V86 Xpress – Solvalla & Jägersro – 8/11-2023

V86 Tips

V86 Travtips til Solvalla & Jägersro.

Spilstop kl.20:30

Husk! Der er JACKPOT på V86 – Så husk at køb en andel via Bet25 – Kun 75 kr.:

V86

Dagens V86 Forslag

Til Solvalla & Jägersro - 8/11-2023

Dagens V86 Forslag

V86-1: 2,6,8,10

V86-2: 5,10,11

V86-3: 4,5,6,9,12

V86-4: 1,2

V86-5: 1,6

V86-6: 9 Yucatan Diamant

V86-7: 7,8,13

V86-8: 1,3,4,7

2880 Rækker x 0,25 kr = 720 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Vi kører et par kuponer på vores V86 andelsspil, hvori vi tager udgangspunkt i vores forslag og synspunkter her på siden, samt seneste staldnyheder.

Du kan spille med på vores V86 system her.

 

V86 Gevinst

Værd at vide

Dagens V86 omgang deles imellem solvalla & Jägersro. der er tilmed jackpot, så der er mange gode grunde til at spille med.

Du kan spille med på vores V86 system her.

Her kort om omgangen

V86-1: Her kan man sagtens gå fuldt ud på 2 Without A Doubt, men synes nu procenten er ved at stikke af (55%), når nu det er en spåtrappa (amerikanerløb), og hesten er den der har tjent næstmindst. Der er god mulighed for spids og slut, men vi vælge dog at garderer på nogle af vore systemer. Kan 8 Festival Of Speed komme ned i et fint slagspor, så er den jo ikke ueffen. Fra bagsporet skal man bestemt heller ikke glemme 10 Larry Wood, der virker glemt af spillerne efter et par mindre gode optrædener. Kun 8%

V86-2: Her har 5 Jascal og Goop gode muligheder for at køre sig til spids, nu da værste modbud er slettet, bagfra er der dog to meget gode heste i 10 Benchmark og 11 Neon Bank, som er de første garderingstreger, såfrem man ikke blanker 5.

V86-3: Synes klart at 12 Soundtrack er bedste hest i dette løb, men sporet trækker en hel del ned. Tør man ikke at blanke, så er det fremst 4,5 og 6 man skal have med. Spændende ændringer er der på 9 G.K.Dobzon, der kommer uden sko for første gang.

V86-4: Her er det fremst de to Tjömsland heste 1 Tangen Bork og 2 Grislefaksen G.L., det drejer sig om. 1 Tangen Bork bør kunne holde spidsen, og derfor at dette førstehesten, mens 2 Grislefaksen  G.L. sider i andetsporet direkte. Udefra er det vel 5 Brenne Odin, som er hurtigst, men knapt kan tage en længde på 1. 9 Månlykke A.M. er så småt på vej tilbage til sin gode vinderform og kan bestemt skrælle. 3 Våler Nikolai skal heller ikke nonchaleres, hvis ikke favoritterne har deres bedste dag.

V86-5: Kan 1 Peak Of Glory holde spidsen, så ser det bestemt fornuftig ud for den her. Hesten virker til at have både god vinderskalle og kapacitet til at gå op i klasserne, men den kan dog få svar i spidsen, hvis 6 Arn Silvio holder sig til travet og Kolgjini kan ramme starten fra springsporet. På tillæg skal man have 9 Frida S.H. og 10 Nalanji Boko med, hvis man garderer yderligere.

V86-6: Her synes jeg at 9 Yucatan Diamant hæver sig over resten af feltet, værst imod er vel 1 Cumulus F.G., der galloperede en sejr væk sidst og 4 Woodbank, 5 Waypoint Sequence, 2 Andiamo og 10 Global Dice.

V86-7: Her har jeg mest fidus til tillægshestene, der alle sikkert hurtigt vil være oppe ved de kun 6 startene i første volte. Her skal 8 Smile Silvio være favorit, men den er dog streget noget voldsomt (51% på nuværende), nu når man har så andre gode heste som 13 IL Forte fra springspor (og den er hurtig – kun 5%), samt en formtoppet 7 Capovento Pax (5%). Synes disse tre stikker ud.

V86-8: Her kan der sagten blive lidt fart i starten da specielt 1 Stepping Dreamboy, 3 Frazze og 6 Billy Idol er gode startere. Når røgen har lagt sig, da tror jeg dog at 3 Frazze er den som sidder i spidsen. 4 Xanthis Hilton bør kunne finde en god ryg i andetsporet og spare speeden, og er min førstehest i løbet. 7 Dareios Di Poggio og Goop kommer med formen på top og skal ikke nonchaleres.

Travtips Logo

V75 & GS75

På lørdag er der dobbelt V75  Jackpot, så det er en rigtig god idé at købe en andel til en af Bet25’s V75 spil. Vi kører som sædvanligt et V75 spil – se link herunder. 

Husk ogå, at der køres en flot GS75 fra Charlottenlund på søndag, og vi satser på at sætte de syv rigtige.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere