The Macallan Derby 2023

The Macallan Derby 2023

Vi gør normalt kun i trav, men nu når det er Derbydag på Klampenborg Galopbane, så vil vi gerne slå et slag for dette. 

Herunder finder du lidt kort tips, info, samt baneprogram mm.

Macallan Derby 2023

The Macallan Derby 2023

Spiltips, forslag og kort info til året Galop Derby - 5/8-2023

Den store Derby favorit

The Macallan Derby har i år en gigantisk favorit. Slava Ukraini, som helt i tidens ånd betyder ”Ære for Ukraine”, ser ud til at være et niveau over de øvrige Derbydeltagere. Men det er et væddeløb og alt kan derfor ske.

Det bliver en stor fest

Årets Galop Derbydag fejrer sit 6. partnerskab mellem The Macallan og Klampenborg Galopbane, og for første gang bliver begivenheden afholdt på en lørdag, brydende med traditionen om, at det skal være en søndag. Dette åbner op for en længere fejring, som ikke falder på skolernes sidste feriedag.

Der er planlagt live musik og DJ for at sikre, at The Macallan Derbydag bliver en stor fest. Favoritten i årets Derby er Slava Ukraini, en hest med stærke ukrainske bånd og en ejer, der gør en stor indsats for Ukraine. Et eventuelt Derby-vindende løb med denne hest ville være unikt.

Traditioner som best-dressed konkurrence og nationalmelodien fremført af Kronborg Brass Band fortsætter, og sponsorer som Carlsberg og Macallan står klar til at forkæle publikum.

Der forventes mange gæster, så tidlig ankomst anbefales for at undgå flaskehalse. Velkommen til The Macallan Derbydag 2023!

Klampenborg Galopbane Baneprogram 5/8-2023 – Tryk for at åbne pdf
Spil & Tips til The Macallan Derby 2023
Bet25’s faste ekspert på galop, Filip Zwicky, har fundet frem til fire spilforslag til dig til The Macallan Derby. Se link til tips herunder:

Flere staldtips til dagens omgang finder du her fra galopbane.dk:

V4 & V5 Andelsspil

Filip Zwicky’s andelsspil er allerede udsolgt (han burde vel have lavet flere andele). Og hvor skal man så købe en andel til weekends V4 og V5 på Klampenborg? Ja, da anbefaler vi spil via andelsspilklubben “Top Galop i Klampenborg”, der har en rigtig fornuftig gevinstrate.

Baneprogrammet V4 & V5 spiltips – Af Henrik Brendholdt
Dagens Tips
Fem Eksperter Tipper V5
5 Eksperter

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere