V75 Romme – 6/1-2024

V75 Tips

V75 Travtips til Romme.

Spilstop kl.16:20

Ugens V75 spilforslag af M&A’s JP Fiduser –  Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser på lørdag. Så brug linket herunder – En andel koster kun 60 kr.:

V75

Dagens V75 Forslag

Til Romme - 6/1-2023

Dagens Lille V75 Forslag

V75-1: 5,6
V75-2: 1,5,6,7,9,12
V75-3: 1,3
V75-4: 2,7,10,13,14,15
V75-5: 7 Mellby Knekt
V75-6: 2,3,7,12,15
V75-7: 1 Corazon De B.

720 Rækker x 0,5 kr = 360 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Lørdagens V75 forslag står Michael Andersen, M&A`S JP Fiduser for, og dette er tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Spil sammen på V75

Du kan spille med i M&A`S JP Fiduser V75 andelsspil via linket her, og du er også velkommen til at købe en andel til Travtips.dk’s andelsspil via linket her.

Tips til V75 Romme lørdag 6/1-2024 fra M&A`S JP Fiduser

Årets første V75 omgang fra Romme, ligner en spændende omgang med mulighed for en god udbetaling, det er rart at komme tilbage til hverdagen efter Winterburst, jeg har fundet lidt fiduser og lidt vinderforslag og så er der et lille udkast til V75.

V75-1 – 2140 meter med Autostart

Første afdeling starter med en lidt stor favorit i 5 Xanthis Hilton. Jovist hesten og stalden er i form, men sidste præstation var ikke vellykket, der er også gode modbud, og jeg tøver ikke med at sætte 7 Declan først som vinder af dette løb, stald Lugauer har fin form i øjeblikket og Declan er absolut et godt vinderbud, der er andre der kan være med om sejren, bland andet 3 Babsans Bankir og måske 10 Ready Trophy, som i min verden løber lidt med skjult form, man må ikke helt glemme hestene fra anden række især 11 Gloster Gladiator har en god finnish, og det er en fidus i løbet.

 • Vindertip:7 Declan
 • Fidusen: 11 Gloster Gladiator
V75-2 – 1640 meter Autostart

Lærlingeløb over 1640 meter, ligner et tryk på alle knappen i V75 afdelingen, jeg vælger dog at tage fem heste som jeg tror har størst chance, men det er med forbehold for at fejle, jeg sætter dog 5 Chip Chop, med Saga Laursen først, jeg synes hesten har gået godt gennem længere tid og er første hesten i løbet, jeg tager 6 Soløns Skrammel med også, nummer 12 B.G.Pastor Jonte skal også på bon, eventuelt lidt pladsspil på 9 Nuzzle E`M & 1 Gentleman Sisu.

 • Vindertip: 5 Chip Chop
 • Fidusen: 7 Mr.Birkenstock
V75-3 – 2140 meter Voltestart

Hvis 1 Papa Rock klarer startmomentet, tror jeg den vinder, denne finske hest har vundet de seneste løb den har deltaget i, og jeg tror den er trimmet til opgaven, det e dog ikke en hest jeg vil stå alene på, da der er to-tre modbud især 3 Janks Morton kan blive en hård nød at knække da Erik Adielsson er en mester i voltestart og prikker han staren med en starthurtig hest er meget vundet, jeg tager 4 Bengt med på kuponen også, så tror jeg også man er godt garderet.

 • Vindertip:1 Papa Rock
 • Tvillingetip U hest 1
 • 1/2:3,4,6,10,12
 • Fidusen:12 Cumulus F.G
V75-4 – 2140 Voltestart

Koldblodsløb og mange heste på selvom der er en stor favorit, jeg tør dog ikke eller aldrig mere at holde noget blank i koldblodsløb, i dette løb anbefaler jeg så mange som muligt, dog også afhængig af hvad pengepungen siger.

Jeg anbefaler at putte 2 Guli Fantom først. Og derefter sætte det på man har råd til, løbet er i min verden helt åben, jeg anbefaler lidt pladsspil på nummer 15 Tekno Jerven, den får tit sine løb spoleret af galop, men kapaciteten er der.

 • Vindertip: 2 Guli Fantom
 • Fidus: 15 Tekno Jerven (hvis den kan holde sig fri af Galop)
V75-5 – 2640 Autostart

Ingen tvivl om at 7 Melby Knekt er favorit, jeg er dog meget usikker på om, den kan klare de 2640 meter, derfor har jeg et par modbud, hvor især 4 Rajon skinner i øjnene, hesten kan med distancen og Ørjan Kihlstrøm kan jo finde målstregen, derfor er den med i afslutningen. Nummer 8 The Pirate har igennem længere tid været en af de heste man altid udråbte som en vinder, men den har skuffet lidt, nu er der ikke det store pres på den og derfor kan det være den overrasker så det er afdelingens fidus.

 • Vindertip: 5 Melby Knekt
 • Fidusen: 8 The Pirate
V75-6 – (2140) voltestart

Her er jeg meget inde på at 7 Madewithlove og 12 Jewilla kæmper om sejren.

Og som outsidere har jeg 15 Jurista og 2 Udine Celeber, hvis man er til et lidt frækt Plads spil så kan jeg anbefale at man smider lidt penge efter 3 Cigars Eagle Owl, det er ikke fordi hesten sejrer sig ihjel, men den er tit med i afslutningen om top 3.

 • Vindertip: 12 Jewilla
 • Fidusen: 3 Cigars Eagle Owl
 • Tvillinge tip: U 12
 • 1/2 :2,3,7,10,15
V75-7 – 1640 meter Autostart

Sidste afdeling. Her går jeg stenhårdt ud og blanker nummer 1 Corazon De B. Det ligner spids og slut, efter samme devise som sidst, værste modbud er i min optik 3 S.G Mistral, som har vist gode takter det sidste stykke tid. Fidusen i løbet er 5 Oxidizer, som efterhånden må være tæt på topform og som har leveret fine præstationer det sidste stykke tid, og så er det en fin afslutter.

 • Vindertip: 1 Corazon De B
 • Fidusen: 5 Oxidizer

Jeg håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen.

GS75 Gevinst

Spil med Travtips.dk på V75

Travtips.dk kører som sædvanligt også et V75 spil til på lørdag, og du kan købe en andel via linket herunder. Kun 30 andele til salg. Romme er en af de baner vi har flere gode minder fra, bla. da vi vandt 88.300 kr. tilbage i februar sidste år.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere