V75 Solvalla – 5/11-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Solvalla

Spilstop kl.15:00

Spil med på Travtips.dk’s andelsspil. Bemærk – Kun 20 andele i alt:

V75

Søndagens V75 Forslag

Til Solvalla - 5/11-2023

Det lille V75 Forslag

V75-1: 3,5
V75-2: 3,5,6
V75-3: 2,9
V75-4: 2 Queen Belina
V75-5: 4,5,7
V75-6: 7 Dancer Brodde
V75-7: 3 Hustle Rain

72 Rækker x 0,5 kr = 36 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Alle løb på Solvalla denne søndag er semifinaler i Breeders’ Crown. De fire bedste heste i hvert løb er kvalificeret til finalen som køres i Eskilstuna lørdag d. 18/11.

Du kan købe en andel til andelsspillet via Bet25 Heste her.

Held og lykke med spillet.

 

V75-1 2140m auto

Som tidligere skrevet er det Breeders Crown Semifinaler det gælder på dagens V75. I første afdeling her og 5 Adriatica må ses med en god chance her, og er førstehesten. Det er en hest med få starter i livet, men har dog næsten gjort rent bord. Vandt senest Oaks, trods en tung rejse. Kan dog igen få en svær rejse, da indvendige 3 Kinglet Bird med Örjan i sulkyen nok er den som sidder i spidsen efter lidt indledende kørsel. Taktik? Scenariet kan være 3 Kinglet Bird i spidsen, med 5 Adriatica i dødens, med mindre Örjan Khilström overlader spidsen til 5 Adriatica og Magnus A. Djuse. Tror at et lås her imellem disse, så når man langt.

Bliver der lidt god tempo på vejen, hvis disse førnævnte heste kører for hårdt mod hinanden (tvivler dog), så åbner det op, og så kan det være en god idé også have 9 Elegant Kronos og 10 Dial Square med, der begge har visy kontinuerlig god klasse.

Spidskørslen: Denne står vel fremst imellem 1 Run Queen Run, 2 Naomi Bros og 3 Kinglet Bird, med fordel for 3. Både 1 og 2 er nok interesseret i en god ryg.

Ranking: A:5,3  B:9,10,2,4  C:6,7,1,12,11,8

V75-2 2140m auto

Her ser 5 Staro Mack Crowe ud til at blive favorit, og det er også forståeligt, da den har vist sig flot frem over længere tid, dog uden at have ramt vindercirklen, og netop derfor er det bestemt ikke en hest jeg vil anbefale at gå fuldt ud på, selvom den har gjort det godt – så har den alstå også tabt til flere af de andre heste i dette felt. Den nuværende andenhåndsfavorit 3 Miru Boko, er ikke specielt starthurtig, men bør finde en god ryg herfra i andetsporet, og har modsat favoritten fundet vindercvirklen hele 6 gange i dens i alt 9 starter, og har aldrig været ringere end to, men modstanden i dag er dog et par takker op.

Spidskørslen: Denne står fremst imellem 2 Make It Schermer og 6 Jikken, og spørgsmålet er om nogle af dem er interesseret i at gå hele vejen i spidsen. Førstnævnte er vel bedst på den korte distance, og foretrækker vel nok en ryg på denne distance mod denne modstand, og derfra håber at få en fjerdeplads. 6 Jikken er starthurtig, men kan til tider have lidt problemer med stilen og blive lidt “hed” i spidsen. Så meget afhænger selfølgelig også af taktikken og kørslen. Men på en god dag kan Jikken og Örjan Khilström godt holde hele vejen ind.

Nævner også 1 Winner Brodde, der desværre fik indersporet, da jeg tror han bliver over fra start og kan sidde fast. Kommer ellers i sit livs form. 8 Michigan Bro kan også åbne fra start, bør satse på at komme ned i et godt slagspor. Har en virkelig stærk spurt, og kan bestemt skrælle. 4 Friend Of Elves går altid hele vejen ind i mål. Her er det vel at satse på en god ryg i andetsporet og spurte på langsiden. 9 Heartbeat Thunder bør satse på at tage ryggen på 2 Make It Schermer, og derfra bør den have chancen for at komme godt igennem til et godt løb – Kan med det rette løb sagten vinde dette.

Ranking: A:5,3,6  B:8,9,4,12  C:1,2,10,7,11

V75-3 2140m auto

2 Granger, var senest ude i svensk Trav Oaks, og førte ind til 30m før mål. Bør her have god chance for at holde spidsen igen, da den har de værste konkurrenter udvendigt, fra spids bør dette være en god chance, da modstanden her ikke har samme kaliber som sidst. Værste modbud om sejren er vel 9 Ester Degli Dei, der virkelig imponerer. Bør her kunne holde ryggen på 2 Granger i starten og dermed komme godt igennem og få en god rejse. 3 Frustration er en hest, der har været med i flere af de store årgangsløb, bl.a E3 finalen og Breders Course finalen som 2-åring. Hesten viser fortsat flot kapacitet, men har dog været lige under toppen fra de allerbedste i sin årgang. Gik senest en fin sidste omgang til en andenplads, og næstsenest burde den have holdt hele vejen for at have været godkendt fra spidsen. Her bør Magnus A. Djuse satse på et rygløb, for så at spurte på sidste langside – kan da overraske.

Nævner også 11 Käreste Sisu, der trak nitloddet i sporlodtrækningen, og selvom den bestem har kapacitet til at vinde, så bliver det svært herfra, men jeg øjner dog en offensiv kørsel fremad fra Mika Forss for at kunne være blandt de fire som kvalificerer sig videre. 4 Farina gjorde det også godt i Oaks senest, hvor den dog sad fast med kræfter i behold. Blev to’er i sit kval -løb til Oaks, hvor den gik en flot sidste omgang og med en lignedne præstation her, da bør den have en okay mulighed for at tage en god placering.

Spidskørslen: Denne står imellem 2 Granger, 3 Frustartion og 5 Sonesta. Jeg er dog overbevist om at 2 Granger holder de udvendige, og dermed holder spidsen.

Ranking: A:2,9  B:3,4,11,12,10  C:1,6,7,5,8

V75-4 2140m auto

2 Queen Belina var favoritspillet i Derbystoet senest, men måtte skuffende nøjes med en fjerdeplads. Hesten er middelhurtig fra start, men kunne ikke holde de udefra kommende heste, men gik efter 500-800m frem og overtag spidsen, og selvom den fik lidt pres fra en offensivt kørt Bonneville W.I., så burde den vel have kunne holde hjem for at have været godkendt. Modstanden i dag, er generelt ikke af samme kaliber. Går denne i spids, da burde den kunne holde hjem i dag.

Værst imod er vel 5 O’Mara Zon, som når den trvar på top er en virkelig god hest, og spørgsmålet her er om denne måske endda er hurtigere fra start, og dermed vil kunne komme forbi favoritten og så køre i spids, da den trives der. Dette vil selvfølgelig åbne løbet en smule op, hvis dette sker. Men jeg har dog på fornemmelsen, at 2 Queen Belina kan holde den værste konkurrent ud her. 

Outsidere kunne være 6 Quantity On Time, der senest vandt på flot vis fra spidsen, som den overtog efter lidt kørsel, men den virker dog til at være en hest der er bedst på kort distance. Men den kommer dog med formen på top, og Goop har god staldform. 8 Mary Ann Lane, kan sagtens nå spidsen og få et perfekt løb i ryg i vinderhullet. 11 Bonneville W.I. ville vi have ranket højere, men endnu engang trak den et træls bagspor, og vinderen af sidste års Trav-Oaks skal vel bare gå efter at blive imellem de fire her. 1 Eireann er en meget kababel hest, der dog ikke rigtigt har fået det ud af talentet, som det burde række til. Den kommer nu ud i nyt regi her, og kommer desuden ud med amerikansk vogn for første gang, hvilket er spændende. 9 Lillian Young havde et meget flot sidste år, men har dog ikke vist den rette udvikling i år, skal bevise sit værd før denne kommer på bonen igen.

Spidskørslen: Queen Belina åbnede de første 200m. i StoChampionatet den 23. juli på 1.05,6, mens f.eks. O’Mara Zon åbnede på 1.05,8 på Axevalla den 14. juli i udtagningen til StoChampionatet. Så de er meget lige imellem disse, men yderst på vingen findes altså også 8 Mary Ann Lane, denne åbnede til sammenligning på 1.03,2 de første 200m. på Jägersro den 22. august i udtagningent til Derbystoet. Så hvis den sidsnævnte ikke vil bakke, da kan denne sagtens være først til planken, dog søger denne med stor sikkerhed en ryg på en af favoritterne, hvis den skulle være først til planken.

Ranking: A:B:5,8,11,6,1  C:9,7,3,4,12,10

V75-5 2140m auto

7 S.G.Dracarys står pt. til at blive rimelig stor (også for stor pt) favorit til nuværende 36% – Denhar da også gjort gode løb, ligesom da den sidst gjorde et stærkt løb udvendigt på 5 Maco Toro, der knapt tabte, men holdt flot, da denne havde åbnet stærkt, efter en del spidskørsel, så at tanken var tom til slut, var der ikke noget at sige til for sidstnævnte. Nu er distancen en anelse kortere, og det bør nok være en fordel for 5 Maco Toro, der bør prøves at køres i spidsen her.

4 Immortal Doc er kun jævnt hurtig fra start, men bør kunne gå ned i andetsporet direkte og søge en god ryg, eller endda tage dødens, og måske på en god dag overtage spidsen. Uanset, skal denne ses med mindst ligeså står sejrschance som den nuværende favorit 7 S.G Dracarys.

En hest der bestemt ikke skal glemmes ved yderligere gardering er 2 Caviar From Mine, der måske endda kan tage spidsen (eller vinderhullet – læs spidskørslen nedenfor), hesten har altid en fin afslutning at tilgå, men måske Goop kører sikkerheden og tager vinderhullet på en de mere betroede, for at kvale sig videre via en 3-4 plads. 9 Micke Sting har skuffet på det seneste, da dette bestemt er en hest med god kapacitet – nu rykker de skoene, ligesom de sætter den amerikanske sulky på – spændende ændringer, der måske kan række hele vejen her. Kommer den godt igenne fra start, så kan den bestemt sagtens skrælle. Kun 2%. 

Spidskørslen:  5 Marco Toro er hurtig fra start, og den har en god chance for at komme til spidsen. Åbnede på 1.04,7 i seneste løb, som den kun knebent tabte til 7 S.G. Dracarys. Dog kan en 2 Caviar From Mine spænde ben, da denne også kan åbne stærkt. Disse to mødte hinanden 1, oktober, hvor  Caviar From Mine knebent holdt spidsen, og siden slap til favoritten. Længere ude, da er det vel kun 8 Kuiper, der kan matche starthastigheden på disse to, men spørgsmålet er om den ikke søger fremad for at komme ned i en ryg, uden at skulle bakkes helt ned i køen.

Ranking: A:4,7  B:5,9,2,3,10  C:8,1,6,11,12

V75-6 2140m auto

7 Dancer Brodde ser jeg som min førstehest her, og selv fra sit spor langt ude på vingen tvivler jeg ikke på at dette er spidshesten ind i første sving. Dancer Brodde var faktisk favoritten til det svenske travderby, men som bekendt galloperede den sine chancer væk. Senest var den ude i Europaderbyet, hvor den fra spor 8 kørte sig til spids, og førte indtil 100m fra mål på en klæbrig bane, og havde simpelthen ikke kræfterne til at stå imod. Bliver banen bedre idag, og formen holdes ved lihge eller endda er bedre, så kan det være spids og slut. Til 22% på nuværende, så kan den være en blankforslag til fin procent.

På de større bonger, da kan man gardere den med 4 Kingslayer Pellini, der bestemt har god kapacitet for klassen her, og har gjort flere fine løb. Bør her fra spor fire sidde godt til i andetsporet direkte, og bør kunne få en perfekt rejse og så spurte på opløbet. 6 Monastary Boko har altid en polet til slut, og får denne sit løb, hvis der kommer noget tempo, så holder den alstå et stærk spurt indenfor vesten.

Synes at en hest som 11 Xanthis Harvey er lidt for hårdt spillet, og er faktisk ligenu favorit. Kapaciteten ved vi den har, men at den skal være fabvorit (nuværende 26%) er en fejl her fra spor 11, jeg ranker den ned på værdi. Og det selvom den jo faktisk vandt svensk travkriterium sidste år fra spor 11. Men ellers er der flere gode heste med i dette felt som er spillet til under 2-3% og som på en god dag ville kunne overraske, f.eks. 3 King kennedy, der altid leverer fine løb, og er her starthurtig, og kan defra vælge om det skal hedde vinderhullet eller andetsporet i ryg.

Spidskørslen: Dette har jeg været inde på (se ovenstående), da tror jeg at 7 Dancer Brodde sidder i spidsen releativt hurtigt her, og derfra muligvis holder hele vejen hjem. Den næsthurtigste hest på de forreste spor er vel 3 King Kennedy, 8 Fair Day og 1 Game Brodde.

Ranking: A:B:4,6,3,10,11,8  C:1,5,12,9,2

V75-7 2140m auto
3 Hustle Rain har på sin vis vundet sporlodtrækningen her, da den er starthurtig og vel har alle de værste konkurrenter udvendigt eller fra bagspor. Her er der vel ikke andet at gøre for Magnus A. Djuse, at køre fremad styre tempoet og så bare sige spids og slut. Hesten sejrede bl.a. i sprintermesteren i sommers, og har vel vist sin bedste kapacitet på sprinterdistancen, men den har dog endda flere sejre på mellemdistance, så den er vel det man kan kalde allrpund god;) Senest var hesten dog svag, og jeg tænker der har været noget i vejen, og den har fået en velfortjent pause, tror dog at den er klar til at præstere direkte her.
 
Garderer man, da er det mere åbent, da jeg faktisk synes hesten står og er meget jævne, men meget er dog blevet afgjort “på papiret” pga. sporlodtrækningen. men 5 Bengan, 4 It’s Peppertime, formstærke 1 Global Bubhe, 8 Working Class hero, 11 Bedazzled Sox skal alle med ved gardering. Jeg ser det dog lidt som et “en eller alle tryk på alle-knappen-løb”.
 
Spiskørslen: Står i første omgang mellem 2 Thereisnolimit og 7 Combat Fighter (hvis den sidstnævnte vil køre fra start her langt ude på vingen). Så jeg tror at 2 Therisnolimit sidder i spidsen initielt, hvorefter en offensiv 3 Hustle Rain bør overtage.
 
Ranking: A:B:5,11,8,1,4,2,6,10,7,9,12

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere