GS75 Bollnäs – 4/2-2024

GS75 Tips

GS75 Travtips til Bollnäs

Spilstop kl.15:00

Spil med på vores GS75 andelsspil via bet25. Spil med via linket herunder. 

GS75

Søndagens GS75 Forslag

Til Bollnäs - 4/2-2024

GS75 Lille Forslag

GS75-1: 2 Kendall Sisu
GS75-2: 1,4
GS75-3: 2 L.A. Boko
GS75-4: 1 Snickers
GS75-5: 6,8,10
GS75-6: 3,6,7,8,10,14,15
GS75-7: 6,7,9,11,12

210 Rækker x 1 kr = 210 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Søndagens GS75 omgang bliver kørt på Bollnästravet.

Her på travtips.dk holder vi GS75 højt, da præmierne oftes er højere end i flere V75 omgange. Dette skyldes tildels, at rækkeprisen er 1 kr. istedet for 50 øre, og systemerne derfor ofte er mindre. Når en favorit fældes, så ryger præmierne oftest hurtigere i vejret. 

Derfor giver det i endnu højere grad mening at spille sammen via andelsspil. Spil med på vores GS75 andelsspil via linket her.

Det viste forslag er ikke nødvendigvis det der spilles, da dette allerede er lavet torsdag, ligesom budget (antal andele solgt) kan gøre systemet større eller mindre. Vi spiller ofte også mere end én kupon.

Tænk på at

2 Kendall Sisu (GS75-1) ikke er en raket fra start, men sidder i andetsporet direkste og har en fin spurt at tilgå. Er formen fin,så kan det så oplagt ud mod en middelmådig modstand. men det vil ikke være forkert at gardere bredt.

GS75-2 er koldblodsløb, og her er der fordel 1 Tekno Tana og 4 Vinn Tabac, fra fine spor, da de begge er relativt hurtige fra start. Se dog op for 11 Teknopys og 5 Bordkvinn S.K. der begge har stor kapacitet, men har ikke kunnet finde det rette trav på det seneste.

Der i GS73-3 kun 6 heste til start, hvilket er synd. men netop derfor skal man passe en hest som 6 Krakas, der her vil kunne udnytte sin meget stærke spurt, da den jo ikke bør sidde fast her. Det ser dog oplagt ud for 2 L.A. Boko, der er bedste hest i dette felt på nuværende.

1 Snickers (GS75-4) har god chance for at holde spidsen her, og der kan være tale om spids og slut.

8 Elysia (GS75-5) bør selv fra spor otte køres fremad, da hesten er en af de bedre i feltet og køres mod spids, og potentielt overtage denne fra 6 Andante T.M., den sidstnævnte hest sad dog med sparede kræfter sidst og spørgsmålet er om de vil prøve hele vejen i spidsen denne dag? Fra bagsporet skal 10 Exactement tidligt med på bon’en.

GS75-6 er et af de mere åbne løb, som voltstart med tillæg ofte er. Og en bred gardering er ikke helt ved siden af. Jeg holder 3 David Frontline som min knebne førstehest. Se også op for 6 Casino Vendil, der er bedre end sin resultatrække, og får nu Mats E. Djuse i vognen, hvilket kan gøre forskellen.

Sidste afdeling GS75-7 er et koldblodsløb med spårtrappa (amerikanerløb), hvor hesten med mest indtjening står i det dårligste spor, og flere af dem er spillet for lidt på stregprocenten nu, men det kan jo ændre sig. Vi anbefaler bred gardering her, med mindre at en hest som 12 Jävsö Kurt kommer med gode rapporter (vi har ikke fået nogen melding endnu her torsdag) – så kan denne være overlegen.

V4 Spil

V4 Århus

På mandag er der V4 lunch fra Århus og her spiller Steffen Møllergård et V4 andelsspil. Du kan i løbet af fredagen se hans spiltips til omgangen her på siden. Ønsker du at købe en andel til hans V4 spil – så følg linket herunder. kun 50 kr. pr. andel.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere