V75 Bergsåker – 1/7-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Bergsåker

Spilstop Kl.16:20

Spil med os i jagten på V75 millionerne. Klik på link herunder (via Bet25). Kun 50 andele til salg.

V75

Dagens V75 Forslag

Til Bergsåker - 1/7-2023

Dagens Lille V75 Forslag

V75-1: 7 Felicia Zet
V75-2: 1,5,8
V75-3: 3 Expo Wise As
V75-4: Alle (15)
V75-5: 5 Lindysmusclemania
V75-6: 1 Kinglet Bird
V75-7: 7 Great Skills

45 Rækker x 0,5 kr = 22,50 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Expo Wise As (V75-3) ved dens seneste start og sejr på tiden 12.2/2140m. Burde vinde sit løb uden galop, og kan vise sig at være overlegen, men hesten har før haft lidt galopstreger (i de italienske starter). Tør man at gå fuldt ud på denne!

Værd at vide

Vi starter juli med en rigtig fin V75 trav omgang fra Bergsåker. Dette er en bane der tit give høj uddeling, og det satser vi også på.

Vi har nemlig nærstuderet dagens afdelinger, og har fundet flere gode fiduser, som vi selvfølgelig tager med på vores V75 andelsspil. Jeg når desværre ikke at komme med den store grundige analyse her på Travtips.dk, da jeg er lidt i tidspres her op til weekenden. Men spil med i vores V75 andelsspil, da vi her satser på at tage hele puljen.

Heste i fokus
Det kan være spids og slut for 7 Felicia Zet (V75-1), men det er dog ikke sikkert de når dertil, og kan ende i dødens. Garderes på de større systemer. Modstanden savnes nemlig ikke her. 5 Anytimenow (V75-2) er troligt spidshesten her, og kommer både uden forsko og med ryktusser for første gang. Favoritten 8 Poleposition kan ende i dødens. Favoritten garderes derfor. 1 Portofino er favorit til vinderhullet og skal også tælles. 3 Xpo Wise As (V75-3) siger Gocciadoro at dette er den bedste hest han nogensinde har haftm hvilket siger rigtig meget. Jeg tror den sidder i spidsen, og derfra burde det være spids og slut. Jeg har dog lidt dårlige vibes vedr. Gocciadoro’s heste og galoprisikoen (hver gang jeg single streger hans heste, så galopperer de). Og hvis stregprocenten ryger for meget i vejret, så garderer vi nok på en enkelt kupon. Det at en favorit kommer ud uden sko for første gang, synes jeg bare at have set gå galt før. 4 Greensboro Zet (V75-5) og 5 Lindysmusclemania kan være en stærk lås her, med mindre man bare går ud og blanker favoritten. Det kan være så enkelt som spids og slut for 1 Kinglet Bird (V75-6), men ellers kræves der en del streger.

Travtips Logo

Spil med på V75 & GS75

Travtips.dk kører igen til weekenden et andelsspil til både V75 og GS75. Køb en andel til hver af omgangene via link herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere