V75 Bjerke – 4/11-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Bjerke

Spilstop Kl.16:20

Tips og udkast fra M&A`S JP Fiduser. Spil med via linket herunder. Kun 50 kr. pr. andel:

V75

Lørdagens V75 Forslag

Til Bjerke - 4/11-2023

V75 Forslag

V75-1: 3,5,6,11
V75-2: 4 Give Me Five N.O.
V75-3: 2,3,4,5
V75-4: 4 Mizai
V75-5: 1,2,3,4,8,10
V75-6: 1,2,3,4,10
V75-7: 11,14,15

1440 Rækker x 0,5 kr = 720 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Weekenden byder på hele to V75 omgange, og den første køres lørdag på Bjerke. Til lørdagens kupon er det “M&M’s JP Fiduser” der står for spilforslag og analyse. 

Tilrettelagt af Steen M. Nielsen, Travtips.dk.

Husk at købe en anpart til M&A’s JP Fiduser – Du kan købe en anpart via Bet25 Heste her.

V75-1 – 2100m auto

Da løbet virker forholdsvist åbent, bliver der nok brug for en del heste, der er ikke en der stikker ud fra mængden, så 3-5-6-11, er sikre på bon, derefter er nummer 9 & 10 muligheder, men at tage en længde på 5 Global Dancer er ikke det letteste. Med den start hurtighed den besidder kunne det være spids og slut, men med nummer 3 Halløjsa Vang som er i form og en Flemming Jensen i Sulkyen skal man ikke udelukke denne. Samtidig er nummer 6 Bunny også i en utrolig god hest og med Tom Erik Solberg i sulkyen er denne også et vinderbud vi garderer, med plus til Global Dancer.

Tip: 5-6-3-11-9-10-8

V75-2 – 2600 auto

Da startlisten blev gennemgået i mandags, blev nummer 4 Give Me Five N.O. mit første blankbud, dette har ikke ændret sig, der er måske en til to konkurrenter, men spor 12 til Striking Eagle gør at der kan være for langt frem og 3 Thai Vermont har endnu ikke prøvet at vinde, og selv om den er kuske forstærket med Örjan Kihlström, tror jeg højest på en top 3 placering.

Tip: 4-12-3

V75-3 – 1609m auto

Her kommer en af M&A`S absolutte favoritter desværre ikke til start 6 Stoletheshow er blevet streget, denne hest har altid gjort det fantastisk og er en hest man altid husker, men tilbage til 3 afdeling. Her er nummer 4 Missle Hill måske lidt højt streget pt. med 49% der er absolut klasse heste til begge sider, og både 2 Clarissa og 3 Ultion Face og 5 Dear Friend er tæt på samme niveau som Missle Hill derfor er vi inde på 4-6 heste og så er der endda 8 Kagan og 9 Rome Pays Off med også , denne afdeling kræver lidt flere heste end først forventet, optimisterne blanker Missle Hill. Vi garderer og sætter nummer 5 Dear Friend som første hest.

Tip: 5-4-8-3-2-9

V75-4 – 1609m auto

Her er 4 Mizai er et Blankbud. 1 Glorius Rain og Flemming Jensen må dog ikke glemmes, følelsen er bare at Mizai er bedste hest i feltet
Bemærk at nummer 3 X.Tour har haft et par sejre (dette dog i Monté). Her er dog et par gode plads spil hvis man har en 20 krone i overskud.
Nummer 8 Danao Degli Dei og ” Gul Kusk” kunne godt stå for en lille overraskelse, efter lidt hvile er den på banen igen og følelsen siger at den er en top 3 hest i denne afdeling, derudover må vi ikke glemme nummer 12 Grumbazz Kini, om den når en top-3-placering fra spor 12 på sprint skal jeg lade være usagt, men klasse det har hesten, og Jeppe Juel må håbe på en god ryg undervejs i løbet.

Tip: 4-1-8-3

V75-5 – 2100m auto

Her er ideen så mange heste på som pengepungen rækker til… Der er så mange ligeværdige heste at det kan være svært at udpege en favorit. 8 Decathlon er bror til Calgary Games og det alene vidner jo om en vis kvalitet, at Decathlon så ikke er på samme niveau, er noget andet, men en god hest er den og den skal ikke glemmes, nummer 3 Fritjof SH er også et godt bud på sejr, der er også stor tiltro til nummer 4 Jolicoeur, det samme gør sig gældende for nummer 10 Lipton Scott, hvis Thomas Uhrberg får styret den rundt er det faktisk bedste bud på en vinder i denne svære afdeling.

Tip: 10-8-4-3-6-1-2

V75-6 – 1609m auto

Numrene 1-6 skal alle på det samme skal nummer 10 Demon  hvis den havde været i første startrække kunne have være et blankbud, men som det ser ud lige nu bliver der, trængsel i første sving, det er klart at en hest som nummer 1 Born in Bergen er en af de største favoritter starthurtig og kan bestemme løbet fra spids, dette års Norske Derby vinder tog jo sejren fra spids, den er også førstevalget her, men at undlade nummer 2 Thewinnertakeitall ville være en dødssynd, derfor skal der garderes med flere, måske kører de 2 inderste så hårdt på hinanden at der åbnes op til flere af de andre, og her kunne en snu kusk som Örjan Kihlström sagtens se sit snit til at lade de andre køre sig trætte, og så slå til på opløbet, derfor ser løbet mere åbent ud end som så

Tip: 1-3-10-4-2-6

V75-7 – 2100m auto

Her bliver 11 Southwind Boko er det klare førstevalg, hesten besidder stor klasse og vil være med helt til stregen, baghestene 14 Global Collection og 15 Ninja Zon, er ikke dårlige, derudover er nummer 6 Dana Ek med på bon. 5 Golden Eye S.F er lidt svær at vurdere og er en absolut outsider, er der plads til hesten på din kupon så put den på, den kan være denne afdelings fidus, og den der hiver præmierne op.

Tip: 11-14-15-6-5

V75

2 X V75

Weekenden byder som sagt på to gange V75 omgange. Lørdag fra Bjerke og søndag fra Solvalla. Travtips.dk’s kører kun et andelsspil til søndag, hvor alle løb er Semifinaler i Breeders Crown.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere