V75 Solvalla – 16/8-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Solvalla

Ekstra V75 omgang onsdag 16. august.

Spilstop kl. 19:30

Spil med os i jagten på V75 millionerne. Køb en andel via linket herunder. Bemærk! Kun 25 andele til salg!

V75

Onsdagens V75 Forslag

Til Solvalla - 16/8-2023

V75 Forslag

V75-1: 7 Tangen Bork
V75-2: 1,2,5,6,8
V75-3: 6,7,11
V75-4: Alle (14)
V75-5: 6,12
V75-6: 1 Francesco Zet
V75-7: Alle (12)

2540 Rækker x 0,5 kr = 2.520 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Tænk på at
Dette forslag er lavet allerede mandag formiddag, så vær opmærksom på bl.a. udstyrsændinger, staldinfo og udgåede heste, der kan have stor indflydelse på løbet.
To gode blankebud
7 Tangen Bork (V75-1) kan være en fin Blank at lune sig med i starten. Vi river så at sige plastret af med det samme. Hesten var flot to’er i Elitkampen, og har siden da bl.a. tre flotte sejre, og har vist at denne tilhører de absolut bedste koldblods i Europa. Tom Erik Solberg bør herfra gå tidligt frem, og vise han har bedste hest!
 
1 Francesco Zet (V75-6) har her spor 1, hvilket ikke er det bedste, da det altid kan blive en fælde, men ligesom på Boden den 17. juni, da burde Örjan få sin stjerne ud og overtage spidsen tidligt, da ingen andre ønsker denne på sin udvendige side. 6 Mellby Jinx og 3 Castor The Star, er de initielle spidsbud, hvorefter de vel slipper til favoritten, derfra burde det være spil mod et mål!
 

Værd at vide

Denne onsdag køres der en ekstra V75 omgang fra Solvalla, og hvilken flot omgang det også er med bl.a. Gulddivisionen’s Margareta Wallenius-Klebergs Pokal med 1.5 mio SEK til vinderen og ikke mindst Prix Maharajah – European Championship for Hopper med 1 mio SEK til vinderen, hvor heste som Great Skills og Zeudi AMG kommer ud. Her bliver de danske farver repræsenteret af Global Yankee og Golden C.N.
 
Husk at spil med på vores V75 andelsspil til Solvalla – Kun 25 andele til salg!
 
På søndagens GS75 havde vi stort set luret de fleste løb, men blev dog naret af 11 Ben Hogan (2%) i GS75-2, mens vi havde luret 2 Honey Dun Girl (2%) i GS75-3. Vores systemforslag gav 8.259 kr., men desværre manglede vi 800 kr. i at kunne spille det i Travtips.dk Bet25 andelsspilklub, og vi måtte derfor nøjes med et mindre reduceret system med et noget mindre udbytte…
 
Pga. andre projekter og ferie, da kan der være lidt færre spilforslag på nuværende her på Travtips.dk, vi beklager.
Husk at tilmelde dig vores nyhdesbrev
Husk at tilmed dig vores gratis travtips nyhedsbrev, hvor vi i det udsendte bl.a. til GS75 omgangen havde luret både den blanke og favoritten i fare, her skrev vi bl.a. om favoritten i fare i GS75-5: Her holder jeg på nuværende 5 Jolicoeur som bedste sejrsbud, da denne er hurtig fra start og troligt sidder i spidsen. Hesten er en klassisk “bedre en resultat rækken” hest. Spurtede senest godt imellem heste, og næstsenest, var hesten heller ikke tom efter sen åbning. Kan dreje sig om spids og slut. Kun 7% – 1 Mister Vredebest (GS75-5) er lige nu spillet til 55% hvilket er ALT for meget. Sporet bliver nemlig højst sandsynligt en fælde her, så selvom hesten kan åbne lidt over middel, er hovedscenariet, at den ender nede som tredje inder. 5 Jolicour og 3 Antonio Jet, er favoritter til at tage spidsen og vinderhullet, samt at 4 King Chaos tager sig af dødens. Skal 1 Mister Vredebest have en chance, så skal den komme ud tidligt, og ende med at skulle lave en masse arbejde ude i sporet, og selv gå frem i dødens. Men uanset scenariet, da burde den ikke stå til 55%

Solvalla Baneprogram

Du finder Solvalla baneprogrammet til den 16. august via linket herunder. Her finder du bl.a. en flot præsentation af hestene til dagens to store løb.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere