V75 Solvalla -3/2-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Solvalla

Spilstop kl.16:20

Ugens V75 spilforslag af M&A’s JP Fiduser – Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser på lørdag. Så brug linket herunder – En andel koster kun 60 kr.:

V75

Lørdagens V75 Forslag

Til Solvalla 3/2-2024

V75 Udkast

V75-1: 1,2,3,4,5,6,8,9
V75-2: 2,4,5,6
V75-3: 6 High On Pepper
V75-4: 1,2,3,4,12
V75-5: 3,11
V75-6: 7 Jurista
V75-7: 5,9,11,12

1280 Rækker x 0,5 kr = 640 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Lørdagens V75 forslag står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og dette er tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Håber du støtter op, og køber en V75 andel, så Michael og Co. kan få udsolgt og bygget et stærkt system op. Du kan købe en andel via linket her.

Hos Travtips.dk, da kører vi også et V75 spil i denne uge, samt et GS75 andelsspil til på søndag. Du kan finde disse inde på Bet25 Heste.

Tips og udkast til V75 på Solvalla lørdag 3/2-2024 fra M&A`S JP Fiduser

Efter en weekend med en stor præmieudbetaling, 5,8 millioner til 7 rigtige. Der var en hel del skræl på Axevalla, som derfor levede op til forventningerne om en høj præmieudbetaling,

Solvalla er vært for denne weekends løb, der er høj klasse i løbene og man kan som spiller se frem til en masse gode travløb.

V75-1 – 2140 meter med Autostart

Første afdeling er nok en af de mest åbne, der er brug for en del heste på bon, jeg, vælge at sætte nummer 2 Barbro Kronos først da den har en gylden mulighed for at få en perfekt start med spor 2, og efter opvisningen i sidste løb hvor den vandt forholdsvist sikkert er det hesten at slå, lige efter kommer nummer 9 Dominic Wibb som kommer med form, både fra kusk men også fra hesten, den tager ryg på Barbro Kronos og så får vi et godt væddeløb, nummer 3 Major Ass, kan også blande sig i kampen om sejren, sidste løb skal man glemme, da hesten aldrig rigtig kom ind i kampen, og joggede rundt med kræfter sparet, dette betyder at der stadig er fuld benzin på tanken og den kan derfor gøre op om sejren, med på bon kommer også nummer 1 Joe Dalton, den skal bare holde sig i trav da den er lidt usikker, fidusen er nummer 8 Run`n Cola, som efterhånden nærmer sig topformen, startspor 8 hæmmer dog en smule, af andre på kupon kommer 11 Corazon De B. slutteligt kommer 4 Global Classified også på kupon.

 • Vindertip: 9 Dominic Wibb
 • Fidusen: 8 Run`N Cola
V75-2 – 2140 meter Autostart

Vi fortsætter med en af de jævnbyrdige afdelinger, nummer 5 Janks Morton er en kommende stjerne, og med Magnus Djuse i sulkyen er den absolut en af de heste der skal regnes med i dette løb, men startspor 5 og en starthurtig hest gør nok at Janks Morton tager starten, jeg tror dog den skal arbejde for sejren og ser nummer 6 Melby Jail som en af de store konkurrenter, jeg tror Jorma går efter spids og han repræsenterer en stald Nurmos i form, nummer 2 Grace Trot er absolut også en konkurrent, nummer 8 Global Dependable, er en fin outsider, fidusen finder man i nummer 12 Express Cash, som er lidt hæmmet af spor 12, men hvis Andreas Løvdal, kan få et rygløb kan hesten blande sig i slutningen.  

 • Vindertip: 5 Janks Morton
 • Fidusen: 12 Express Cash
V75-3 – 2140 meter Autostart

Her kommer første blankbud nummer 6 High on Pepper, jeg kan ikke se nogen modkandidat, der burde true Jorma Kontio og High On Pepper, fidusen bliver nummer 1 Sweetman.

 • Vindertip: 6 High On Pepper
 • Fidusen: 1 Sweetman
V75-4 – 2140 Autostart

Jeg vælger at giver nummer 12 Bear High tippet, godt nok er spor 12 ikke optimalt, men staldform hos Nurmos og hestens evne til at afslutte gør at jeg vælger at satse på den, modstand er der nok af blandt andet nummer 1 Call Me Gleipner, 5 Hoohoo Haahaa som er lidt en fidus, især at høre speakeren nævne navnet er en fest, jeg putter også nummer 4 Kenobi Mearas på, den har holdt lidt pause,men mon ikke der stadig er lidt form.

 • Vindertip: 12 Bear High
 • Fidus: 5 Hoohoo Haahaa
V75-5 – 2140 Autostart

Så kom mit 2 hestes lås, nummer 11 Global Caps, havde med et bedre startspor været et blankbud, nu tager jeg nummer 3 Moses Boko med på bon da formen og en god sejr fra sidste løb viser at den ved hvor målstregen er, jeg tror disse 2 gør op om sejren, der er en fin fidus i nummer 4 Winterburn og nummer 6 Jalapeno K., som kan levere en fin afslutning.

 • Vindertip: 11 Global Caps
 • Fidusen: 3 Moses Boko
V75-6 – (2140) Autostart

En afdeling med en stor favorit i nummer 7 Jurista, pt 53% og et muligt blankbud, der er dog fine modstandere, som dog kan få det svært mod favoritten, blandt andet 13 Olga Utca som bliver ved med at præstere, 4 Dino Cream som aldrig kom ind i kampen i dens sidste løb, men stadig besidder en forrygende finish, her tror jeg dog den kommer til at gå en stor del af løbet i dødens, nummer 3 Penthouse er afdelingens store fidus, især efter dens sidste sejr hvor den afsluttede helt i top.

 • Vindertip: 7 Jurista
 • Fidusen: 3 Penthouse
V75-7 – 2140 meter Autostart

Det kan være nummer 5 Danao Degli Dea, bare tonser derudaf sammen med Adrian Kolgijni og tager en spids og slut, jeg tror dog godt at der kan komme et jævnbyrdigt løb ud af denne afdeling, da der er flere klasseheste med, blandt andet 11 Esposito og 9 IT`S Peppertime, det er nok de 3 der skal gøre op om sejren med stor fordel til Danao Degli Dei,

Fidusen i løbet er nummer 12 Triton, spil eventuelt lidt pladsspil på denne.

 • Vindertip: 5 Danao Degli Dei  
 • Fidusen: 12 Triton

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen.

V4 Solvalla

Skal du have lidt spænding inden V75 begynder, så er der en fin V4 omgang på Solvalla fra kl.14:45. Travklubben kører et V4 spil, og satser på god uddeling.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere