V75 Eskilstuna – 16/9-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Eskilstuna

Spilstop kl. 16:20

Spil med os i jagten på V75 millionerne. Kun 50 andele i alt.

V75

Dagens V75 Forslag

Til Eskilstuna - 16/9-2023

Dagens V75 Forslag

V75-1: 1,2
V75-2: 13,15
V75-3: 2,7
V75-4: 6,7
V75-5: 1,4
V75-6: 1,2,3,5,7,8,10,11,12,14
V75-7: 1,2

640 Rækker x 0,5 kr = 320 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Lørdagens V75 køres fra Eskilstuna. Her er spor 1 og 2 ikke super nemme at holde spidsen fra når det er autostart. Desuden er opløbet kortere end flere andre svenske baner, nemlig kun 182m. dvs. det er en ekstra fordel at være fremme ind mod opløbet.

 

V75 Analyse – Eskilstuna
V75-1 2140m volt

1 Excusez Moi var senest ude i et forsøg på Derbyet, men efter at have haft et hårdt løb i tredjesporet lykkedes det ham ikke at kvalificere sig trods en god indsats. Nu starter han med spor ét i volten og han er vel den sandsynlige spidshest. I spidskampen er det vel 6 Parveny og 7 Denarius, der kan drille. Med fordel til 6 Parveny fra springsporet. Hesten kommer ud efter pause, og vil nok gerne have en ryg at gå i. Så 1 Excusez Moi kan sikkert overtage.

2 Dylan Dog Font er dog en virkelig god konkurrent, og en af de bedste italienske heste i årgangen. Den vandt debuten for Jerry Riordan med sparede kræfter senest ifølge kusk Johan Untersteiner. Hesten er ikke super hurtig i volten, men sidder jo i andetsporet direkte, og det er spændende med Örjan Kihlström i vognen. Synes disse to stikker ud på forhånd. Med mindre de kører imod hinanden, og lukker andre ind, så tror jeg det sakl afgøres imellem disse to.

Ranking: A:1,2 B:3,6,9,10,5  C:7,8,4,12,11

V75-2 2140m auto

Her er der tale om en spårtrappa (amerikanerløb), så de heste med de største prissummer starter fra de ringere spor. Jeg holder 13 Portofino, som bedste nud. Den galoperede i sin Derby-kvalifikation, men han stod så for en ophentning, og uret stoppede på 11,3 på de sidste 800m. Formen skulle ifølge træneren fortsat være i top. Spor 13 øger nok også sandsynligheden for en rolig og fejlfri afgang. 

15 It’s Peppertime galopperede også sidste gang, mens den gangen før gjorde det godt som tredje i sin Derby-kvalifikation. Kapacitetsmæssigt er han godt med i dagens løb, og står som den der har tjent mest. Hvis hesten bare holder styr på benene hele vejen, er der bestemt kapacitet til at vinde her. Se også op for 8 Luv You Schermer, der senest fik for langt frem. Nu ventes der spændende udstyrs ændringer med både uden sko og amerikanervogn.

Ranking: A:13,15  B:8,6,3,14,7,9,5  C:2,1,4,12,11,10

V75-3 2140m auto

2 Ringo Adore var senest ude på V75 og var da involveret i en hård åbning fra spor 8, og gik frem til dødens. At Ringo Adore trods alt holdt fast til en fjerdeplads, ses som positivt. Dagens opgave spændende ud, da udgangspositionen er bedre her end senest, og vi ved, at han kan åbne hurtigt. Han er hurtig fra start, og jeg tror den sidder i spidsen tidligt her. Fra spidsen vil det såklart være hesten at slå.

7 Perkins var ude i samme løb som førnævnte hest, men fik da gå i rygge hele vejen, bl.a. også på Ringo Adore, hvilket betød den fik en meget bedre tur ind mod mål til en andenplads. Her kan rollerne nemt blive byttet rundt, så det er Perkins, der skal gøre alt arbejdet. Tænker dog at Wärjesten nok vil prøve fremad, nu når den er strøget et hak ned i sporet – for at se om de når spidsen før Ringo Adore.. meget afgøres derfor i starten.

Ranking: A:2,7  B:4,10,9,3,6  C:1,12,11

V75-4 2140m volt

Her er det et lærlingeløb, og der kan ofte ske meget. men en af de bedste heste, har også en af de bedste kuske, og det er 7 Ferox Brick sammen med Marcus Lilius. Dette er en hest, der tidligt viste meget lovende takter, men grundet problemer med travet er udviklingen ikke gået gnidningsfrit. Men efter en længere pause har Ferox Brick nu fået to løb i kroppen og sidste gang travede han bedre end nogensinde. Ulf Ohlsson, der kørte sidst, var endda meget tilfreds med Ferox Brick den gang. Ser vi kun på kapaciteten, skiller Ferox Brick sig ud i løbet og når han samtidig får en af løbets bedste kørere i dette lærlingeløb, da er det min førstehest.

Værst imod er i min bog hjemmebanehesten 6 Future Sox, der måske er den der kan sætte en kæp i hjulet på min førstehest. Kan carl Phillip Lindblom komme til spidsen her, så stiger serjrschancerne betydeligt. Senest fik de åbningen vældig sent, men spurtede godkendt over opløbet, og formen virker intakt.

Ranking: A:7,6  B:4,2,12,14  C:3,13,8,1,9,5,11,10

V75-5 1640m auto

Den velstammede 4 Erik the Phantom var sidst tæt på at kvalificere sig til finalen i det svenske travderby efter en god indsats. Indsatsen var mere end godkendt ellers i betragtning af, at han stort set hele løbet skulle gå i dødens på Joviality. Formen skulle fortsat være god og nu hvor han går ned i klassen og har fået endnu et godt startspor, så skulle chancen for sejr være god på forhånd. Men jeg tror dog ikke den tager spidsen fra start, med mindre den “får lov” at overtage undervejs, og den kan igen ende med at skulle vinde fra dødens. Men vil dog også være i stand til dette.

1 Mud Hill er den, der kunne udfordre favoritten til føringen i første omgang, selvom indersporet bag bilen ved Eskilstuna ikke er specielt godt. Da er Mud Hill er kvik i benene og nu meldes den igen med optimal balance. 

Ranking: A:4,1  B:5,6,2,8,3,11,10,12,9  C:7

V75-6 2140m volt

1 Lilly Avant har virkelig tændt på sin nye balance uden sko, og med volt eksperten Adielsson op bag, bår spidsen være indenfor rækkevidde. I spidsen har hun to sejre og en andenplads i tre forsøg. I et elelrs åbent Diamantstoet, da er hun hesten at slå for de andre. Dog kan det være at 2 Dino Cream er endnu hurtigere fra start, og så er rollerne byttet om. Denne har gået to flotte løb efter et helt års pause, og formen bør endda blive bedre og bedre. Uanset løbsforløb, da er disse to mine bedste bud i en åbent sjette afdeling, hvor bred gardering kan være på sin plads.

Ranking: A:1,2,12  B:10,7,8,5,11,3,14,15,9,4,13

V75-7 1640m auto

Vi afslutter runden med en stærk lås, nemlig 1 Comes With Age og 2 Island Falls.

1 Comes With Age kommer i topform, og han imponerede senest med sejren på Bergsåker. Og hvis han heller ikke havde galopperet næstsidst, havde Comes With Age formentlig haft tre sejre i træk inden denne start. Comes With Age er kvik i benene fra start og kan åbne hurtigt, og selvom indersporet i Eskilstuna ikke er optimalt, er jeg overbevist om, at han trods alt kan holde spidsen. Derfra vil det være hesten at slå for de øvrige.

Men jeg fordobler systemet med 2 Island Falls, som vi ved er hærdet i hårde sammenhænge, og han laver sjældent et dårligt løb. Iceland Falls vandt blandt andet et forsøg i Sweden Cup under Elitloppshelgen via 1.09.5. Og var vældig god lidt i baggrunden senest i EM for hopper, da Great Skills vandt. Startsporet er passende, og jeg vil bestemt ikke spille uden Iceland Falls i slutningen. Der bagom er det åbent.

Ranking: A:1,2  B:7,9,10,11,6,8,5,4,3  C:12

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere