V75 Åby – 30/9-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Åby

Spilstop kl.16:20

Spil med os i jagten på V75 millionerne. Kun 30 andele i alt.

V75

Dagens V75 Forslag

Til Åby - 30/9-2023

Dagens V75 Forslag

V75-1: 1,2,5,6,7
V75-2: 1,4,7,10,11
V75-3: 1,2,3,4,6,7,10,11
V75-4: 3,9
V75-5: 4,6,7,9,10
V75-6: 4,11
V75-7: 3 Aetos Kronos

4000 Rækker x 0,5 kr = 2.000 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

 

Værd at vide

Lørdagens V75 omgang køres på Åbytravet, her skal du huske, at der er dobbelt open-strech til rådighed over opløbet. Så det er altså ikke helt dumt at sidde i vinderhullet med en spurtstærk hest.
 
V75 omgangen byder på kval til Europaderbyet og forskellige SM løb (Svenske Mesterskaber). Jeg har på fornemmelsen at der kommer en del overraskelser.
 
Vi sammensætter vores V75 andelsspil lørdag ca. kl.16:00, når vi kender budgettet og har fået de seneste nyheder. Så husk at køb en andel HER.
Tænk på at

V75-1 Er kvalifikation til Europaderbyet, og de fire første går videre. 6 Dancer Brodde bliver svært at slå, hvis den når spidsen her. Favorit til vinderhullet er 1 Never Mind’em, og målet for denne er vel bare at være med de 4 første, men med open-strech kan alt ske.

I V75-2 er 11 Linus Boy overspillet til nuværende 27%. Det er vel Carre effekten (Jonathan Carre).. Det er en god Monté hest og rytter, men burde vel ligge nærmere 13-16%. 10 L.L.Royal er en god hest i dette felt, og denne er kun spillet til 9%. Glem ikke 1 Billions, denne er normalt hurtig fra start, og tager nok spidsen. Træner og Kusk Jennifer Persson er optimistisk. Kun 3%.

I V75-3, da tror jeg 2 Gary La Marc sidder i spidsen, og spørgsmålet er om de slipper. men en hest som 3 Mercury Boko kan få løbet, da denne er starthurtig og de vil gerne have ryg, og satser selv på vinderhullet – og med open-strech er alt muligt. Kun 8%. De bedste heste i feltet er vel 6 Pharagraf og 7 Great Times Trot – og spørgsmålet er hvor de havner fra start. Men mon ikke de prøver fremad. Dødens eller presser sig til spidsen.

V75-4 Er en Spårtrappa, dvs. amerikanerløb. Her går 5 Ninepoint Birdie i spids, og spørgsmålet er om de kører der. Det tror jeg. Tvivler dog den kan holde hele vejen på den lnage distance. Jeg er mere inde på at en fejlfri 3 Luxury River har en bedre opgave her. Den velstammede hest gav et lækkert indtryk på Tingsryd, da den rundede feltet i sporene. Var ogsaå god næst senest, da den kørte med en punktering i 600m. Hoppede i volten senest, men ophentningen var af bedste mærke (11,4 / 1800m), med det norske ubrugt. Se op. 9 Garden Leave blev treer i samme løb som Luxury River senest, og stod da 20m. længere bag. 12 Mellby Ivy kan være skrællen, hesten vandt sidste år både kval. og finale af Diamanstoet – har dog ikke vundet siden, men formen virker på top efter en del andenpladser. Kommer de godt ind i løbet fra det vanskelige spor, så skal den ikke glemmes hvis man har råd til gardering. Kun 5%.

I V75-5 er det lærlinge SM, og her har jeg en god feeling for 6 Combat Fighter, der burde sidde i spidsen. Fra spids er det hesten at slå, og jeg tror de kører der så længe lampen lyser, hvilket også kusk Linda Sedström er inde på. Tror man den holder hele vejn, så kan det være en alternativ blank. Glem dog ikke 7 Neo Turbo, der faktisk vandt før Combat Fighter senest fra spidsen – kun 4% – hvilket er alt for lidt. En anden “glemt” hest her er 10 Ferox Brick til 3%. Går nu fra klar favorit på V75 til skræl. Dette er en hest, der kunne have haft mange flere penge på sig, men pga. småskader har den ikke tjent op til sit niveau, men nu har den fået nogle løb indenfor vesten og var godkendt senest, selvom den ikke vandt. Formen er endda bedre til denne start.

V75-6, da står det i første øjekast vel imellem 4 Felicia Zet og 11 Great Skills. Vi tror dog ikke man skal glemme 5 Iceland Falls, der nemlig kan få ryggen på 4 Felicia Zet – og med open-strech er alt muligt. 11 Great Skills burde dog også komme fint igennem, da den netop har gode startrygge. To streger, eller tre for dem der har råd.

I slutningen på V75-7 står 8 Hail Mary på nuværende til 55%, men jeg synes dette lugter langt væk af dødens på 2 Power. 4 Diamanten tager nemlig med størst sandsynlighed spidsen, hvorefter 2 Power overtager. Udefra kommer 8 Hail Mary og ender i dødens. Og jeg kan altså ikke se hvordan den skal kunne stå til 55% på stegspillet, når den sandsynligvis skal vinde dette fra dødens. I ryggen på Hail Mary tror jeg 3 Aetos Kronos sidder, og derfra kan den nedspurte dem alle nedover opløbet. Det er i hvert fald det jeg håber. Hesten ligner nemlig efterhånden sig selv igen. Det her er altså en hest der lige inden den blev skadet løb 9.9 over 2140m. og vandt Jubilæumspokalen bl.a. foran Hail Mary mfl. Har nu vundet to gode sejre i streg og jeg er overbevist om at den har en god chance her også. Vi prøver en fræk blank – BOM – Kun 9%

GS75

Spil med på GS75

Husk også at købe en kupon til søndagens GS75 – hvor der er Jackpot! Kun 30 andele til salg – køb via linket herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere