V75 Kalmar – 13/1-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Kalmar

Spilstop kl.16:20

Ugens V75 spilforslag af M&A’s JP Fiduser – Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser på lørdag. Så brug linket herunder – En andel koster kun 60 kr.:

V75

Dagens V75 Forslag

Til Kalmar 13/1-2024

Dagens Lille V75 Forslag

V75-1: 1,5,11,12
V75-2: 6
V75-3: 2
V75-4: 2,6,10,11,12,13,14,15
V75-5: 7,8
V75-6: 8,10
V75-7: 2,6,8,10,11

640 Rækker x 0,5 kr = 320 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Lørdagens V75 forslag står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og dette er tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Håber du støtter op, og køber en V75 andel, så Michael og Co. kan få udsolgt og bygget et stærkt system op. Du kan købe en andel via linket her.

Hos Travtips.dk, da kører vi ikke et V75 spil i denne uge, men derimod et GS75 andelsspil til på søndag, så al vores koncentration og forarbejde vil ligge der. Her er du også velkommen til at købe en GS75 andel via linket her.

Tips til V75 Kalmar lørdag 13/1-2024 fra M&A`S JP Fiduser

Så nåede vi til Kalmar, og denne lørdag synes jeg byder på en meget svær omgang, jeg synes ikke der er de oplagte favoritter, men i flere afdelinger åbne løb, det kan sende præmierne i luften og det kan vi spillere jo godt lide. Jeg har også denne gang valgt et lille udkast og så lidt Vindertip og et par fiduser.

V75-1 – 2140 meter med Autostart

Første afdeling er nok en af de svære, der er en del heste der vil løbe med om sejren, jeg har valgt at pege på 1 Dominic Wibb som favorit, staldform og en hest med potentiale, gør at den får tippet, der er dog flere modbud, 11 Hipster AM er dog lidt ramt af startspor 11, men Jorma kan sagtens med sin sædvanlige offensive kørsel,få hesten fremad i rækkerne, 12 Major Ass er også på bon den har vist god form igennem et stykke tid og er et klart top 3 bud, af andre der kommer på kupon kan nævnes 5 Larry Wood som dog kommer efter en pause, 6 Grappa Boy som næsten altid leverer en fin præstation , 7 Joe Dalton der hvis det stemmer for den også kan levere en afslutning,

 • Vindertip: 1 Dominic Wibb
 • Fidusen: 7 Joe Dalton
V75-2 – 2140 meter Autostart

Her vælger jeg at satse på en blank i form af 6 Melby Jail, jeg tror hesten simpelthen, er en klasse over de andre og det kan blive dyrt hvis jeg skal bruge 5-6 heste i dette løb, der er dog gode modstandere, især 10 Vancouver High og 11 Nunchaku, jeg tror dog ikke de kan tage en længde på Melby Jail som vil køre med højt tempo.

 • Vindertip: 6 Melby Jail
 • Fidusen: 11 Nunchaku
V75-3 –  1640 meter Autostart

Måske 2 Swish the Cash mod de andre, startsporet er optimalt, og hesten er starthurtig, jeg tror Kolgijni, tager sejren, især fordi han har fået godt styr denne hest, som har stort potentiale, der er et par modbud i nummer 3 Global Difference, og 7 Mercury Boko, jeg tror dog de vil komme til at gøre arbejdet i dødens og det vil knække begge, men de er begge klar hvis favoritten svigter, spil eventuelt et tvillingespil med 2 som u hest.

 • Vindertip: Swish The Cash
 • Tvilling: U hest nr 2
  1/2 :3,4,5,6,8
 • Fidusen: 8 Global Bam Bautin
V75-4 –  2140 Voltestart

15 heste i 2 volter er opgaven i dette løb, jeg giver lidt fordel til bagsporshestene, 15 Safira Diablo får vindertippet, men den er ikke storfavorit, der er rigeligt med modbud, derfor er det også en afdeling der kræver en del heste, fra første volte tager jeg 2 Xia Lloyd, 6 Ximena, fra 2 volte tager jeg alle 6 fra 20 meters tillæg

 • Vindertip: 15 Safira Diablo
 • Fidus: 10 Cascabella
V75-5 – 2140 Autostart

Dette er nok den afdeling jeg glæder mig allermest til på lørdag et godt løb, med mange jævnbyrdige heste, hvis jeg viste hvordan 9 Aetos Kronos var formmæssigt efter sin pause var denne et vinderbud, nu nøjes jeg med at give den en outsiderrolle, men det er en superhest som efter en turbolent sygeperiode, viste gode takter inden pausen,jeg giver vinderbuddet til 8 Lulius Boko, da jeg tror den kører mod spids fra start, selv fra et svært startspor, den kommer til at kæmpe med 7 Four Guys Dream om spidsen, glem ikke 2 Crack Atout, som også har fin form og 5 Sweetman.

 • Vindertip: 8 Lulius Boko
 • Fidusen: 2 Crack Atout
V75-6 –  (2640) voltestart

Denne afdeling satser jeg på ikke at bruge alt for mange heste, da den kan krævemange, men jeg vover at sætte 8 Winner Brodde først foran 1 Lucifer Boko og 2 Tearsinheaven, og så nummer 10 Here´s Johnny Sox, det håber jeg er nok, 8 & 10 virker som de 2 heste der gør op om sejren og de 2 andre nævnte er outsidere.

 • Vindertip: 8 Winner Brodde
 • Fidusen: 4 Don Cash
V75-7 –  2140 meter Autostart

Sidste afdeling, kan være skræl afdelingen, jeg tror dog på at 8 Lady Beluga, vinder foran nummer 10 Heroine Darling, Joakim Løvgren har en lidt mere starthurtig hest og det kan gøre udslaget, samtidig er den absolut i form, og jeg er sikker på der bliver lagt et hårdt tempo fra løvgrens side, jeg har lidt fidus til nummer 6 Sommerbrise, som altid leverer gode løb men sjældent vinder, den er et pladsspil værd, af andre mulige heste på kupon kan nævnes, nummer 11 Betting Pacer, 2 Primadonna Tile er en sjov fidus.

 • Vindertip: 8 Lady Beluga
 • Fidusen: 2 Primadonna Tile

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen

Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser
Er her et link. Anpartspris er 60 kroner.

Mvh. Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere