V75 Solvalla 2/12-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Solvalla

Spilstop kl.16:20

Spilforslag af M&A’s JP Fiduser –  Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser på lørdag. Så brug linket herunder – Andel koster kun 50 kr.:

V75

Dagens V75 Forslag

Til Solvalla 2/12-2023

Dagens V75 Forslag

V75-1: 2 Jimbaran Zon
V75-2: 3,4,5,10,11
V75-3: 2,3,4,6,7
V75-4: 11,14,15
V75-5: 5 Le Fille De Niky
V75-6: 3,6,7,9,10
V75-7: 4,6

600 Rækker x 0,5 kr. = 300 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Husk på, at der nu er sko påbud. Dvs., alle heste skal køre med sko på de svenske baner fra 1. december 2023 t.o.m. 31. marts 2024.

Dagens V75 forslag står M&A`S JP Fiduser for, og er tilrettelagt af Steen M. Nielsen fra Travtips.dk.

Du kan spille med i M&A`S JP Fiduser V75 andelsspil via linket her.

V75 Analyse

Tips og udkast til V75 Solvalla lørdag 1/12-2023 fra M&A`S JP Fiduser

En spændende lørdag fra Solvalla, mange spændende løb hvor de sikre ikke nødvendigvis står i kø, vi forsøger at komme tilbage på sporet efter lidt middelmådighed og satser på at december skal forsøde vores spil, det var dog godt at se at Odds Betting så ramte de 7 rigtige. Fra 1/12-2023 er der desuden sko tvang til svenske travløb .

V75-1 – 2640 meter med voltestart

Den modige starter med at blanke 2 Jimbaran Zon, ellers kræver dette løb nok en del heste, pt er modet ikke til stede, så der smides lidt heste på, der er en galoprisiko forbundet med hesten, formen fejler ikke noget, men at blanke i et voltestartsløb med en lidt galoplysten hest er svært, der er også en god del modbud, blandt andet 1 Miramax B.R, med gode gamle Jorma Kontio i Sulkyen, der er dog lidt usikkerhed omkring Voltestart, men på bon det skal den, 5 Targaryan kommer på også , her overlader Flemming Jensen dog køreturen til Stefan Persson, ikke nødvendigvis en dårlig ting, nævnes skal også Andreas Løvdal som har fået en lovende start på sin træner karriere og hans 3 The Pirate, samt 9 Beenthereseenthat, med disse bud kan man komme langt.

Tip: 2 (måske et Blankbud for de modige) |1-5-3-9-2

V75-2 – 1640 meter autostart

En meget åben afdeling, taget i betragtning at den store favorit 11 Melby Jail starter fra bagspor, troen på at 5 Mirasol tager spids, og så er spørgsmålet om Melby Jail kan tage en længde på den, ellers er der lidt tiltro 1 Jikiniki kan være med helt fremme til slut, usikkerheden omkring starthurtighed gør dog at den højst er en outsider, et sjovt tip er 6 Jollywood, der er masser af kapacitet i hesten og der er fuld form på stald Kolgijni, og får Adrian styr på hesten i startmomentet er dette en hest der er med på målfotoet, vi mener dog Melby Jail bør kunne vinde dette løb,  

Har man en 50 krone i overskud kan det anbefales af smide dem på et pladsspil på 10 Pennywise, som absolut viser god form

Tip: 11 | 4-3-5-1-10

V75-3 – 2140 meter autostart

6 Moni Viking er tilbage efter tæt på 6 måneders pause, pt er den dog lidt for stor favorit, den har kompetent modstand blandt andet i 7 Rome Pays Off, som på sine gode dage er en klassehest, der er hos os også tiltro til 3 Sourire Frø, ligesom man ikke må glemme 2 Milliondollarrhyme, der hver gang man afskriver den, vender tilbage og vinder, vi tager også 4 Night Brodde med på kupon da den efterhånden skylder et godt løb, men som vores udgangspunkt er lige nu, er Moni Viking hesten at slå selv efter lidt pause.

Tip: 6 | 7-3-2-4

V75-4 – 3140 meter voltestart

Et langt løb hvor tillægshestene har lidt at hente ind (80 meter) for nummer 13-14-15

Efter sejren i sidste løb er nummer 15 Ferrari Sisu absolut en af de heste der kan hente de 80 meter derfor satses der lidt på at den er stand til samme bedrift igen, med sig fra spor 14 er High On Pepper også ret så kapabel, ja selv en af M&A`S favorit heste nummer 13 Bransbys Jukebox skal ikke glemmes, den er dog kun en kraftig outsider, da nummer 11 Kinky Boots som lige nu er i topform er hesten at slå i dette felt, måden den sejrede på i sidste løb var helt suveræn, og den får derfor tippet

Tip: 11-14-15 | 3-4-5-12-13

V75-5 – 1640 meter autostart lærlingeløb

Her er det 1 hest eller alle heste, lidt ligesom koldblodsløb.

Vi vover at satse på 5 Le Fille De Niky, men dette kan sagtens ændres når vi når lørdag eftermiddag, som det er lige nu er dette hesten at slå, der er dog andre gode heste i løbet, blandt andet 6 Kentucky Derby og 7 Golden Rain en kapabel Flemming Jensen hest, og så 9 Happy Go Pepper som altid leverer på top,

Tip: 5 | 6-7-9

V75-6 – 2140 meter autostart

Endnu en forholdsvis åben afdeling i skrivende stund er vi oppe på 7 heste.

3 L.A.Boko var hesten der for små 3 uger siden snød mange spillere ved at vinde på Bergsåker, hesten er stadig i fin form og skal regnes som første favorit, 6 Laredo Boko med Robert Bergh skal også på bon, det samme med 7 Hipster AM, mon det er i denne afdeling Erik Adielsson får sin V75 sejr, hesten er i stand til at gøre arbejdet fra spor 7 og Erik A er en rutineret ræv, ligeså rutineret må man jo betegne Bjørn Goop for at være og kan han få hentet lidt ind på de forreste heste efter en omgang, kan 10 Hannibal Face absolut godt komme først hesten kan afslutte stærkt, øvrige heste der kommer på nummer 8,9,5

Tip: 3-7-10-6-9-8-5

V75-7 – 2140 meter autostart

Sikke et brag af en afdeling at slutte af på søndag en V75 lørdag,

Er muligheden der, kunne alle knappen anbefales, men lidt mindre må desværre gøre det, i skrivende stund hældes der mest til at 6 Tearsinheaven løber med sejren, men som skrevet der kan være mange om buddet, en ting er sikkert, 4 Kendall Jackson som lige nu er favorit, løber med om sejren, og så er der et par ubekendte som absolut kan skrælle, 8 Michigan Bro, det samme kan siges om nummer 3 Brady.DE.

Tip: 6-4-8-3-5-1-2

Vi håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen

Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser på lørdag er der her et link til Bet25 Heste.

V75 Gevinst

V75 & GS75

Husk at spil med på både V75 og GS75 i weekenden. Hvor vi til begge dage allerede nu har oprettet andelsspil. Det blev bl.a. til over 50.000 i lørdags. To forskellige spilklubber, men de samme eksperter som sætter stregerne.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere