V75 Jägersro – 28/10-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Jägersro

Spiltops kl.16:20

Spil med på Travtips.dk’s andelsspil. Kun 30 andele i alt:

V75

Dagens V75 Forslag

Til Jägersro - 28/10-2023

Dagens V75 Forslag

V75-1: Alle (12)
V75-2: Alle (11)
V75-3: 5 Admiral As
V75-4: Alle (12)
V75-5: 10,11
V75-6: 6 Eagle Rock
V75-7: 10 Glamorous Rain

3168 Rækker x 0,5 kr = 1.584 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Synes at de indledende V75 afdelinger (V75-1 og V75-2) er mere åbne end procenterne antyder, og det samme er V75-4. Vi går ud og trykker på alle knappen på vores viste forslag, og med mindre der kommer noget vildt staldinfo, så er det sådan vi spiller. Vi håber på et par kæmpe skræld i disse!

Nå men i tredje afdeling, synes jeg det dog ser oplagt ud for 5 Admiral As (V75-3), der her møder lummer modstand, og bør vel køres i spids efter lidt kørsel, og så er det hesten at slå. Værst imod er vel 9 Power, og vil man gardere. Da er det den du skal have med.

6 Eagle Rock (V75-6) står pt. til kun 10% og det er i min bog den hest med højest sejreschance i dette løb, og det ser decideret helt perfekt ud. Dette er en rigtig fin hest, der til tider har haft lidt problemer med stilen, og har tabt en del penge på det punkt, og kapacitetmæssigt, kunne den vel have stået på sidste volte. Eagle Rock elsker denne distance, da den lever på sin styrke og de seneste par gange den har gæstet Jägersro, da er det blevet til sejr.

10 Glamorous Rain (V75-7) står rigtigt fint inde i dette sølvdivisionsløb. Med de nye løb direktiv, hvor de mere meriterede hopper kan stå over for hingster og vallaker. Vi har set at hopperne klarer dette riftigt godt, og jeg tror det bliver det samme i dag. Formen er god på Glamorous Rain, og jeg tror Örjan Khilström har en god chance for at vinde her i finalen. Hesten har altid en god slutrunde at tilgå, og da hesten skal gå i avlen herefter, tror jeg på en opsat Redén og Örjan duo her.

Travtips Logo

Spil med

Foruden V75. Da kører vi også et GS75 andelsspil til Boden på søndag. Her er der altid garanti for god uddeling, og denne søndag har vi en god feeling. Til både V75 og GS75 har vi maks. 30 andele til salg – Køb via links her:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere