V75 Hagmyren – 29/7-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Hagmyren

Spilstop lørdag kl.16:20

Spil med på vores V75 andelssystem til dagens omgang. Kun 30 andele til salg

V75

Dagens V75 Forslag

Til Hagmyren - 29/7-2023

Dagens Lille V75 Forslag

V75-1: 4,7
V75-2: 2,6
V75-3: 2,5,6
V75-4: 1,3
V75-5: 5 Robthebank
V75-6: 7,10,14
V75-7: 7,8

144 Rækker x 0,5 kr = 72 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Vi bevæger os fra Sveriges længste opløb til en af de kortere i denne uge fra Axevalla’s 227m til Hagmyren’s 170m. Dette betyder også at det i denne uge er ekstra vigtigt at sidde med fremme ind på opløbet og spidsen er ekstra god.
 
Indersporet på Hagmyren er ikke det bedste fra start, og selvom man har en starthurtig hest, er det sværere at holde spidsen ind i første sving.

 

V75 Hagmyren - Analyse

V75-1 2640m volt
4 Poleposition vandt på V75 over nuværende distance næstsidst. Dette er en hingst efter Propulsion, og en hest Redén holder højt i sin stald, og de sigter efter Deby’et. Redén lød vældig optimistisk under et interviev i går (fredag). Poleposition står billigt inde i dette “Klass I” løb. Poleposition fik et løb under vesten for små fire uger siden, og jeg tror formen er endnu bedre nu. Spor 4 i volten burde ikke volde problemer, da den tidligere har klaret lignende spor i volten, og selvom det ikke er Örjan som sidder i sulkyen i dag, så bliver dette min klare førstehest.

7 Invisible Sun har gjort det godt på det seneste og har fundet nye gear på barfodsbalancen. Sidste gang fik han en galophest foran sig og kom for sent fri. For to starter siden vandt han på en god måde fra spidsen. Fra springsporet er Invisible Sun min sandsynlige leder i løbet og fra denne position vil han så være svær at komme forbi over Hagmyrens korte løb.

Nævner også 11 King Only The One, der har startet seks gange i Wärjestens regi, og har gjort det godt, og ser ud til at blive bedre og bedre. Sporet i dag kunne have været bedre, men kommer de bare nogenlunde til fra start, og får lidt tempo på løbet så kan den spurte forbi mange over opløbet, da den har styrken som sit fremmeste våben.

Spidskørslen: 7 Invisible Sun er fra springsporet den mest sandsynlige spidshest her, og spørgsmålet er dog om den vil køre i spidsen eller satse på vinderhullet bag ved favoritten 4 Poleposition, hvis normale offensive Mika Foss kommer og vil overtage efter lidt kørsel.

Ranking: A:4,7  B:11,10,9,5,1,6  C:8,12,2,3

V75-2 2140m auto
2 Aragorn As fik senest sin årlige debut og vandt så sikkert. Med det løb i kroppen, burde formkurven være avanceret meget, læg dertil, at hesten skal gå uden sko  i dag og en perfekt startposition. Aragorn As er middelhurtig fra start og sporet er derfor fint, da de kan sidde lunt i det i andetsporet direkte, men det er ikke én jeg vil blanke, da modstanden i dag er skærpet betydeligt.

6 L.A. Boko vandt på god vis næstsidst og sidst var han nummer to efter tophesten Great Skills. Hesten har ikke sin starthurtighed som noget våben, men det er dog en hest der går bedst uden heste foran sig, og jeg tror på offensiv kørsle fra Wärjesten, så denne måske overtager spidsen, og gør de det, vil chancen for sejr stige betydeligt. Det kan dog også ende i dødens. Men hesten er en af de bedste i feltet, og skal derfor tælles tidligt uanset forløb.

4 Laredo Boko går godt det meste af tiden og tjener fine penge, og får han sit løb, og så kan han slå alle her fra en god startposition.

Nævner også 5 One Kind of Art, der ser ud til at blive totalt bortglemt af spillerne. Hesten har nu to løb i kroppen og en træningsperiode efter en hård vinter i Frankrig. Kun 4%

Spidskørslen: Selv med spor langt ud på vingen, da må 7 Laredja Vrijthout ses som hesten med bedste spidsmulighed. Spørgsmålet er dog om de ikke vil slippe (ligesom sidst), nu da det er 2140m., da dennes bedste distance er 1640m. Men uanset tror vi på et løb i forreste del. 3 Huddlestone er også kvik fra start, og det kan sagtens være denne komme til spidsen initielt. Det kan tænkes at 6 L.A. Boko eller en anden kommer og vil overtage spidsen efter den initielle spidskørsel.

Ranking: A:2,6  B:4,5,7,3  C:8,1

V75-3 1640m auto
5 Deeply Express vandt næstsenest på en god måde fra spidsen og sidste gang kæmpede han godt hele vejen i et løb som Esposito vandt. I dag er der ingen modstand af denne kaliber, og startporet er bedre, og hvis Deeply Express har taget løbene på den rigtige måde, er han med og udfordrer sejren her. Det forlyder fra Jimmy Ehlers, at han vil lade fra start af, og se om de kan nå spidsen, gør de det, da stiger sejrschancerne betydeligt.

6 Jobpost får mange tilhængere, og det er også en godt hest målt på kapacitet, dog synes jeg at der er vel mange galopper i rækken, og jeg tror heller ikke at sprint er den bedste distance for hesten. Senest blev dagen igen ødelagt af en tidlig galop. Men trods dette ydede Jobspost en imponerende indsats, da han trods galoppen blev nummer tre i løbet, og han fløj virkelig over opløbet til sidst. Meget afhænger derfor af Mats E. Djuse, at han holder hesten i trav, for så kan de avancere fremad tidligt og være med i kampen, men føler den er lidt overspillet pt.

2 Global Braveheart blev stødt til galop senest kort efter starten, men Global Braveheart gjorde også en god ophentning. Formen er der, og for tre starter siden vandt han på god vis fra spidsen. Global Braveheart kan nemlig godt åbne og fra en perfekt startposition melder Oskar J Andersson ud, at han gerne vil køre i spidsen, hvis han når dertil.

Spidskørslen: Står nok mellem 2 Global Braveheart og 5 Deeply Express, der begge har god starthurtighed. Længere ude på vingen er også starthurtige 7 Ackuratess, men jeg tvivler dog på denne vil kunne komme først til planken, med de hurtige indvendige ekvipager.

Ranking: A:5,6,2  B:7,9,3,1,10,11,4  C:8

V75-4 2640m volt
Mange spillere vil i V75-4 tage den store pensel frem og det kan også være på plads, indtil man kigger nærmere på løbet. To hesten synes jeg nemlig stikker lidt ud på første volte, som faktisk måler sig med hestene fra tillæg, der har mange at runde.

Min førstehest bliver 1 Trö Kasper, der er en hest, som startede sin karriere lovende og blev blandt andet nummer to i det svenske koldblodskriterium som tre-årig. Men efter at han ikke helt leverede på samme høje niveau som fireårig, er han nu vokset ind i kroppen, og udviklingen er taget fart igen. Næstsidst sad han fast med en masse kræfter tilbage og senest fløj han over opløbet fra dobbelt tillæg. Trö Kasper skal tilmed gå uden sko for første gang, og dette kan måske gøre denne 10-15m. bedre. Hesten var ikke favorit, da jeg lavede dette, men den ser ud til at stige (forhåbentligt ikke for meget).

En anden og meget spændende hest på første volte er 3 Dellenit som er jævn og stabil i sin indsats og står i dagens løb 20m bedre end i forhold til flere starter på det seneste. Så formen er der! Sporet er godt, og det forlyder at de ikke vil gå i spidsen, men måske selv vælger dødens, og dermed kan “styre” tempoet. Blev kørt i spidsen senest mod bedre modstand end i dag, og holdt da fornemt til en femteplads. jeg tror på endnu en god indsat her i dag.

Vil man gardere, da er det fremst tillægshesten man skal have med, men den store fidus i løbet kan være superskrællen 8 Höstbo Elis, og nej jeg har ikke tabt sutten. Hesten har gået i Monté starter de seneste tre løb, og jeg har på fornemmelsen, at dette kan have “tændt” hesten igen. Det er en hest der i 2021 gik 1.24,2 / 3200m. med grovjob, og dengang også med Thomas Pettersson i sulkyen. Tomas synes præcist som mig, at opgaven ser spændende ud og udtaler sig: “om hästen har en bra dag” og det er sjældent at han udtaler sig sådan om en mindre betroet hest.

Spidskørslen: Her ser jeg kun et scenarie, da 1 Trö Kasper burde sidde i spidsen tidligt. Hesten er naturlig starthurtig og plejer at komme godt ud i volten. Værst imod er vel springspor hestene 6 Sundbo Komet og 7 Harry Växus, men hvis disse skulle nappe spidsen initielt, da vælger disse nok hellere ryggen og dermed vinderhullet.

Ranking: A:1,3  B:11,13,12,15,14,8  C:2,6,7,4,10,5,9

V75-5 2640m auto
5 Robthebank havde nok sat næsen først over stregen sidste gang uden galop. Jeg har jagten denne i et stykke tid, og også brændt nællerne på den ved flere lejligheder. Men jeg er endnu ikke helt sikker på at jeg tør, at gå fuldt ud på denne, selvom opgaven ser tiltalende ud. Havde det været 2140m., da havde jeg nok haft bedre fidus og måske et blankbud fra spids. Dette er en god hest for klassen og min førstehest, Kan være blankbud, hvis man tør at gå fuldt ud på den, da det er hesten med størst vinderchance i løbet.

11 HC’s Crazy Horse siktes mod Derbykvalen senere, men det forlyder dog, at de vil gå efter sejren her. “Det er en god chance” lød det nogenlunde fra Wäjersten under et interview i onsdags. Så det tager vi for gode ord. Senest sparede de hovene på hesten og det fungerede knap så godt med bagsko, så et stort plus er, at man kører uden sko bagpå nu. Dette er en hest med høj kapacitet, og denne vandt bl.a. et Breeders’ Crown forsøg, hvor han slog blandt andet Monastery Boko og Global Dubhe og stod derefter i 3.18 fra spor 12 i Bronsedivisionen, hvor han galopperede. Finalist i Kongepokalen sidste forår og er nok ikke dårligere end de mere spillede favoritter (Robthebank og Jikken). 

7 Jikken er en meget god fire-årig, der kvalificerede sig til finalen i Kongepokalen og vandt let foran Ruger i sin sidste start. Men nu er de ikke startet i et stykke tid, og blikket er rettet mod Derby-kvalifikationen længere fremme, så spørgsmålet er om de “bare” vil køre et mere passivt løb fra start, og kan derfor ende med at bakkes ned eller ende i dødens på Robthebank hvis de satser fra start. (Red. Seneste nyt er at de bare vil køre lidt passivt/på chancen og så køre de sidste 300-400 meter). Vi ranker derfor denne ned, da spilværdien er lav.

Nævner også 10 Bang Boomerang, som er blevet matchet godt af træneren gennem hele hans karriere. Hesten kommer med seks sejre i træk, og selvom sejrene givetvis er taget mod lettere modstand, da kan Bang Boomerang afslutte det sidste stykke stærkt, hvis der skulle være tempo på løbet. Hesten plukkede bl.a. 1 Ruger ned fra spids for tre starter siden. Den sjove er 3 Ninepoint Lasse, der har kapacitet i overflod, men ofte har galloperet sig væk. Kan ende i vinderhullet og får de åbningen kan det række hele vejen, kun 3% – Kan overraske spillerne her.

Spidskørslen: Jeg tror at 5 Robthebank sidder i spidsen her, væst imod er i min bog 3 Ninepoints Lasse, da denne har et godt spor og burde komme forbi de indvendige, og muligvis holde de udvendige ud. Men det kan tænkes de vil køre i ryg, hvorefter 5 Robthebank overtager. 1 Ruger tror jeg ikke holder spidsen, da det er svært på Hagmyren.

Ranking: A:B:11,10,3,7,1,6  C:2,4,12,9

V75-6 2140m volt
14 Isabelle Cash forventes at blive favorit her, men det er værd at bemærke at denne ikke har vundet et løb siden oktober 2021, så der er masser af incitament til at gardere. Isabelle Cash står dog perfekt inde i løbet og med lille held undervejs er der kapacitet, der rækker langt. Men som favorit i et åbent løb er hun ikke en, jeg kaster mig over som blankbud. til 39% og 12 heste at runde, da kan det blive svært.

Jeg ranker istedet 10 Miss Chevy Nevo som min førstehest. Hesten havde alt sparet senest da den sad fast, og det løb er bare at glemme. Nu kan ekvipagen bruge alt krudtet her. Rikard N. Skoglund kusker helt fantastisk i øjeblikket og kører derfor med stor selvsikkerhed og effektivitet, er vel den bedst kørende kusk i øjeblikket! Og jeg vil mene dette er hans bedste chance på dagen. inden sidste start, da have Miss Chevy Nevo to sejre i streg, og den næste sejr kan komme her.

7 Borups Vallmo, som så ud til at være på vej mod sejren i starten af løbet, men til sidst måtte give op med en snæver margin mod en “smygkørt” konkurrent (5 Pretty Primadonna). Formen er stadig på top, og her er det endda springspor, samt at Mats E. Djuse forstærker i sulkyen. Favorit til spidsen, og skal derfor regnes.

Tænk på at 5 Pretty Primadonna bliver i dag “overspillet” til nuværende 22% – Fik det severet ved sejren senest og bliver derfor alt for hårdt betroet her.

Spidskørslen: 1 Alabama U.B. er meget ujævn starthurtig, men er her kuskplusset og kan måske holde spidsen, udefra er det primært 7 Borups Vallmo der skal regnes, og måske 5 Pretty Primadonna, men fra snævt startspor tror jeg ikke den sidstnævnte kommer først til planken.

Ranking: A:10,14,7  B:8,9,13,5,1,3  C:11,2,12,6,15,4

V75-7 1640m auto
8 Zeudi Amg ydede sit bedste løb i livet sidste gang ifølge træner Alessandro Gocciadoro. Indtrykket var flot, da han tordnede forbi alle i 1.09.3 på Jarlsberg. Udgangsporet er selvfølgelig hårdt her, men samtidig er der en stryning indvendigt, og ekvipgagen er derfor rykket et spor ind. Jeg tror på offensiv styring, og eventuelt at de kan ende i dødens, hvis ikke de får “serveret” spidsen. Hesten skal på sin form og viste kapacitet være førstehesten.

7 Milliondallarrhyme er også rykket et spor ind, og det gavner den starthurtige mamgemillionær. Er på nuværende kun spillet til knap 10% hvilket vi ser som en fejl. Hesten har set godt ud i de seneste løb, hvor den har fået “hurtige” rejser, og vi tror formen sidder der, ligesom den amerikanske vogn kommer på. Jeg tror hesten sidder i spidsen og vil køre der. Derfra er det hesten at slå for øvrige og til 10% er det en gave. Har mindst ligeså stor sejrschance som favoritten.

Tænk på at Lugauer siger at 2 Night Brodde ikke er i topform endnu, og der køres tilmed med sko og vanlig vogn. Og selvom denne starthurtige hest skulle tage spidsen initielt, så overlader de den nok til en af de mere betroede 

Indersporet er ikke det bedste på Hagmyren, og fra et andet spor, havde jeg såklart ranket 1 Aetos Kronos på linje med favoritten. Men herfra skal de have held med at komme ud i tide, og kan blive fanget i indersporet. Kommer den ud i tide, da er den dog kapable nok til at vinde dette.

Spidskørslen: Ingen tvivl om at 2 Night Brodde normalt er den starthurtigste, men der er ikke topform endnu og den er udstyret med sko/vanlig vogn. Og hvis den når spidsen først, er jeg temmelig sikker på at 7 Milliondollarrhyme overtager den, nok allerede ind i første sving.

Ranking: A:8,7  B:1,4,10,6,9,2  C:3

Husk! Du køb en andel til Travtips.dk’s andelsspil til dagens V75 fra Hagmyren >> Spil med her << Kun 30 andele til salg.

GS75

Spil med på GS75

Spil med på søndagens GS75 omgang fra Tingsryd. Vi kører et andelsspl – kun 30 andele til salg.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere