V75 Boden – 17/6-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Boden.

Spilstop kl.20:30

Spil med Travtips.dk’s andelsspil til lørdagens V75. Kun 125 kr. pr. andel.

V75

Dagens V75 Forslag

Til Boden - 17/6-2023

Dagens Lille V75 Forslag

V75-1: 2 Global Dash
V75-2: 4,5
V75-3: 2,3
V75-4: 1,5,6,10
V75-5: 3,4,5
V75-6: 2,4,6,13
V75-7: 1 Francesco Zet

192 Rækker x 0,5 kr = 96 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Travtips.dk – V75 Ranking

V75-1: A:2  B:3,5,6,4,11  C:8,7,12,1,9
V75-2: A:5,4  B:3,13,8,10,2,15  C:12,7,6,14,9,11
V75-3: A:3,2  B:6,5,12,1,7,4,10  C:9,11,8
V75-4: A:1,6,5,10  B:8,9  C:3,4,8,2,11,12
V75-5: A:4,3,5  B:6,7,11,2,8  C:1,10,12
V75-6: A:2,4,6,13  B:14,1,7,15  C:8,10,9,12,5,3
V75-7: A:1  B:2,5,3,4,7,8,10  C:6

Værd at vide

Boden ligger bane til lørdagens V75 omgang, og det er den nordligste bane i Sverige – der kører Midnatstrav og netop her er det værd at bemærke, at V75 først starter kl.20:30.

Dagens største løb er Norrbottens Stora Pris i V75-7, med 1.000.000 SEK i førstepræmie – Her får vi bl.a. stjernefrøet Francesco Zet at se.

Der er tilmed Jackpot, med ekstra 4.790.595 kr (Danske kroner) i 7’er puljen.
V75 & GS75 Andelsspil
Spil med os i jagten på V75 millionerne via vores Bet25 andelsspil – Link Her.
 
Husk også at spil med på søndagens GS75 omgang fra Vaggeryd – Du kan købe en andel via linket her.

V75 Analyse - Boden 17/6-2023

V75-1 1640m auto
2 Global Dash har virkelig udviklet sig og fået hurtige penge på sig, og står faktisk lidt hårdt inde. Men hesten vandt på meget flot fra føringen senest, foran bl.a. Smile Silvio, som senere vandt på fin vis under Eliteløbsweekenden. Som jeg læser løbet, så kommer 2 Global Dash til spidsen, og herfra vil det være hesten at slå på den korte distance.

3 Global Attention er vel den som måske kan tage spidsen fra netop 2 Global Dash. Vandt på flot vis på V86 næst senest, åbnede da første 500m via 07,5. Når de spidsen, så vil de køre der og dermed sætte en kæp i hjulet på favoritten.

5 Mellby Joker kom senest ud efter nogle måneders pause og kæmpede på flot vis om sejren og vandt. Med sådan gennemkørsel kan vi nu forvente, at valakken bliver endnu skarpere her i dag. Burde sidde godt til det fra start. Skal tælles tidligt. Dog virker træneren en smule mere opad på Global Dash, nok fordi denne har god mulighed for spids.

Nævner også 6 Illfindmywayhome, der senest blev treer efter Felicia Zet, efter have have gået i sporene – og de kommer til dette løb med sejrs ambitioner. Glem heller ikke 4 Joy Sisu og 11 Marlon Boko ved yderligere gardering.

V75-2 2640m volt
5 Barolo Gene, er en hest med meget god kapacitet, men efter kun en start for Peter G. Norman, blev hesten skadet og kom så til regi Roger Nilsson. For ham har Barolo Gene vundet i seks af sine elleve starter og givet, hvad hesten kan, er han stadig billig i klassen. Barolo Gene har nu haft to løb i kroppen efter en god vinterpause. Hesten er starthurtig, og har vist dette fra snævre spor tidligere, og er i min bog tilmed spidshesten. Hjemmetræner Roger Nilsson er selv inde på, at han har haft øjnene rettet mod denne V75-omgang på hjemmebane. Staldformen er også i top med 6 sejre på de seneste 16 starter. Vi kan derfor regne med, at Barolo Gene kommer i fuld form og det hele er også krydret med at Örjan Kihlström styrker i sulkyen for første gang. Mange ++

Nævner også Roger Nilssons anden hest 4 Mellby Illusion. Dette er en fartfyldt hest, der nu har gjort to starter for Roger Nilsson efter langt skadesophold. Viste sin kapacitet i løbet af sin fine fireårings sæson, hvor den stod over for de bedste i kuldet, og var bl.a. ude i Derbyforsøg, som en vis Sam Moteur vandt. Er meget bedre en resultatrækken, og at det nu også bliver uden sko er spændende. Læg dertil Mats E. Djuse forstærker i sulkyen. Står nu f.eks. også 20m. bedre til end da denne mødte 8 Holy Moses Mearas på Skellefteå senest.

Det lyder desuden meget opad på 3 One Chance More, som man har Derby tanker med. Og forhåndsfavoritten 13 Albert Zonett skal heller ikke glemmes, hesten har hele 8 sejre på 18 forsøg over distancen, men den kommer med lidt tvivlsom form – selvom staldformen er god.

V75-3 2640m auto
Et åbent løb, hvor der er en del sejrskandidater og potentielle skræl. 3 Debonair Mary kommer med tre sejre fra sine sidste fire starter. Travet flød dog ikke perfekt senest, så de sætter sko på igen, hvilket må ses som et lille minus, men det er trods alt Daniel Wäjerstens valg i løbet og fra en passende startspor burde den kunne få et fint slagspor i andetsporet.

2 Longgone River, virkede lidt sej i trækket senest fra et dårligt startspor. Men man skal ikke give for meget for den indsats, da hesten havde haft en lidt lang transport mm. De tror fra stalden på en meget bedre indsats i dag. Hesten er desuden starthurtig, og tager med stor sandsynlighed spidsen initielt, hvorpå de kan køre der eller eventuelt slippe og sidde i vinderhullet.

6 No Limit Express vandt en velfortjent sejr sidst. Styrede løbet fra dødens i et hårdt tempo. Den længere distance i dag ses som et plus. Glem heller ikke 5 Byron Face, der er starthurtig og måske kan tage spidsen her, og så er meget vundet. Vi kunne nævne flere, og råder til bred gardering.

V75-4 2140m volt
6 Across the World kommer i god form. Senest blev han nummer to fra ryg lederen som fastlåst, men indsatsen var god, og Across the World sænkede sin rekord. Han kan åbne hurtigt fra start og fra springsporet i volten kan de måske nå føringen før 1 Burn Notice. Hvis han når dertil, er dette hesten, der skal slås for de andre.

Netop 1 Burn Notice kan nemlig også åbne godt. Uanset om han holder indersporet fra start eller ej, er Burn Notice garanteret et godt løb. Burn Notice kommer med to sejre i træk på kontoen og ligesom sidst er Daniel Wäjersten med i sulkyen i aftenens midnatstrav.

5 M.T.Special Girl har været god ved sine sejre på det seneste og selvom modstanden er hårdere denne gang, skal man ikke glemme denne ved gardering. Hesten har vundet 4 ud af 7 løb i aktuelt regi, og ser ud til at udvikle sig fra hvert løb. Vil også nævne hjemmehesten 10 Galant Ima, der stort set har haft dette løb i tankerne siden det sidste løb i forrige år. Roger Nilsson sætter også her en ny kusk på i form af Mats E. Djuse, hvilket er et stort plus.

V75-5 2140m auto
Fra et bedre spor, så kunne 8 Blumen Indal have været et blankbud, da indsatsen senest var af bedte mærke. Men med spor 8 kan de ende langt tilbage, da den ikke er så hurtig fra start. Hesten skal derfor have meget tur på vejen for at række til sejr mod hårdere modstand, og er derfor overstreget på skrivende stund og kun en streg i blandt flere for mig.

4 Laredo Boko er interessant her. Fra en god startposition burde han være i stand til at få en fornuftig position fra start og givet hans hurtige afslutninger bør han kunne blande sig i sejrstriden. Specielt hvis de andre heste har brændt alt krudtet af ved starten.

3 Devils Tongue lyder det vældigt opad fra stalden, og de sætter all in her med amerikansk sulky og uden sko. Hesten er starthurtig, og vil nok prøve at holde 6 Marvelous og 7 Laradja Vrijthout fra start. Nævnte 7 Laradja Vrijthoutt er nemlig en raket fra start, og kan Conrad Lugauer finde vej til teten, så er meget vundet. Men det er dog ikke sikkert at den kan tage en længde på 6 Marvelous. Vil også slå et slag for 5 L.A. Boko, der også kan få et perfekt løb i rygge, og spurte til slut her. Hesten var Derbyfinalist sidste år, så kapacitet findes. Tåler også noget arbejde, og formen er bedre end hvad man kan udlæse af resultatrækken.

V75-6 2140m volt
Kan Jörgen Westholm holde 2 Samedi i trav, så kan dette være en god chance. Hesten kan nemlig være lidt speciel i volten. Hesten vandt direkte i sit comeback senest og så flot ud over mål. Burde have gået fremad med dette løb i kroppen. Given på kuponen.

4 Irma Sisu er dog en spændende udfordrer. Robert Skoglunds hoppe er nemlig i topform for dagen. Til aftenens løb bliver det Mats E Djuses opgave at dirigere hesten i volten og derefter udnytte den femåriges fine fartressourcer maksimalt til at køre sig selv i en passende slagposition.

6 Twins Lily er en hest, der har vundet otte af sine 24 starter i livet. Hun kan godt åbne fra start, og med sit springspor, er dette nok spidshesten i løbet. Hun har vundet seks gange i syv starter fra spidsen og taktikken er vel given.

Fra tillæg finder vi dog også nogle gode modbud, bl.a. 13 Invidia, der er i topform for dagen. For to starter siden stod hun for en skarp afslutning under Eliteløbsweekenden, uret stoppede på 11,1 de sidste 800m.  Kapacitetsmæssigt er Invidia en af løbets bedste og med den mindste klap i positionerne i aften, vil hun kunne spurte forbi alle til slut. 14 Juno Beach skal ej heller glemmes fra samme tillægsvolte. Kommer med formen på top, og har ikke skulle gå sig selv fuldt ud i sine sejre. Selvom den har tjent mindst af de tre på tillæg, så kan den skrælle.

V75-7 2140m auto
V75 omgangen afsluttes med aftenens store højdepunkt, Norrbottens Grand Prize med 1.000.000 SEK i førstepræmie.

Her skal vi se en af verdens bedste heste starte, nemlig strjenefrøet 1 Francesco Zet. Han behøver ingen yderligere introduktion, men at gå ubesejret som fire-årig og nu kunne prale af 14 sejre i træk siger en del. Senest gjorde han comeback i et femårsløb i Umeå og da vandt han på lækker vis efter en skarp afslutning. Daniel Redéns stjerne er både stærk og hurtig og bliver selvfølgelig storfavorit i aften. Udgangsporet er ikke helt optimal og modstanden er hårdere denne gang. Men Örjan Kihlström er også meget bevidst om, hvilken hest han har her, og jeg tror også, at Francesco Zet kan åbne bedre, end mange tror. Men jeg tror dog at hovedscenariet er, at 2 Castor The Star tager spidsen, og Örjan bakker lidt ned og ud. Hesten bag 10 Ferrari Sisu er ikke specielt hurtig fra start, og Örjan burde kunne komme ud i andetsporet direkte og køre sig frem. Der er ingen grund til at chance med spidskørsel fra start og risikere galop, selvom Francesco Zet aldrig har gjort dette. Løbet kan køre på flere måder, og vi tro at Örjan Khilström fikser dette, med en af verdens bedste heste. Dagens Blank! Kun sygdom eller galop imod.

Garderer man Francesco Zet, da er 2 Castor The Star, den først streg i min bog. Hesten er en Derby-finalist fra sidste år, som kvalificerede sig til finalen ved at blive nummer to efter Kentucky River. Efter det store løb er udviklingen fortsat med at pege opad for Jörgen Westholms femåring. Han har imponeret stort i de seneste starter og har været ude og mødt hård modstand. Vandt senest Bronsdivisionsfinalen uden at gå i bund på en 11-tid og fuld distance. Spidsen er inden for rækkevidde her, og på trods af, at han er ny i klassen, skal han ikke negligeres ved gardering af storfavoritten. 

5 Just Believe rykker man nu skoene på, og med et godt løb i et slagspor, da kan denne spurte godt. Kan sagtens skrælle hvis Francescvo Zet ikke er på top for dagen.

Big-9-Spilforslag

Spil med på Big 9

Er du også til fodbold og har du 65 kr. til en enkelt andel, så spil med os i jagten på Big 9 millionerne via Bet25 Big 9 – Køb en andel her.

Se vores forslag til ugens kupon – Læs mere

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere