V75 Jägersro – 25/11-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Jägersro

Spilstop kl.16:20

Spilforslag af MA’s JP Fiduser –  Hvis man har lyst til at være med hos M&A`S JP Fiduser på lørdag. Så brug linket herunder – Andel koster kun 50 kr.:

V75

Dagens V75 Forslag

Til Jägersro 25/11-2023

Dagens V75 Forslag

V75-1: 3 Always A Pleasure
V75-2: 2,9
V75-3: 7,10
V75-4: 3,4,5,7
V75-5: 5 Ulla Rols
V75-6: 2,6,7,8,12
V75-7: 3,8,11

240 Rækker x 0,5 kr = 120 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Tips og udkast til V75 Jägersro lørdag 25/11-2023 er igen denne lørdag fra M&A`S JP Fiduser – tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

Herlig V75 omgang

Herlig V75 omgang fra det sydlige Sverige med flere danske heste til start enkelte endda med en fin chance for at vinde deres løb. 

Vi håber at komme tilbage på sporet efter et par sløje indsatser, sidste lørdags V75 og Onsdagens V86, var ikke prangende ideerne er der, så vi skal bare have hestene til at følge ideerne.  

V75-1 2140m auto

Jægersro er en bane hvor en god startposition kan udnyttes, og i denne afdeling, er vores favorit til spids er 3 Always A Pleasure, ( Blankbud) hesten er starthurtig, og det kan være spids og slut, der skal dog advares mod det danske islæt 6 Game On Butcher, den var ikke som bedst sidste gang den besøgte Jægersro, men mon ikke Flemming Jensen kan få styr på sagerne

Vil også nævne 5 Global Delayed som nok er anden hesten i løbet hesten holder god form og forrige løb den deltog, blev den slået af A Fair Day efter en rejse i dødens, så Untersteiners hest skal absolut ikke underkendes. Andre heste der kan løbe med om sejren er 9 Midyat Zaz som er skiftet til Joakim Løvgreen og 1 Pharagraf

Tip: 3 Always A Pleasure (5-6-9)

V75-2 2140m volt

Denne afdeling giver lidt udfordringer, da den skriger på enten 1 til 3 heste eller rigtigt mange, der er flere heste der har holdt god form i længere tid blandt andet 15 Olga Utca, men der er mange at runde fra spor 15. 13 Nannys Girl, med altid solide Ken Ecce er også en tanke , men også her er startsporet en hindring. 9 Bikana Wine, er også en der skal på bon, det samme med 2 Mi Amore Bros med Örjan Kihlström i sulkyen, det ville være dumt at gå uden om dem. 3 Be my Baby løber også med helt fremme, så der skal måske smides en del på, vi afventer til lørdag 😊 glem dog ikke 5 Amazing Lady N.O.

Tip: 2-9-3-5

V75-3 2140 auto

Her er det måske lidt nemmere, en hest på vej tilbage mod topform i 7 Four Guys Dream og 10 Kentucky River som er skiftet til Daniel Reden, bør være de 2 der kæmper om sejren, Kentucky River har jo trænet sammen med Önas Prince hos Per Nordstrøm og har vist tegn på stor kapacitet, og efter skiftet til Reden har den måske lige fået de sidste procenter, der er dog en lille galop risiko forbundet med hesten, derfor er det nok et 2 hestes lås på de 2 nævnte heste, jeg synes Four Guys Dream var strålende i sit comeback på Charlottenlund hvor den sejrede forholdsvis suverænt

Tip: 7-10

V75-4 1640m auto

Her løber vi ind i en afdeling hvor der virkeligt er blevet  studeret løbsklip, da flere af hestene er ukendte for os, denne her afdeling havde alle knappen nok været vores ven, men vi finder 7 Duncan Cowan spilværdig og Erik Adielsson er altid god for en sejr i V75 løbene, den kan komme her, hesten er forholdsvis starthurtig og jeg tror at Erik A. hurtigt får puttet sig i front af feltet, desværre har det ikke været muligt at finde klip fra 4 Monster Wine, men den har en fin rekordliste og derfor kommer den med på kuponen. Jeg smider også 5 Làmourpourblanca på bon, da denne faktisk også er en god starter, jeg er dog usikker på hvor den ender fra start. 1 Matchmadeinheaven kommer også på bon, dog er den ikke den hurtigste fra start, så den kan blive fanget på mellemhånd, 3 Romolus Tooma har ikke prøvet at tabe endnu, den kan måske også gøre sig gældende men et åbent løb synes jeg med nummer 5 som lille favorit,

En ting er sikkert der bliver kø i første hjørne.

Tip: 5-7-3-4-1

V75-5 2140m auto

Vi er optimister og satser på at nummer 5 Ulla Rols fører fra start til mål. Hesten virker starthurtig og en god kusk som Rick Ebbinge tager spids. Ellers virker afdelingen som en mange hestes afdeling, og rekordlisten taler for Ulla Rols,

Tip: 5 Ulla Rols (3-6-9-10-11)

V75-6 2140m auto

En helt åben afdeling, hvor der er mange om buddet, vi har 5 heste som måske stikker en lille smule ud fra mængden,

6 Nova Mahiron er lidt glemt men med Thomas Uhrberg, og denne hest ved man aldrig, det er meget enten eller. 2 Rossi Garline er selvskrevet på bon, de modige blanker, vi er ikke pt så modige, men form det har hesten. 8 Catullo Jet (IT) er en outsider, man ved med Gocciadoro at der køres efter at vinde hver gang, og hestene er i form. 3 Nugget Zon og Carl Johan Jepson er også på bon, formen er i top. 7 Dominic Wibb, kommer på også, vi er lidt lunkne ved 12 Sayonara, da startsporet skræmmer, men er der en der kan hente de andre er det netop Sayonara

Tip: 2-6-7-8-12

V75-7 2140m auto

Nummer 3 danske Eddie the Eagle er manges favorit da den er hurtig fra start og det er en fordel på Jægersro, men jeg synes ikke at staldformen hos Michael Lønborg ligefrem er prangende i øjeblikket, så derfor kommer der et par heste mere på, blandt andet 11 Smile Silvio er en fin konkurrent, det samme er 8 Christofer Jet og gul kusk, et vildskud er 12 Neo Turbo (BE), som er en fin afslutter. 5 Illfindmywayhome, har vi haft tillid til efterhånden mange gange, men er tit blevet skuffet, med galopper og andet, vi vil dog pege på den som en outsider.

Tip: 11-3-8

Vi håber at dette kan give lidt inspiration til på lørdag, og der tages forbehold for udgåede heste, og ændringer på dagen.

GS75

GS75 m/ Jackpot

Husk, at der på søndag er Jackpot på GS75, hvor der er overførst ekstra 2,4 mio. kr. til præmiepuljen. Her hos Travtips.dk har vi derfor allerede nu stillet skarpt på denne omgang, og du kan være med i vores andelsspil via linket herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere