V75 Bollnäs – 20/1-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Bollnäs

Spilstop kl. 16:20

Ugens V75 spilforslag af M&A’s JP Fiduser – Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser på lørdag. Så brug linket herunder – En andel koster kun 60 kr.:

V75

Dagens V75 Forslag

Til Bollnäs - 20/1-2024

Dagens Lille V75 Forslag

V75-1: 3 Global Caps
V75-2: 2,5,6,9
V75-3: 2,5,9,10,12
V75-4: 2,5,9,13
V75-5: 2,6
V75-6: 1,3,4,6,8,13
V75-7: 5 Esposito

960 Rækker x 0,5 kr = 480 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne. 

Værd at vide

Lørdagens V75 forslag står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og dette er tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Håber du støtter op, og køber en V75 andel, så Michael og Co. kan få udsolgt og bygget et stærkt system op. Du kan købe en andel via linket her.

Hos Travtips.dk, da kører vi også et V75 spil i denne uge, samt et GS75 andelsspil til på søndag. Her er du også velkommen til at købe en V75 andel via linket her eller en GS75 andel via linket her.

Tips til V75 Bollnäs lørdag 20/1-2024 fra M&A`S JP Fiduser

Så nåede vi til Bollnæs, og denne lørdag synes jeg byder på en meget spændende omgang,  der er et par oplagte favoritter, men i flere afdelinger åbne løb, det kan sende præmierne i luften, i sidste uge lignede det en dag med små udbetalinger, og så kom der 2 store skræl og det sendte præmierne deropad. Jeg har også denne gang valgt et lille udkast og så lidt Vindertip og et par fiduser.

V75-1 – 2140 meter med Voltestart

Første afdeling er en af de svære, fordelen går til 3 Global Caps, som jeg ser det lige nu er det et blank bud fra min side, Jorma Kontio bør kunne styre hesten til sejr, der er dog fin modstand i blandt andet 7 Benchmark og 5 Rajon, som har leveret fine præstationer i et stykke tid, også selv om det blev til galop i den sidste start, der er et fint pladsspil i 11 Everglo Lemon, som har et lidt håbløst startspor, men sagtens kan komme i top 3 hvis det flasker sig lidt undervejs . 

 • Vindertip: 3 Global Caps
 • Fidusen: 11 Everglo Lemon
V75-2 – 1640 meter Autostart

5 Grace Trot er klart hesten at slå, jeg er ikke sikker på at den er så stor favorit som procenterne lige nu viser, da jeg sagtens kan finde et par modbud, blandt andet nummer 6 In Your Time, som får Ulf Ohlsson som kusk, dette kan være en forbedring, spørgsmålet er om den kan tage spids eller om Grace Trot bare bomber derudaf, jeg anbefaler også 7 Eva Aloha som dog har et lidt dårligt startspor, men god fart i startmomentet, nummer 1 G.K.Talisman, tror jeg ikke kan holde farten i spor 1, og vil derfor blive klemt, men den kan sagtens løbe med om sejren. Nummer 9 Diego er lidt hæmmet af bagspor men absolut en fidus.

 • Vindertip: 5 Grace Trot
 • Fidusen: 9 Diego
V75-3 – 2140 meter Autostart

Her skal der bruges en del heste i et jævnbyrdigt løb hvor, der er mange om buddet, Nummer 2 Garth Vader er en af de heste der løber med om sejren og jeg tror den stadig er i fin form, derudover kommer 9 L.A.Boko med på bon, nummer 10 Run´N Cola er på vej mod topform,og med Ørjan Kihlstrøm i sulkuen skal den ikke afskrives, der bliver også plads til 1 Barbro Kronos, 5 Aurelia Express og fidusen i 12 Parveny som i sit sidste løb sejrede med en fin finish, men denne gang er hæmmet af et dårligt startspor.

 • Vindertip: 9 L.A.Boko
 • Fidusen: 12 Parveny
V75-4 – 2140 Voltestart

Koldblodsløb, charmerende men svært som spiller at blive klog på, jeg har lovet mig selv ikke at blanke i disse løb, i dette løb er der dog en favorit som bliver svær at gå udenom, nummer 10 Stumne Fyr, men jeg gør det og tager lidt flere heste mere på, ingen tvivl om at det er hesten at slå, jeg har 2 Guli Fantom på bon, den skuffede som favorit sidst men er stadig i fin form, Nummer 5 Eld Tekno, nummer 9 Wolt kommer tilbage efter lidt pause, men der er kapacitet i hesten. 13 Våler Nikolai skal ikke glemmes, og sidste hest på bon er  3 Crussi Dull, som var utroligt tæt på sejren i sit sidste løb, dette er også fidusen i denne afdeling.

 • Vindertip: 10 Stumne Fyr
 • Fidus: 3 Crussi Dull
V75-5 – 2140 Autostart

P.T omgangens største favorit nummer 2 Phoenix Photo og med rette, lige nu er det dog ikke en hest jeg vil blanke, jeg vil have nummer 10 Dark Roadster med på bon, sammen med nummer 3 Milliondollarrhyme, og min fidus nummer 6 Axel Ruda, som altid leverer en fin afslutning, ingen tvivl om Phoenix Photo er storfavorit, men jeg har mine tvivl.

 • Vindertip: 2 Phoenix Photo
 • Fidusen: 6 Axel Ruda
V75-6 – (2640) voltestart

Denne afdeling kræver mange heste, jeg har valgt at give 6 Happy Go Pepper vindertippet, den bliver tæt fulgt af nummer 3 Dino Cream som skræl vandt sit sidste løb, nummer 1 Icicle Am er også et bud, jeg har også en fidus som ser lidt glemt ud lige nu i 8 Penthouse, den er med på målfotoet er jeg sikker på.

 • Vindertip: 6 Happy Go Pepper
 • Fidusen: 8 Penthouse
V75-7 – 2140 meter Autostart

I sidste afdeling vælger jeg at gå blank med nummer 5 Esposito, jeg har hesten som stor favorit i dette løb, derfor vil jeg anbefale et tvillingespil med nummer 5 som u Hest, og så ellers putte heste på som pengepungen tillader.

Der er nogle fine, heste som skal løbe om de sekundære placeringer, blandt andet 1 Jewilla, som jeg ikke tror kan tage spids, ligeledes har jeg en stor fidus til at nummer 9 Will I am, kan være med i afslutningen, af andre outsidere kan nævnes 12 IT`s Peppertime, jeg tror dog ikke disse kan true Esposito.

 • Vindertip: 5 Esposito
 • Fidusen: 9 Will I Am

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen.

Mvh. Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser

GS75

GS75 Romme

På søndag køres der GS75 fra Romme, og vi forudser at der kan være en god uddeling på vej.

Se vores tips under GS75 her på siden – og husk at køb en andel til spillet via linket herunder.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere