V75 Bollnäs – 16/12-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Bollnäs

Spilstop kl.16:20

Ugens V75 spilforslag af M&A’s JP Fiduser –  Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser på lørdag. Så brug linket herunder – Andel koster kun 50 kr.:

V75

Dagens V75 Forslag

Til 16/12-2023

Dagens V75 Forslag

V75-1: 1,2,10
V75-2: 3,10,11
V75-3: 4,5
V75-4: 2,5,10,11,12,13,14
V75-5: 11 High On Pepper
V75-6: 1,2,3,4,7,8,9
V75-7: 5 Hannibal Face

882 Rækker x 0,5 kr = 441 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Lørdagens V75 forslag står M&A`S JP Fiduser for, og er tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Spil med på V75 andelsspillet

Du kan spille med i M&A`S JP Fiduser V75 andelsspil via linket her, og du er også velkommen til at købe en andel til Travtips.dk’s andelsspil via linket her.

Tips og udkast til V75 Bollnäs lørdag 16/12-2023 fra M&A`S JP Fiduser

En spændende lørdag fra Bollnæs med Jackpot. Hvis man læste sidste uges tips, kunne man med lidt held have ramt de 7 rigtige, begge blankforslag kom hjem, desværre valgte vi at ændre blank fra 1 afdeling til 3 afdeling, det kostede de 7 rigtige, og så var det ellers et rent Kolgijni show i de sidste 4 afdelinger, man må sige staldformen er i top hos ham pt. I denne omgang er der koldblods løb, samt flere åbne afdelinger, vi tror der er basis for en høj udbetaling denne gang, formen er ved at være tilbage, V86 onsdag blev ramt.

V75-1 – 1640 meter med Autostart

Vi starter med et sprinterløb og 1 Zatamustangen må påtage sig favoritværdigheden, den er starthurtig og den bør tage føringen fra start og derefter dirigere løbet, den får dog kamp til stregen af nummer 5 Huit som også kan komme godt fra start, vi er dog lidt inde på at løbet kan kræve en del heste på bon, blandt andet nummer 2 My Dreams som måske kan svare nummer 1 op, vi tager 10 Always Face med på lappen også, og så er det ellers hvad pengepungen kan holde til hvis der skal flere på

Et muligt pladsspil på 11 Bottnas Justin kan anbefales.

Tip: 1 | 5-2-7-10

V75-2 2140 meter Voltestart

Nummer 11 Global Collection får tippet, da startlisterne blev læst mandag, var første indskydelse at dette var et muligt blankbud, men der er mange om budet i et forholdvist åbent løb, blandt andet 3 Udine Celeber som i sidste løb sluttede fint af, og voltestart virker ikke som et problem, og 20 meters forspring til de nærmeste konkurrenter, kan give et godt rygstød, af andre konkurrenter kan nævnes 10 Jewilla, som kommer med god form, det samme kan siges om nummer 5 Florence Ima, som også kan flytte sig både i start momentet og samtidig  er den også en fin afslutter, så det er først lørdag det endelige antal heste på kupon kommer, der skal studeres lidt flere travsider  

Tip: 11 | 10-5-3

V75-3 – 2140 meter autostart

Her kommer omgangens to hestes lås, vi tror stenhårdt på at enten 4 Jaques Mearas, eller nummer 5 Conrads Palle gør op om sejren, lige nu fordel til nummer 4, men Conrads Palle tåler at gøre jobbet udvendigt, så der låses på 4 & 5

Tip: 4-5

V75-4 – 2140 Voltestart

Nummer 11 Månlykke A.M fik årets første sejr i sidste uge, det har været op ad bakke for den ellers sejrsvante hest, og da Gunnar Melander mener at denne sejr kan være et vendepunkt. Der skal dog mere til at overbevise, det er klart at hesten skal være først på bon, men der er et par modbud som der tages med, blandt andet 13 Stumme Fyr og 5 Brenne Røn, der fyldes dog lidt på da løbet virker lidt mere åbent end som sådan, derfor er der også plads til 2 Eld Tekno. Sidste år havde man uden tvivl holdt Månlykke A.M blank, men det må vente til en anden gang.

En sjov fidus er 1 Åstas Gotthard det er ikke en start raket, men får den løbet er den en fantastisk afslutter, jeg anbefaler at man spiller lidt pladsspil på denne

Tip: 11-13 | 5-2-6-1

V75-5 – 2140 Autostart

Nummer 11 High On Pepper er et hoved højere end konkurrenterne og er derfor vores bud på en blank

Tip: 11 Blank Bud | 5-2-7-1-6

V75-6 – (2640) voltestart

Her skal der virkeligt smøres på med den store spartel, løbet virker meget lige og det er svært at vælge en frem for en anden, i skrivende stund, er 9 Money Smile stor favorit, det er muligt at det er sådan, men der er som skrevet mange om buddet, vi fremhæver også 3 Declan, som en ligeværdig modstander, 11 Ninepoints Lasse, fra en formstald som westholms er lige nu, må ikke undlades, 8 Conch On Inn skal også ses med en sejrschance, ligeledes kommer 1 Feel The Benefit også på lappen, Carl Johan Jepson kan sagtens komme på målstregen og snyde de andre, hvis der er lidt overpace på løbet.

Tip: 1-7-8-9-11

V75-7 – 2640 meter Autostart

Sidste afdeling. Og her overvejes det kraftigt at Blanke nummer 5 Hannibal Face, selvfølgelig er der modbud, blandt andet 4 Garth Vader som jo i sit sidste løb vandt på en fin slutspurt, og Jørgen westholm er meget tilfreds med hestens form, nummer 10 L.A.Boko er lidt hæmmet af bagspor men er absolut er værdig modstander. 3 Corazon De B er absolut også en klassehest og en fin outsider, sammen med 2 Raven Dejavu. Også 1 Cab Frontline har fine resultater på det sidste og kan godt med distancen så det kan være en outsider, det er nok de nævnte heste der gør op om sejren og lige nu er der fordel til Goop og Hannibal Face.

Tip: 5 | 10-4-2-1-3

Vi håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen.

Husk vi laver spil over julen til V75 Winterburst. Der vil komme links op til både Travtips.dk’s og M&A’s JP Fiduser’s Andelsspil.

Vinter sko hestesko

V75 & GS75

Husk at du kan spille med Travtips.dk på både V75 og GS75 i weekenden. Hvor vi til begge dage allerede nu har oprettet andelsspil via Travtips.dk’s andelsspil. Der er tilmed JACKPOT til begge dage – så det er bare om at køb din andel allerede nu:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere