V75 Halmstad – 6/7-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Halmstad, Torsdag!

Spilstop kl.19:20

Spil med på torsdagens ekstra V75 omgang fra Halmstad. Travtips.dk kører et andelsspil via Bet25. Spil med via link herunder:

V75

Dagens V75 Forslag

Til Halmstad - 6/7-2023

Dagens Lille V75 Forslag

V75-1: 1,3,5,7
V75-2: 2,3,6,8
V75-3: 2,4,5,6,7
V75-4: 13 Ultra Violet
V75-5: 4 Destiny Effe
V75-6: 1,2,3,4,5,6
V75-7: 13 Ferrari Sisu

480 Rækker x 0,5 kr. = 240 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Her ses 8 Xantis Harvey (V75-2), ved den seneste start. Denne er en af favoritterne til at tage hjem som sejrsherre af Sprintermesteren. Men et ringe spor i kvalifikation, betyder at det ikke er sikkert det bliver til sejr, og jeg tror heller ikke Khilström vil “fyre” hesten helt af når det kun er en kvalifikation, dette ville i hvert fald ikke ligne ham. Kvalificerer sig, men det er langt fra sikkert at det bliver som sejrsherre i kvalen. 

Værd at vide

Dejligt med en ekstra V75 omgang sådan en torsdag aften, da det er tid til den årlige udgave af Sprintermesteren. Værd at huske på er, at de tre indledende afdelinger er kvalifikationsheat, hvor de tre bedste heste går videre til finalen senere på aftenen.

>>Spil med på vores andelsspil via linket her<<

Luringen – Dagens udstyrsændring kommer på 5 Bellisimo Face (V75-1), kan blive den store overraskelse, kommer nu ud for første gang uden sko. Mange af Kolgjinis heste kan rykke flere klasser op med nyt udstyr. Perfekt spor denne gang, og den kan måske endda nå spidsen, men vil kunne få et godt løb uanset. Spil evt. v/p. Kun 3% på V75.

De bedste Blankbud – 13 Ultra Violet (V75-4), kan være et blankbud. Hesten har imponeret i André Eklundh regi, og er faktisk ubesejret fejlfri under hans ledelse. Står perfekt inde her med springspor på tillæg, og med relativt få heste på første volte, tror jeg på offensivt oplæg. 

4 Destiny Effe (V75-5) må også ses med god chance. Hesten kommer nu tilbage til Sverige, efter flere starter i det italienske. Her vandt hun 4 ud af 5 løb (heraf tre fra spids) og indtrykket har været godt. Hun har åbnet okay og kan måske komme til spids efter lidt, da denne må have respekt med sig. Fra spids vil det være en god chance.

V75

2 x V75 fra Halmstad

Der venter en stor V75-uge med to spil på Halmstad.
Torsdag er der Sprintermesteren og lørdag den normale V75-omgang – denne gang med jackpot.

Køb andele til begge herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere