V75 Östersund 10/6-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Östersund

Spilstop kl.16:20

Spil med Travtips.dk’s andelsspil til lørdagens V75. Kun 125 kr. pr. andel.

V75

Lørdagens V75 Forslag

Til Östersund - 10/6-2023

Dagens Lille V75 Forslag

V75-1: 10 Linydsmusclemania
V75-2: 1,11,14
V75-3: 1,4,7
V75-4: 8 Isabella Cash
V75-5: 2,10
V75-6: 3 Hail Mary
V75-7: 2,3,10

54 Rækker x 0,5 kr = 27 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Denne weekend køres der to omgange V75, og den første er fra Östersund om lørdagen, her skal bl.a. Jämtlands Stora Pris afgøres. På søndag er der V75 på Bjerke, og da er det bl.a. med Oslo Grand Prix.
 
Vi spiller med til både lørdagens og søndagens omgang. Kun 125kr. pr. andel.

V75-1 2140m auto
Vi tror 10 Linydsmusclemania er bedste hest i feltet, og den står også perfekt inde på pengene. Dette er en spændende USA import, og den har altså gået og vundet på 9.5 / 1609m. og var Svansteds håb til Hambletonian, og det siger ikke så lidt. Og det bliver det spændende at følge Linydsmusclemania på svensk grund. Han blev desværre skadet lige før Hambletonian, men i debuten sidste gang for Daniel Wäjersten så han absolut lækker ud. Derudover har Wäjersten matchet hesten perfekt til dagens start. Senest vandt den på en klæbrig bane, og gik rundt om feltet på 11.5 de sidste 800m uden at kusken skulle gøre så meget. Trods spor ti er Linydsmusclemania ikke bare en given streg på kuponen, men vores førstehest og et alternativt blank forslag.

6 Doctor Gio gik et hårdt løb sidste gang i sin debut på svensk grund. Han måtte gøre jobbet i dødens stort set hele vejen og faldt til sidst med flaget på toppen efter at været blevet besejret på målfotoet. Nu er de på udkig efter revanche og i betragtning af at Doktor Gio kan klare en del arbejde på egen hånd, er han ikke afhængig af noget særligt løb for at kæmpe med om sejren. Men fra spor seks kan vi regne med, at Alessandro Gocciadoro er offensiv fra start, og hvis han skulle komme hele vejen til føringen, ville doktor Gio være svær at slå. Dog tror vi at den kan få svar fra bl.a. 5 Coffey, som er starthurtig og er en hest der helst vil køres i spidsen. Hesten har form, og virker til at være i god udvikling. Det er derfor nok mest sandsynligt, at 6 Doctor Gio ender i dødens (igen). En af luringerne i løbet kan være 4 Olly Håleryd, der er ensom hoppe i feltet dog er træner og kusk Ove A. Lindqvist overbevist om, at han har bedste hest – Kun 7%.

Spidskørslen: Denne står imellem 4 Olly Håleryd, 5 Coffey og 6 Doctor Gio, der nok vil køres offensivt. Vi holder 5 Coffey som knap spidsfavorit foran 4 Olly Håleryd.
Ranking: A:10  B:9,6,7,5,4,8,12,11,1  C:3,2

V75-2 1640m auto
11 Stjärnblomster er en koldblodshest, der, når hun konkurrerer på top, hører til blandt de bedste. Senest var hun ude i Elitkampen og blev nummer fem, og går jo decideret ned i klasse her. Så selv med et 20m tillæg, burde den fejlfrit være en godt bud på sejren her.

14 Ramstad Balder var senest ude i et speedrace i Eliteløbsweekenden og der havde han et show og vandt på overlegen vis. Dette er deror en rigtig kvik hest, der tidligere også har vundet over den korte distance på V75. Derudover har han i dag et springspor. Og selvom det kan være svært fra tillæg på den korte distance, da tror vi den hurtigt er oppe ved de førende heste, og måske endda helt i spids.

1 Klack Molle er en hest i rivende udvikling (jvnf. træneren), og den kommer tilmed i topform. Klack Molle har stået for flere fine indsatser på det seneste og sidst viste han både fin indstilling og styrke, da han kæmpede helt ind i mål til en flot sejr. Nu er det 500m kortere end sidst, hvilket ses som et plus og fra en passende startposition er det sandsynligt, at Björn Goop vil prøve at afvise alle fra starten og tidligt sende Klack Molle i spidsen. Hvis de når denne position, forventer jeg, at Goop kører i et jævnt hårdt tempo for at holde tillægshestene på afstand. Konkurrencen er dog hærdet, og den skal nok rekordsænke en del for at vinde dette.

Luringen kan være 5 Fräcke Prins, der pt. kun er spillet til 1% – Hesten har større kunne, end hvad man kan læse ud af resultatrækken. Viste bl.a. på Gävle sidste år (20/10-22) – at han kan afslutte stærk, da den gik 20.8 / 800m. fra en position lang nede i køen, og slog dengang bl.a. 9 Kavaleren, selvom denne startede 20m. foran Fäcke Prins.

Spidskørslen: 1 Klack Molle tager hånd om føringen og kører så længe lampen lyser. Værst imod er 6 Vännfors Stjärna, der fra springspor håber på at være før 1 Klack Molle. Fra tillæg tror vi 14 Ramstad Balder kommer og måske vil prøve at overtage.
Ranking: A:11,14,1  B:5,9  C:6,13,8,3,4,12,15,10,7

V75-3 2140m auto
4 Bon Jovi Jet gik ikke godt senest på Vermo, men glem dette løb, da hesten var nedsat pga. et sår de fandt efterfølgende ligesom rejsen til Vermo nok ikke var optimal. Alessandro Gocciadoro meddeler, at hesten nu er frisk igen og træner godt. Hun kan også åbne hurtigt fra start, og det forlyder fra Goccidoro, at det er spidsen de vil gå efter her. Skulle Bon Jovi Jet finde føringen tidligt, vil hun så lede dette løb i lang tid.

1 Kia Ora var sidst ude i Prins Daniels løb efter at have modtaget et wildcard. Der viste hun god starthastighed og gik i spids og holdt et godt stykke mod stærk modstand, og at hendes ben var trætte til sidst, er ikke meget at sige. Nu går man fra helt lukket hovedhold til Norsk, og også distancen er 500m længere. Det er to faktorer, der gør det sandsynligt, at de denne gang vil slippe føringen til 4 Bon Jovi Jet, hvis han ankommer tidligt- hvilket det forlyder fra Gocciadoro. Men fra vinderhullet er Kia Ora sikret et godt løb og skal uanset tidligt med.

7 Felicia Zet fik årets anden start seneste og vandt på fin vis. Hun viste en god attitude, og til sidst var sejren let, selvom hun skulle gøre en del arbejde på egen hånd. Nu med disse løb i kroppen, burde topformen være tæt på top. Felicia Zet er allround og ikke afhængig af nogen bestemt løbsafvikling. Men vi kan nok regne med, at Örjan Kihlström sender hende fremad, så snart tempoet falder og vi tror gerne den tager dødens igen, for at prøve at knække spidshesten. Ifølge Redén skulle formen endda være en del bedre til denne start.

Spidskørslen: 1 Kia Ora køres initielt i spids her, men ifølge træner og kusk Oskar Kylin Blom, da er det ikke fremmed for at slippe spidsen til f.ek.s 4 Bon Jovi Jet, der gerne vil dertil ifølge træner og kusk Gocciadoro.
Ranking: A:4,1,7  B:2,10,12,8,3  C:5,6,9,11

V75-4 2140m auto
Her handler det både om Diamantstoet og et lærlingeløb. Som førstehest finder vi 8 Isabelle Cash der senest fik årsdebut og gjorde det godt til en andenplads. Nu med løb i kroppen, skulle formen pege endnu mere opad, Isabelle Cash vil nok prøve fremad med det samme her og forhåbentlig komme ned i et godt slagspor, eller eventuelt dødens med mindre de kan overtage. men det kommer an på om 7 Just More Fun vil slippe.

Netop 7 Just More Fun, er nemlig den hest jeg ser som spidshesten, da hesten er starthurtig og de vil med stor sandsynlighed prøver fremad og overtage spidsen fra 2 Mitzy Gold, der højst sandsynlig er den initielle spidshest. 7 Just More Fun har nemlig topform, og vandt senest fra spidsen med kræfter sparede over mål, og afviste nemt 9 Cabarat Artist, der var med i selvsamme løb. Med en lignende præstation i dag, tror jeg det rækker langt.

2 Mitzy Gold har vist en god udvikling på det seneste. Nu bliver det igen en amerikansk vogn og fra spor to er der god chance for at de tager sig af spidsen initielt. Om de kører der, eller tager vinderhullet bagved 7 Just More Fun, lyder det fra træneren Oskar Kylim Blom; at dette er op til kusken Hanna Reiser.

15 Cintra skal bestemt heller ikke glemmes. Sporet blev koldt, men kapacitetsmæssigt står den sig godt i dette selskab, ligesom 11 Vilj T.Y.C. og 13 Invidia, der begge kommer med topform.

Spidskørslen: 2 Mitzy Gold tager spidsen initielt, og køre måske der. Taktikken er op til kusken. udefra vil 7 Just More Fun med størst sandsynlighed prøve at overtage spidsen, og får måske også lov. Måske en offensiv styring ved 8 Isabella Cash kan gøre den når spidsen efter den initielle spidskørsel.
Ranking: A:B:7,2,15,11,13,4,9  C:1,5,3,14,6,12,10

V75-5 2640m auto
2 De Facto ser ud til at blive storfavorit (på nuværende 62%), og det er vel den hest med størst vinderchance, men taget i betragtning af, hvordan han så ud sidst, hvor travet bestemt ikke fungerede, da er det ikke en favorit jeg vil holde i hånden her. Men det er trods alt en god hest for klassen, der har fået et perfekt spor. Går travet bedre, så er den mere end kababel til at vinde, men er i min bog overstreget med henblik på seneste præstation. Men distancen er dog meget bedre denne gang og det forlyder, at der faktisk var mange kræfter tilbage i hesten på 11-tiden som den løb. Men vi synes dog stadig at streg-procenten er lidt vel høj.

10 Valmar E.W. har nu fået to starter efter pause, og han har gjort det godt begge gange. I comebacket for to starter siden sluttede han godt og sidste gang reparerede han en galop på bedste vis, og var ikke langt efter De Facto. Udgangspositionen er, som den er, men samtidig mindskes risikoen for at galoppere fra spor ti i dag. Distancen er et plus, og givet at formkurven nu peger opad, er denne selvskreven på kuponen.

7 R.K.Star udvikler sig fint, og er normalt starthurtig, og da de nu sætter den amerikanske vogn på, tror jeg på, at den måake endda kan blande sig i spidsstriden. Kommer R.K.Star til spidsen, så stiger chancen for sejr betydeligt, da dette er en hest, der er en “sejtrækker”, og vil have godt af at kunne styre tempoet selv, uden for mange tempovekslinger.

Nævner også 8 Joker Mearas, der også har vist god udvikling på det seneste. Han lever også af sine kræfter, så distancen i dag ses som et plus. Udgangspositionen er ikke den bedste, men kommer der bare lidt fart i løbet fra start, vil Joker Mearas kunne slå mange over opløbet. 4 I am Timmy kommer med to sejre og en andenplads i nyt regi, og hesten er vild med de længre distancer og er også starthurtig, og får en god rejse uanset. Spændende ændringer er der på 3 Oak L.A., der nu veksler op med både uden sko og amerikanervogn.

Spidskørslen: Tror at 3 Oak L.A. har god chance for at tage spidsen initielt, hvorefter at 7 R.K.Star nok gerne vil overtage. 2 De Facto har ikke vist super eksplosivitet fra start, men vil måske prøve at overtage senere ved offensiv styring.
Ranking: A:2,10  B:7,8,4,3,11  C:1,5,9,6

V75-6 2140m auto
Jämtlands Stora Pris med 600.000 SEK i førstepræmie skal afgøres her, og det er et fint felt vi har til start. Desværre har 5 Brother Bill måtte stryges, så der nu kun er ni heste til start.

3 Hail Mary var med i Elitloppet, men efter at have haft et hårdt kval. heat, da fik han et svært startspor i finalen og var aldrig i stand til, at blande sig i den endelige sejr, selvom den faktisk gik flotte 8.0 de sidste 1000m i tredjesporet. Men formen skal fortsat være i top og i dag er udgangsporet desuden blevet perfekt. At det nu er 2140m ses heller ikke som et minus. Uanset om han tager føringen fra start eller ej, er Hail Mary garanteret et godt løb.

9 Always Ek imponerede for Alessandro Gocciadoro på både Vincienne og i Italien, da han satte ny banerekord i Rom. Always Ek er i topform for dagen. I min bog er Always Ek en tidlig vinderkandidat i løbet.

2 Click Bait er klart bedst på sprintdistance, så distancen ses ikke som et plus, men han trives på denne tid af året og kommer i topform. Er rap i benene både fra start og slut. Luringen kan være 10 Power, der kommer med god form og er en af de bedre i løbet. Har en god startryg og skal bestemt ikke negliceres her. Glem heller ikke 1 Iznogoud Am ved yderligere gardering, formen er bedre end resultatrækken, og hesten kan få et fint løb på indesporet, måske i vinderhullet eller tredje inner.

Spidskørslen: Med mange starthurtige heste på forreste geled, vil der med stor sandsynlighed bliv fart på feltet. Vi tror dog at 2 Click Bait kommer forbi den indvendige 1 Iznogoud Am, og initielt holder ud 3 Hail Mary, dog tænker jeg at den nok gerne slipper, nu da det er mideldistancen.
Ranking: A:B:9,2,10,1,6  C:4,8,7

V75-7 1640m auto
Sølvdivisionen er nu åben for hopper, der har tjent mere, og i sidste uge var det Great Skills og Lara Boko, og i denne uge er det 5 Babra Kronos og 10 Glamorous Rain, sidstnævnte ser ud til at blive favorit, og denne har også vist sig som en af kuld-topperne. Har her fået bagspor, men har dog gode startrygge, og burde kunne sidde fint med fra start, og hesten har både god styrke og fart, og selvom det er kort distance, da tror jeg på offensiv styring.

Jeg tror 2 L.L.Royal sidder i spidsen her. Tror den kommer forbi indvendige og holder ud resten. Hesten holdt f.eks. starhurtige Santos De Castella fra samme spor for tre starter siden. Hesten trives i spidsen og på den korte distance, skal den derfor ses som et godt sejrsbud.

3 L.A. Boko virker bedre for hver start, og senest havnede den på vingel og måtte bakkes ned i køen, men så “tagget” ud. Til dagens start krydres ændringerne fra sidst (uden sko) med en amerikansk vogn for første gang, som træner Daniel Wäjersten tror vil have en god effekt. Det bliver med stor sandsynlighed et offensivt set-up denne gang og fra en god startposition er sigtet sat på at komme til spids eller sågar dødens for at “styre” derfra.

Tidligere nævnte hoppe 5 Barbro Kronos viste sidst god form i en hurtig afslutning. Dette er et individ, der altid gør sit og sjældent står for en dårlig indsats. Hun har en god attitude og kan afslutte stærkt. Er middel fra start, og skal bare køres ned i et andetspor ikke for langt ned i køren, derfra har den altid en stærk spurt at tilgå.

Spiskørslen: Jeg tror 2 L.L.Royal sidder i spidsen her. Tror den kommer forbi indvendige 1 Huddlestone, og holder ud resten. 6 Merrit og 7 Frodo S. er andre startraketter, men vi ser dem dog ikke tage en længde på 2 L.L.Royal. 2 L.L.Royal holdt f.eks. 7 Frodo S. ud side om side næst senest.

Ranking: A:10,2,3  B:5,1,4,7  C:8,12,9,6

V75

Dobbelt op på V75

Til weekenden køres der en ekstra V75 omgang fra Norge om søndagen med bl.a. Oslo Grand Prix. Vi spiller med til både lørdagens og søndagens omgang.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere