter er hurtig fra start og kan måske tage spidse, derfra vil den føre længe. 2 Delta Wise As er jokeren i løbet, denne kommer fra fine præstationer i italien og bør streget. Vi tager i alt 6 heste med på bongen.

V75 Gevinst

Spil V75 med Eksperterne

Senest da Travklubben kørte et V75 spil, (25. november) – Ja da blev det til samlet over 50.000 kr. i gevinst.

Travklubben prøver nu igen på V75, da der er Dobbelt Jackpot – og har i den anledning lidt flere andele til salg.

Travtips.dk har allerede i år haft 7 rigtige 4 gange på V75 og GS75 – Så de er klar til Jackpotten. 

Huks også at køb en andel i M&A’s JP Fiduser’s V75 Spil til den store Jackpot – Spil med allerede nu via link herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere