V75 Åby – 9/12-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Åbytravet

Ugens V75 spilforslag af M&A’s JP Fiduser –  Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser på lørdag. Så brug linket herunder – Andel koster kun 50 kr.:

V75

V75 Forslag

Til Åby 9/12-2023

V75 Forslag

V75-1: 5 Fillippa B.J.
V75-2: 1,3,7,8,9
V75-3: 1,8,10
V75-4: 1,2,3,10,11
V75-5:  2,6,9
V75-6: 8 Sangria Pellini
V75-7: 4,6

450 Rækker x 0,5 kr = 225 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Husk på, at der nu er sko påbud. Dvs., alle heste skal køre med sko på de svenske baner fra 1. december 2023 t.o.m. 31. marts 2024.

Lørdagens V75 omgang køres på Åbytravet, her er det værd at bemærke, at der er dobbelt open-stretch til rådighed over opløbet.

Lørdagens V75 forslag står M&A`S JP Fiduser for, og er tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Du kan spille med i M&A`S JP Fiduser V75 andelsspil via linket her, og du er også velkommen til at købe en andel til Travtips.dk’s andelsspil via linket her.

Tips og udkast til V75 Åby lørdag 9/12-2023 fra M&A`S JP Fiduser

En spændende lørdag fra Åby, flere spændende løb, på banen med Open Stretch, hvilket betyder spænding til målstregen, vi forsøger at komme tilbage på sporet, og kunne fylde lidt penge i lommerne på vores trofaste anparts købere, husk at der de næste måneder er sko tvang, hvilket kan få indflydelse på resultaterne.

V75-1 2140 meter med autostart

Denne afdeling er en typisk en eller mange heste afdeling.

Vi er friske og sætter 5 Fillippa B.J. først ,vi tror hesten er de par procenter bedre end de næste, og med et godt startspor,tror vi den er først på målfotoet  om man vil satse og gøre den til et blankbud er spørgsmålet, hvis man vil have flere heste på anbefales 1 Unleashed Kemp, som vandt på Solvalla for lidt over en uge siden, med en forrygende afslutning, derudover kan det anbefales at tage 9 Glorius Rain, med Flemming Jensen har en hest i form. 3 Donna Summer står lidt i det uvisse, den har været væk fra løb i et par måneder og kan behøve et løb i kroppen , før den er med helt fremme, 2 Mary Ann Lane, kommer også på bon, da Untersteiner, har en fin staldform, og en kapabel hest, et sjovt bud er også 7 Ninja Zon, den har ikke haft heldet de sidste par løb, men den er absolut et godt bud, også til et eventuelt pladsspil

Tip: 5 (måske et Blankbud for de modige) | 9-1-3-2-7

V75-2 2640 meter voltestart

Vi synes at 1 Luca Barosso er lige vel højt spillet lige nu, over 50%, da der er et par interessante modbud, blandt andet 3 Rustico som kommer med en frisk sejr, og da kusken Thomas Uhrberg er en af de bedste til voltestart og distancen passer hesten tør vi ikke at undlade den fra kuponen, vi smider også nummer 8 Vancouver High på kupon, samt 7 Moira Boko.

Og nummer 9 Rajon med Örjan Kihlström i sulkyen, der er en god procent på denne, og det er jo ikke så tit med Örjan Kihlström at han styrer en lav procenter

Tip: 1 | 3-8-9-7

V75-3 2140 meter autostart

Som formen er på 10 Fours Guys Dream er lige nu, kræver denne afdeling ikke mange heste, hesten har efter et par måneders pause præsteret på top, vi tager dog 8 Stoletheshow med, hesten kommer med 2 friske sejre og er en hest man aldrig må afskrive, 3 Beartime kommer også på da den har en god finish og er Carl Johan Jepson god til at få placeret den undervjs, kan den godt overraske. 4 Emoji vores danske islæt får kun en outsider rolle denne gang hos os, da den ikke gik som bedst ved sidste løb i Odense, andre bud 2,7.

Tip: 10 | 8-3-2-7

V75-4 2140 meter autostart

3 Needèm er nok hesten at slå, men der også flere konkurrenter der godt kan slå til, vi har 1 Hashtag Simoni som første udfordrer, hesten har leveret på top igennem et stykke tid efterhånden, nummer 2 Soundtrack med Ken Ecce, tør vi heller ikke at afskrive, hesten er i form, vi krydrer med 10 Global Delayed, og 11 Here`s Johnny Sox.

Tip: 3-1 | 2-10-11

V75-5 1640 meter autostart

Nummer 5 Danske Henrik Will, er en af favoritterne i et forholdsvis åbent løb, Hesten viser god form, og behøver ikke spids for at vinde. 9 The Baron er også en udfordrer til sejren og kan godt gå fra bagspor og vinde, da der er kapacitet til en god afslutning, vi sætter 2 Danao Degli Dei, som er skiftet til Stald Kolgijni, det bliver spændende at følge hesten fremover.

Tip: 5-9-2

V75-6 (2140) meter voltestart

Her finder vi vores anden Blanke, vi tror stenhårdt på 8 Sangria Pellini. Vi forventer at den hurtigt tager de 20 meter den er bagud og derefter styrer løbet,

Tip: 8

V75-6 2640 meter autostart

Sidste afdeling mener vi kræver en 5 til 6 heste, blandt andet nummer 6 danske Even Steven som står godt inde i løbet og er glad for denne distance, formen er også i top. Vi har 4 Versace Face som hesten at slå, også en hest der kan lide denne distance, og 8 Dominic Wibb, kommer på både pga.staldform hos Kolgijni og fordi den er en god outsider,

Vi har også 11 Corazon Bar og 12 Gaylord AM som begge også er farlige ousidere og disse kan begge afslutte fint.

Tip: 4-6 | 11-12-8

Vi håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen. Du kan spille med i M&A`S JP Fiduser V75 andelsspil via linket her

Vinter sko hestesko

V75 & GS75

Husk at du kan spille med Travtips.dk på både V75 og GS75 i weekenden. Hvor vi til begge dage allerede nu har oprettet andelsspil via Travtips.dk’s andelsspil.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere