GS75 Rättvik – 26/11-2023

GS75 Tips

GS75 Travtips til Rättvik

Spilstop søndag kl.15:00

Der er GS75 Jackpot denne søndag, og vi ser frem til en flot travsøndag, hvor vi spiller et andelsspil via Bet25. Spil med via linket herunder:

GS75

Søndagens GS75 Forslag

Til Rättvik 26/11-2023

Det lille GS75 Forslag

GS75-1: 1,6
GS75-2: 2 Eskilds Balder
GS75-3: 1,4,9
GS75-4: 8 Månlykke A.M.
GS75-5: 2,3,6,9,11,14
GS75-6: 2,4,5,6
GS75-7: 4 Solöns Skrammel

144 Rækker x 1 kr = 144 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Dalatravet i Rättvik er vært for søndagens GS75 jackpot omgang. 
 
Her på travtips.dk holder vi GS75 højt, da præmierne oftes er højere end i flere V75 omgange. Dette skyldes tildels, at rækkeprisen er 1 kr. istedet for 50 øre, og systemerne derfor ofte er mindre. Når en favorit fældes, så ryger præmierne oftest hurtigere i vejret. Spil med på vores andelsspil via linket her.
 
Rättvik har et opløb på 187m, og har desuden vinklet startbilsvinge.
GS75-1 2140m auto
1 Caradja har vist god form og er desuden starthurtig, og bør kunne holde op spidsen her fra indersporet, værst imod i spidskampen er 3 Global Boost og 4 Firefoot, de sidstnævnte har dog ikke vist den bedste form på det seneste, og hvor meget vil de “ofre” for at komme til spids her? Tænker højst sandsynligt de gerne tager en god ryg, så 1 Caradja bør sidde i spidsen tidligt her, og er derfor hesten at slå for de andre. Udefra, da ser jeg 6 Always Face, som bedste hest i dette felt målt på kapacitet. Den vil ikke have noget med spidskampen at gøre, men en offensiv styring ligger vel i kortene, da hesten er stærk og køres nok fremad fra start – dødens er ikke urealistisk Fra bagsporet bør 10 Itso Sisu sidde god med fra start, da den har et par hurtige startrygge.
 
Ranking: A:6,1  B:10,3,11,4,8  C:2,7,9,12
GS75-2 2140m volt

Her gælder det et koldblodsløb, hvor den fine fireåring 2 Eskilds Balder bliver favorit her, og står til 42% på nuværende, og det er helt okay, og er nok et godt blankforslag op til 45-50%. Kommer stregprocenten derover, er det ved at være for meget. Hesten er stærk og reel, men ikke så speedig og sejrene er ofte taget på den hårde måde. Værst imod er i min bog 5 Läckra Lukas og 6 Zäta Hegero, der begge er normalt starthurtige. Tænker at 6 Zäta Hegero fra springsporet bør have fin mulighed for at ramme spidsen først, og derfra vil det selvfølgelig være hesten at slå. Kommer 5 Läckra Lukas til spids, er det ikke utænkeligt, at de overlader den, da denne har vist de bedste takter på sprint, men kan sagtens skrælle her med rette løb. Så garderer man, da er det disse der står klart mest ud. Tror tillægshesten får svært ved at runde, da ikke meget skiller dem ad på kapaciteten kontra første volte. Men skal man nævne to, så er det vel først og fremmest 11 Kruson og 10 Väskinge Inez.

Ranking: A:B:6,5,4,1,7,8,10,11,12  C:3,13,9

GS75-3 2140m auto

Her kommer en relativ åben afdeling med heste der højst må have tjen 50.000 kr. Og der er derfor heller ikke de store vinderheste med. Min førstehest bliver her 1 Make It Q.L., da denne normalt er starthurtig, og er min spidsfavorit, ligesom den har vist fin kapacitet og stabilitet i forhold til mange i feltet. Har også vundet løb, og står generelt godt inde. Kan være en sjov blank på de alternative kuponer. 4 Ninepoint Winner har vist kapacitet, men den har været håbløs usikker, holder den sig på benene, som den gjorde senest efter pause, så kan den bestemt udfordre – da den formæsssigt bør være rykket yderligere frem. 2 Dostojevskij bør få en fin rejse her, og spørgsmålet er om den ikke går ned i vinderhullet, hvis det er muligt. Kom med en fin spurt sidst og skal med ved gardering. 9 Pedal To D’Metal, ser ud til at blive bortglemt her af de tidlige spillere (kun 3%), hesten viste sig sidst flot frem, da den blev kørt offensivt frem til dødens og afsluttede godkendt – bør derfor med på alle seriøse kuponer.

Ranking: A:1,4,9  B:2,5,7,3  C:6,8,12,11

GS75-4 2140m auto

Nu til et koldblods spårtrappa (amerikanerløb), hvor der er (for) stor forskel på kvaliteten af hestene – hvor flere i min bog er totalt chanceløse statister. 8 Månlykke A.M. er den der har tjent mest i feltet. Selvom hesten står i spor 8, da er jeg faktisk sikker på at det er hesten der sidder i spidsen ind mod første sving. Efter nogle sæsoner med mange flotte sejre, har 2023 ikke rigtigt være Månlykke A.M.’s år, hvor første sejr lader vente på sig. Jeg tror dog at den kommer her, da den hele vejen igennem har vist sig fint frem, dog uden at være helt på top. Hesten døjede bl.a. med noget allergi, som melander har fået styr på, og formen skulle ifølge samme igen være tæt på top. At den så pt. ikke engang er favorit, det takker vi da bare for (kun andenhånds-favorit på 25% pt.). Jeg kan faktisk ikke se den tabe dette, hvis den er nogenlunde på top. Er spilbar som blank op til 50% i min bog!

Ranking: A:B:7,6,9  C:10,4  D:3,2,1,5

GS75-5 2140 volt

Nu til et til lidt mere åbent løb og en blandet landhandel af heste, hvor jeg har tiltro til at 6 S.G.’S Alecta sidder i spidsen fra sit springspor på første volte, og derfra er hesten at slå for de andre, og deffor førstehest. Både 2 Some Picture og 3 Nonstop Käll har vist god form, og ser begge ud til at have taget et skridt opad, og skal også tælles med af de heste fra første volte. På tillægsvolten er det 11 Suns’ Exciting og 14 My Boy, som også skal regnes med chance i dette løb. Glem heller ikke 9 Spader, der er meget bedre end resultatrækken – kun 5%. Det bliver en bred A ranking, og tager du dem med, så bør du være sikker på at være med endnu. Mens der er nogle heste jeg ser som totalt chanceløse.

Ranking: A:6,11,14,2,3,9  B/C:12,1,4,7,15  D:13,10,5,8

GS75-6 2140m auto

Endnu et åbent løb, hvor nogle heste er decideret underspillet. F.eks. en hest som 4 Atomic Face synes jeg er en af de bedre i løbet. Hesten har været ude i stærke løb hver gang, og går vel nærmest ned i klasse her. Hesten er desuden starthurtig, og det vil ikke undre mig, at dette er hesten i spidsen efter lidt tid, med mindre 1 Mission Beach svarer spidsen op. Den sidstnævnte er nemlig rigtig hurtig fra start, og Marcus Lilius får nok betsemme, hvad taktikken skal være. Dette er en hest der ofte gør gode løb, men sjældent vinder, men helt væk er den ikke her til kun 2%. Favorit er på nuværende 5 Radetzky, der er en Finsk gæst, der tager turen over sammen med staldkammeraten 2 Djokovic. som begge har gjort det udemærket i Finland. Disse to skal bestemt med på bonen. Vi garderer bredt her, da jeg ser løbet være meget mere lige end hvad procenterne antyder.

Ranking: A:4,5  B:6,2,1,9,7,3  C:10,8

GS75-7 1640m auto

I Grand Slam 75 afslutnmingen, da ser det i min bog oplagt ud for 4 Solöns Skrammel, da denne er starthurtig og med de værste “spids” konkurrenter på ydersiden, ser det oplagt ud for en klassisk spids og slut her. Hesten går nemt en 11-tid på de 1640m., hvis det er nødvendigt. Kan ikke se hvem der skal op og ligge unødigt press på udvendigt, så den bør kunne “fuske” løbet væl og så skrue tempoet op det sidste stykke og lave en klassiksk spids og slut!

Ranking: A:B:5,3,7,12,10,6  C:11,9,8,2,1

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere