V86 Xpress – Solvalla & Åby 29/11-2023

V86 Tips

V86 Travtips til Solvalla & Åby

Spilstop kl.20:30

Vær med i vores andelsspil til i aften. Kun få andele tilbage:

V86

Dagens V86 Forslag

Til Solvalla & Åby - 29/11-2023

Dagens Lille V86 Forslag

V86-1:  1,9,10
V86-2:  4 Never Mind’em
V86-3:  3,4,5,7,8
V86-4:  10 Zaira Heldia
V86-5:  4,6,7,8,9
V86-6:  13 Ninja Zon
V86-7:  1,2,3,5,7,10
V86-8:  7 Funcio

450 Rækker x 0,25 kr = 112,50 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Interview med Nicklas Korfitsen til V86:

V75 Gevinst i lørdags:

V75 Gevinst

Møllergårds Lounge kom med guld spilforslag og ramte V5’eren i Århus i fredags:

Værd at vide

Dagens V86 omgang deles imellem Åby og Solvalla. Husk på at der på Åbytravet er dobbelt opens strech til rådighed over opløbet.

Vi kører et V86 andelsspil, og efter vores succes på bl.a. V75 i lærdags, da har vi været inde i en god stime med vores spil. Vi gør tit tingene lidt andeledes end flere andre spilklubber. I weekenden gik mange bl.a. på 3 Eddie The Eagle (V75-7), men jeg var hurtigt inde på at 11 Smile Silvio burde have god chance, nu når også Lönborg selv var inde på at der netop ikke var topform på Eddie. Vi faldt derfor ikke i “fælden” som så mange andre. At vi så også bl.a. havde luret 9 Boli You S.M. (V75-6) til 3% gjorde dagen lidt bedre og det samme med præmierne.

Kort om omgangen

V86-1 – 1 Marabou Bonanza og 5 S.G.’S Fortunate er ikke starthurtige. Førstnævnte har dog en god spurt, og med open strech er den ikke helt væk. Førstehest er klar 9 Reginal Dwight, der går ned i klasse her. Kommer den bar igennem fra bagsporet, da bør den vinde. Stærk tipsetter, i et løb der ellers kan kræve lidt streger. Glem ikke 10 Kenobi Mearas ved gardering.

V86-2 – Her lugter det af spids og slut for 4 Never Mind’em, og specielt nu hvor værste modbud til spidsen er strøget fra startlisten. Redén og Örjan har god form, bare se på gårsdagens V64. Det er vel kun galop imod i min bog (på en travsikker hest) – men det er jo sket før.

V86-3 – Danske Nicklas Korfitsen kommer med ambitioner til dagens løb, med 4 Fritjof S.H., der vel senest gik sit bedste løb, og kommer med formen på top. Klart med chance her, men der er dog kvalificeret modstand – specielt 5 Rendez Vous og 7 Labyad Bros. Glem ikke 8 Run For Sebastian, kan måske nå spidsen, taktik i så fald? Kun 3%.

V86-4 – 10 Zaire Heldia er en hest med alt for få penge på sig kontra kapacitet, og denne sskiller sig klar ud i dette løb. At Örjan tilmed forstærker i sulkyen er bare endnu et plus. Har gjort to stærke løb efter at være kommet til “norden”, og har set virkelig flot ud i sine sejrsløb.

V86-5 – Voltstart over stayer distancen, og her ser det bedst ud for tillægshestene, der hurtigt vil være oppe ved de forreste. 6,7,8 og 9 skal i min bog være de første heste, Streger man yderligere så er det 4 og 11.

V86-6 – 13 Ninja Zon bliver her min favorit, og kan være en alternativ chance blank på de mindre bonger. 9 Jeannica vandt ganske vist senest, men står værre til her, og bør ikke være så højt streget (35%). 7 Make It A Star står fint til på springsporet, og kan tage spidsen – og vil derfor være hesten at slå. Her kan man godt strege lidt på.

V86-7 – Luca Vialli Boko ser ud til at blive favorit, og det bør den ikke være. Er mere en i mængden for mig her. 10 Bold Knick har fået et løb i kroppen og så bedre ud end længe og bør være mere streget. 7 Lincoln Abe Boko, skal heller ikke glemmes. 2 Mellby Ivy, står flot til, og er på vej frem og 2% er for lidt. 1 Fighter Marke er i form, og skal også med.

V86-8 – Det lyder vældigt opad på 7 Funcio fra stald Wallin, og de er spændt på denne start. kan de nå spidsen her, så er meget vundet. Hesten galloperede dog en fremskudt placering væk senest. Men det kan klart være et blankforslag. 3 Nikylon skal bestemt regnes bagom 7 Funcio, og garderer man yderligere, så er 2, 5 og 9 og nogle man skal overveje.

Travtips Logo

V75 & GS75

Husk at spil med på V75 og GS75 i weekenden. Hvor vi til begge dage allerede nu har oprettet andelsspil, hvor vi endnu engang går efter top gevinster. To forskellige spilklubber, men de samme eksperter som sætter stregerne.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere