V86 Xpress Jägersro & Solvalla – 13/12-2023

V86 Tips

V86 Travtips til Jägersro & Solvalla m/ Jackpot!

Spilstop kl.20:30

Det blev til 8 rigtige i sidste uge, og vi satser på gentagelse denne uge. Vi kører dermed endnu engang et andelsspil – kan købes via link her:

V86

Dagens V86 Forslag

Til Jägersro & Solvalla - 13/12-2023

Dagens V86 Forslag

V86-1:  Alle (10)
V86-2:  1,3,4,8
V86-3:  1 Peak Of Glory
V86-4:  6 Caughtredhanded
V86-5:  1,6,7,9
V86-6:  1,3,6,7,8,12
V86-7:  9 Ladyad Bros
V86-8:  1 Joker Mearas

960 Rækker x 0,25 kr = 240 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Vi går som udgangspunkt ud fra vores analyse her på siden, men vi tjekker altid op på seneste nyt, samt opvarmninger inden vi sætter det sluttelige system, så det kan nemt variere fra dette forslag.

V86 Gevinst i sidste uge
I sidste uge, da ramte vi endnu engang de 8 rigtige på V86, og vi tror på bedre uddeling denne onsdag, og så er det bare om at være med hvor det er sjovt! Det er tilmed Jackpot – så det er bare endnu en grund til at være med.
 

 

V86 gevinst december

Værd at vide

Dagens V86 omgang deles imellem Jägersro & Solvalla, og der er endda Jackpot, med ca. 20 mio SEK. til en enlig vinder. 

Super Weekend m/ Jackpots

I weekenden er der også stor Jackpot på V75, samt GS75 – så det er bare om at køb en andel allerede nu til vores andelssytemer, så vi kan få udsolgt og køre nogel stærke systemer igennem, og håbe på at heste og kuske gør som vi mener de skal gøre.. 😉

Svær V86 omgang – Millionuddeling på vej?

V86-1 – 2140m volt – 10 heste i to volte, og ingen heste med springspor. Et meget lige felt, hvor faktisk ingen heste er helt væk med det rette løb. Vi trykker på alle knappen, og håber på et mindre skræld!

V86-2 – 2140m auto1 Cabron er kvik fra start og kan måske holde spidsen, taktik? Bør få en fin rejse uanset. 3 eller 4 kan overtage. 8 Teaser er enlig hoppe i løbet, men har indkørt en del mere på præmiekontoen, i et lille felt skal Magnus bare ned i et fint slagspor, og kan nedspurte alle over opløbet. Vandt bl.a. E3 finalen i august.

V86-3 – 2140m volt – Her kommer omgnagens største favorit ud, og det er 1 Peak Of Glory, senest gallopperede den dog allerede inden start, og det er vel ikke det bedste optak til et løb hvor denne treåring er streget på hele 81% på nuværende, nej den hopper vi ikke på, at den vinder dette 8 ud af 10 gange. Fin chance fejlfri, og blankbud på mindre bonger. Men med galoprisikoen, da bør man gardere på større bonger. Fremst med 3 Ottens Korall, og en 9 Hazy Brogård med rene Kjær kan være en sjov luring, kommer med formen på top. Vinder favoritten ikke, da kan det nemt være en kæmpe skræller bang her! 

V86-4 – 2140m volt – Her tror vi at volt eksperten Adielsson og 6 Caughtredhanded tager spidsen, og derfra vil det være hesten at slå. Kan være et blankbud til fine procenter. 11 Matteo De Veluwe, er dog en kababel modstander, men distancen er måske endda lidt for kort, og der kan blive for langt frem til lederen, hvis førstnævnte kan fuske lidt meter væk i spidsen.

V86-5 – 2140m auto – Holder 1 Lady Beluga spidsen her, så kan de holde hele vejen, men 4 Lorenzo Boko, kan være hurtigere, og det lyder opad fra stalden (vil de prøve i spids?). 6 Smile Silvio kan nemt ende på vinkel og bakkes ned som sidst, da den ikke er starthurtig, men tror de søger fremad mod dødens (prøver at overtage spidsen). Kommer an på hvad taktikken er her. 7 Without A Doubt er også hurtig fra start, og kan få et fint slagspor.

V86-6 – 2140m auto1 Notre Dame Boko holder nok spidsen her, værst imod er  vel 7 Lilly Avant. 3 Nightingale og 6 Kelly Smartface har begge mødt stenhård modstand og går ned i klasse her. Kun 7% og 1%. Her garderer vi på med det vi har i pengepungen. 

V86-7 – 2140m auto 3 Darwih Wise L. sidder i spidsen her initielt, men bør vel slippe? Men vil måske køres der. 4 Swish the Cash har fin form, men er altså ikke en startraket, og kan nemt ende længere nede end f.eks. 9 Labyad Bros, der tager ryggen på 2 Al Pacino, der er hurtigere fra start. Meget afhænger derfor også af Kolgjini og hvad han har af tankerne med 2 og 4. 8 Moses Boko har kæmpe kapacitet. Og glem ej 1 Midiyat Zaz, der dog kan sidde fast på indersporet herfra. Vi sætter knebent 9 Labyad Bros først, men meget afhænger også her, om hvordan denne er med sko, og vi afventer at høre stalnyt herfra.

V86-8 – 2640m auto – Her tror jeg faktisk at 1 Joker Mearas holder spidsen, og derfra er det den givne hest at slå, og kan være et frækt blankbud på de mindre bonger. Ellers er det vel 2,3,4,11 og 12 man skal have med.

 

Vinter sko hestesko

V75 & GS75

Husk at du kan spille med Travtips.dk på både V75 og GS75 i weekenden. Hvor vi til begge dage allerede nu har oprettet andelsspil via Travtips.dk’s andelsspil. Bemærk! Der er tilmed JACKPOT til begge omgange!

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere