V75 Åby – 10/2-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Åby.

Spilstop lørdag kl.16:20

Ugens V75 spilforslag af M&A’s JP Fiduser – Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser på lørdag. Så brug linket herunder – En andel koster kun 60 kr.:

V75

Lørdagens V75 Forslag

Til 10/2-2024

V75 Forslag

V75-1: 3,4,8,9,11,12,13
V75-2: 4,5
V75-3: 2 Moose Eagle
V75-4: 3,5,6,11
V75-5: 5 Billionaire Face
V75-6: 1,2,3,12,13,15
V75-7: 1,4,7,9,10

1680 Rækker x 0,5 kr = 840 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Husk dette er kun et udkast!

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Lørdagens V75 forslag står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og dette er tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Håber du støtter op, og køber en V75 andel, så Michael og Co. kan få udsolgt og bygget et stærkt system op. Du kan købe en andel via linket her.

Hos Travtips.dk, da kører vi også et V75 andelsspil i denne uge, samt et GS75 andelsspil til på søndag. Du kan finde disse inde på Bet25 Heste.

Tips til V75 på Åby lørdag 10/2-2024 fra M&A`S JP Fiduser

Efter sidste uges noget favoritprægede omgang, på Solvalla hvor der ikke blev præmier til 5 rigtige, bliver der jackpot i denne V75 omgang, det er på en bane med Open Stretch nemlig Åby, det plejer at give nogle heftige opløb når modstanderne kommer fra begge sider, endnu en gang ramte travtips.dk deres bon tillykke med det, jeg har denne gang valgt et par lidt chancebetonet, blankbud, mere om det i analysen.

V75-1 – 2140 meter voltestart

Vi starter med et vanskeligt og meget åbent løb, jeg har 5 til 6 heste på kupon.

4 Brilliant Flair, 8 I Love Faux Depart ,11 Feline Burgerheide, som jeg ser som en af favoritterne i løbet, 12 Katrine S.H. samt 9 Cascabella, min helt store fidus i dette løb er dog 13 Dublin Fi, som vandt i sit sidste løb godt på 1640, men måden den gjorde det på var flot, og til en procent på 2 lige pt, er den særdeles spilvenlig.

 • Vindertip: 11 Feline Burgerheide
 • Fidusen: 13: Dublin Fi
V75-2 – 2640 meter Autostart

I dette løb forsøger jeg at holde mig til 5 heste, da det ser ud til at der er 4 og så resten, jeg har før taget fejl men jeg ligger favoritværdigheden over på nummer 4 Jacques Mearas, jeg tror Bjørn Goop finder vej til spids ret hurtigt og derefter styrer han begivenhederne, foran nummer 5 Cassius Clay D.E, denne var forholdsvis stor favorit sidste løb på Axevalla, men en umulig bane og en bedre konkurrent slog den, nummer 1 Jollywood er lidt en outsider, men staldform hos Kolgijni er stadig i top gør at jeg sætter den på, nummer 3 Benchmark og nummer 12 Utah Southwind kommer som de sidste på, fidusen i afdelingen er nummer 6 Böhmaren den kommer med 2 sejre, men spørgsmålet er om den ikke er handicappet lidt af startsporet.

 • Vindertip: 4 Jacques Mearas
 • Fidusen: 6 Böhmaren
V75-3 – 2140 meter Autostart

Her kommer min lidt chancebetonede blanke i nummer 2 Moose Eagle, jeg er stadig sikker på at den havde vundet sidste løb på Axevalla, hvis banen havde været bedre, derudover fik den lidt problemer med at holde travet, da den skulle sætte angrebet ind på også i dette løb dens værste konkurrent nummer 2 J.J Another Win som gik et rigtigt godt løb på Axevalla, sidste konkurrent nummer 11 Rosemary Tile, Fidusen nummer 5 Mission Beach.

 • Vindertip: 2 Moose Eagle
 • Fidusen: 5 Mission Beach
V75-4 – 1640 Autostart

Det her løb kan godt give lidt hovedbrud, især fordi det er et lærlingeløb, alt peger på nummer 3 Warriors Tale bare blæser derudaf, i bedste Kolgijni stil og bare vinder, men jeg er lidt usikker på om den er for hårdt spillet lige nu 45%, og der er et par interessante modbud, i 5 Farbror Melker og 6 Dancing Days, disse 2 er vel de værste modstandere, det bliver også spændende at se 11 Deejay Bar, men denne gang er den højst en outsider.

 • Vindertip: 3 Warriors Tale
 • Fidus: 6 Dancing Days
V75-5 – 1640 Autostart

Her kommer mit næste blankforslag i nummer 5 Billionnaire Face, den er ude på favorit distance mod forholdsvis overkommelig modstand, jeg giver fidusen til 7 Patricia Bo med Ken Ecce i Sulkyen, desværre kender jeg ikke nok til nummer 12 Gloire D`Empire, da jeg ikke har kunnet finde materiale på denne, så den er lidt ubekendt, men har du råd så tag den med på kupon 😊

 • Vindertip: 5 Billionaire Face
 • Fidusen: 7 Patricia Bo
V75-6 – (2140) Voltestart

Denne afdeling er faktisk den jeg glæder allermest til denne lørdag, 15 klasseheste i voltestart, nogle af hestene har jeg aldrig set i en voltestart, så det bliver spændende, jeg vælger lidt frækt at sætte nummer 3 Real Scotch først da jeg mener at Erik Adielsson er en af de allerbedste voltestartskuske, og at han så også har en stærk hest med sig, gør jo også sit, med på kupon kommer 2 Tuppen og 1 Doctor Gio jeg ved dog ikke hvor god den er til voltestart, den gik i galop forholdsvis tidlig efter start sidste gang den var i voltestart, men jeg er sikker på Adrian Kolgijni nok har gjort den bedre, af bagsporshestene, vælger jeg at tage 12 Beartime med 13 Four Guys Dream og 15 Dark Roadster alle 3 er fantastiske afsluttere, fidusen 9 Drizzle.

 • Vindertip: 3 Real Scotch  
 • Fidusen: 9 Drizzle
V75-7 – 1640 meter Autostart

Dette løb bør ligge godt til nummer 1 Hipster AM, den er da også pæn favorit, men det er tit den skuffer når man forventer den skal vinde let, derfor er det heller ikke en hest jeg ville blanke, der er fine modbud i blandt andet nummer 4 Hannibal Face nummer 7 Game Brodde, 9 Crown Wise As, 10 Combat Fighter, samt min fidus nummer 5 S.G.Mistral, distancen er dog et plus for Hipster AM, så mon ikke den får sin længe ventede sejr.

 • Vindertip: 1 Hipster AM
 • Fidusen: 5 S.G.Mistral

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen.

Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser er her et link https://bet25.dk/heste/SPK/XCQIA2FJ

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere