V75 Axevalla – 27/1-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Axevalla m/ JACKPOT!

Spilstop kl. 16:20

Ugens V75 spilforslag af M&A’s JP Fiduser – Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser på lørdag. Så brug linket herunder – En andel koster kun 60 kr.:

V75

Dagens V75 Forslag

Til Axevalla - 27/1-2024

V75 Forslag / Udkast

V75-1: 1,5,6,8,9
V75-2: 5,6,7
V75-3: 7,8,10,11
V75-4: 1,2,3,4
V75-5: 1 Cassius Clay D.E.
V75-6: 2 Judge D.
V75-7: 1,3,5,9,10

1200 Rækker x 0,5 kr = 600 kr.

Det viste forslag/udkast er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Lørdagens V75 forslag står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og dette er tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Håber du støtter op, og køber en V75 andel, så Michael og Co. kan få udsolgt og bygget et stærkt system op. Du kan købe en andel via linket her.

Hos Travtips.dk, da kører vi også et V75 spil i denne uge, samt et GS75 andelsspil til på søndag. Husk på, at der er Jackpot til begge omgange. Her er du også velkommen til at købe en V75 andel via linket her eller en GS75 andel via linket her. I sidste uge blev det til 7 rigtige begge dage, så vi sateser på en gentagelse.

Tips til V75 på Axevalla lørdag 27/1-2024 fra M&A`S JP Fiduser

Jackpotomgang på banen med Sveriges længste opløb, også kaldet skrælbanen nummer 1 i Sverige, en svær omgang, hvor der virkeligt skal findes overraskelser og luringer der kan få præmierne i vejret, i sidste uge var der små præmier selv om afdelingernes største favorit Phoenix Photo ikke kunne indfri forventningerne, og at Stumne Fyr heller ikke kunne klare Guli Fantom i koldblodsløbet, tillykke til Travtips.dk som ramte de 7 rigtige.

V75-1 – 1640 meter med Autostart

Første afdeling er en af de svære, sprinterløb med en del starthurtige heste, derfor kræver afdelingen i min verden en del heste, der er et lille plus pt på nummer 1 Rome Pays Off, men der er mange modbud, jeg har 9 Edibear og 8 Beartime som konkurrenter, spørgsmålet er om Edibear kan tage en længde på Rome Pays Off, af andre interessante bud er 3 Osterc og 5 Crackatout som jeg ser som en fidus,med på bon har jeg også 6 Heart of Steel, samt 7 Dats So Cool.

 • Vindertip: 9 Edibear
 • Fidusen: 5 Crackatout
V75-2 – 1640 meter Autostart

Anden afdeling er også et sprinterløb og her er der et dansk islæt i form af nummer 3 Hertz, kan Jeppe Juel overraske med Hertz, hesten er i alle tilfælde en fin outsider, jeg har dog andre heste foran Hertz, nummer 7 Kellysmartface er nok hesten at slå, nummer 5 Vikens Bonjour kommer også på bon, da den også viser form, det samme gør 9 Vicky Montoya.

Af sjove luringer ligger nummer 6 Mona Moonlight, som efter de seneste resultater, har form og mestrer det lange opløb.

 • Vindertip: 7 Kellysmartface
 • Fidusen: 6 Mona Moonlight
V75-3 – 2140 meter Autostart

Et af de jævnbyrdige løb, hvor jeg vælger at smide 5-6 heste på.

Havde nummer 11 Soutwind Boko haft et andet startspor havde den i min verden, været et oplagt blankbud, nu tror jeg kommer til at gå i dødens, og bruge en del kræfter, men den er min første hest, nummer 10 Moose Eagle kommer på kupon, sammen med 7 Heartbeat Julie, 6 Rosemary Tile og 2 J.J.Another Vinn, som jeg holder som en kraftig outsider, Det danske islæt nummer 8 Tour Eiffel, mener jeg man kan spille lidt pladsspil på.

 • Vindertip: 7 Heartbeat Julie
 • Fidusen: 2 J.J. Another Vinn
V75-4 – 2640 Voltestart

Endnu et mange hestes løb, hvor det kan være svært at finde en oplagt favorit, jeg tager 1 Woodbank, 8 Rustico, 5 Pontiac, 2 Mayhem Mary, 3 Cumulus F.G og hvis pengepungen tillader det et par stykker mere, 6 Vikens Cashflow har et godt springspor i volten og kan tage starten, til gengæld tror jeg ikke Woodbank kan udnytte spor 1  da den ikke virker speciel hurtig fra start, så det ligner en kamp mellem 2-3 i startmomentet med, og da det er voltestart, er der en lille galop risiko. Så alt i alt ligner det et af de løb der kan komme en overraskelse i.

 • Vindertip: 2 Mayhem Mary
 • Fidus: 6 Vikens Cashflow
V75-5 – 2140 Autostart

Så kom omgangens første blanke, nummer 1 Cassius Clay.D, den jagter et hattrick, og det tror jeg den får, da den står for klassen i dette felt, bedste modbud er nummer 4 Soundtrack, med danske Ken Ecce i sulkyen, her tror jeg dog højest de bliver nummer 2.

 • Vindertip:1 Cassius Clay.D.E.
 • Fidusen: 4 Soundtrack

V75-6 – (1640) Autostart

Jeg fortsætter med det næste blankbud i nummer 2 Judge D, her er der dog en del gode heste med der kan yde favoritten lidt modstand, men jeg går ud fra devisen en eller mange, modbud hvis favoritter kikser er, 4 Blackfire, 7 Mulberry, 6 Real Scotch, 8 Wingait Henke, den store fidus har jeg i nummer 1 Jello W.

 • Vindertip: 2 Judge D
 • Fidusen: 1 Jello W
V75-7 – 2640 meter Autostart

Vi er nået til sidste afdeling, der er som i flere af de andre afdelinger, meget jævnbyrdig, en hest man ikke må gå udenom, er en af M&A`S favoritter nummer 10 Bransbys Jukebox, den er absolut ikke favorit, men den trives perfekt på Axevallas lange opløb, når Hans Crebas speeder op, er der ikke mange der kan følge med, jeg udnævner den til en fin fidus, og lige nu er den nede i 2%, og 2640 meter er favorit distance for hesten, favoritværdigheden ligger jeg hos nummer 5 Bottnas Idol, det kan være hesten at slå af andre heste på bon kommer, 9 S.G.Mistral, 3 King of Greenwood som har sejret i de sidste 2 løb, 6 Combat Fighter, samt 1 Olga Utca, som bare bliver ved med at levere gode løb, der er flere om buddet, så det er hvad pengepungen kan klare.

 • Vindertip: 5 Bottnas Idol
 • Fidusen: 10 Bransbys jukebox

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen.

prix-d-amerique-2024

Stor Trav Weekend

På lørdag er der V75 med Jackpot på Axevalla, og du kan allerede nu købe andele til vores V75 andelsspil på Travtips.dk. Husk også den gode GS75 Jackpot på søndag, hvor vi også kører et andelsspil via SpilKlub25.

Søndag d. 28. januar er der Prix d’Amérique, og Travklubben vil arrangere et V4 andelsspil til dagen, når det åbnes for spil. Hold øje med Bet25 Heste for nye andelsspil og tips.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere