V75 Solvalla 27/5-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Solvalla. Spilstop kl.15:00.

Eliteloppet Lørdag er der travsport af absolut højeste klasse på Solvalla, når Sweden Cup, Harper Hannovers løb og STL-finaler skal afgøres.

elittloppet Lördag

Lørdagens V75 Forslag

Til Solvalla - 27/5-2023

Lørdagens V75 Forslag

V75-1: 3,5,10
V75-2: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,11,14
V75-3: 1,2,3,8,11
V75-4: 2,6,9
V75-5: 4 Castor The Star
V75-6: 2 Readly Lavec
V75-7: 2,3,4,8,10,12,15

6930 Rækker x 0,5 kr =3.465 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste, staldnyt mm. Forslaget er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne. 

Travtips.dk – V75 Ranking

V75-1: A:3  B:5,10  C:9,2,1,6,4
V75-2: A:1  B:5,8,2,3,4,14,11,6,9,7  C:13,10,15,12
V75-3: A:1,3,8,2  B:11,9  C:6,10,12,5,4,7
V75-4: A:2,6,9  B:3,1,7,10,5  C:11,4,12
V75-5: A:4  B:9,10,5  C:7,6,3,1,2,11,8,12
V75-6: A:2,1  B:1,9,11,4,3,8,12  C:5,7,10,6
V75-7: A:8  B:4,3,15,12,10,6,9,13,1,11  C:7,5,14

Værd at vide

På Elitloppslørdagen starter folkefesten for alvor. Så snart portene åbnes, skynder masser af mennesker som regel ind for at sikre sig deres yndlingspladser på den populære E-tribune.

Sporten er af absolut højeste kvalitet med STL-finaler samt forsøg og finaler i den historiske Sweden Cup. Som er et sprintløb, der køres over en distance på 1.609 meter for verdens eliteheste, lige under dem, der er med i søndagens Eliteløb. Sweden Cup løbene afgøres dog udenfor selve V75-spillet.

Derudover køres styrketesten Harper Hanovers løbet, som afgøres over de tre kilometer og er et af Eliteløbsweekendens mest populære og mest spændende løb.

Travtips.dk kører et andelsspil til lørdagens og søndagens V75 spil, og herunder kan du finde links dertil via Bet25. Vi sætter de respektive andelsspil op ca. 30 minutter før spilstop, når vi kender budgettet.

V75 Analyse 27/5-2023

V75-1 1640m auto – Denne sprint står imellem tre heste, desværre blev 7 Heliade Du Goutier tidligt strøget fra startlisten sammen med 8 Dear Friend, og der er derfor kun 8 heste tilbage i løbet. Først på ranken skal stå 3 Imhatra Am, der gik flot bag Click Bait og Mister Herkules senest, og den har fået inderspor og fremspor i forhold til de værste konkurrenter, og dette er en stor fordel på denne sprint. Og spørgsmålet er om de ikke tidligt vil prøve fremad mod spidsen, derfra vil det være hesten at slå. 5 Zeudi AMG, skal også regnes tidligt. Hesten imponerede sidste år i Eliteløbsweekenden, og jeg tror den gør endnu et godt løb her. Står dog på ydersiden af værste konkurrent, og dette kan være afgørende i slutstriden. På bagsporet finder vi 10 Sister Sledge, der har fået bagspor, men gavnes af de tidlige strygninger og det lille felt. Den Daniel Redén trænede hest kommer med absolut topform, og med Örjan i sulkyen skal den bestemt regnes med i dette selskab. 9 Riet Hazelaar kan være jokeren her, har nu et løb i kroppen efter senest, og formen burde være fremflyttet til denne start og med to hurtige startrygge burde den kunne sidde godt med fra start.

Spidskørslen: Både 1 Filippa B.J., 2 Racing Brodda og 4 A Perfect Dutchess og 6 Call Me Brodda er meget starthurtige, og den initielle spidskørsel, vil nok stå imellem disse fire med lille fordel 2 Racing Brodda. Jeg tror dog at 3 Imhatra Am måske kan komme og overtage efter 400-500m. 5 Zeudi AMG er dog heller ikke ueffen, da den f.eks. spidsede fra spor 8 sidste år på Solvalla.. Så meget kan hænde i spidskørslen, for hvor meget vil man “ofre”.

V75-2 2140m volt – Her gælder det Diamantstoet, og dette er ofte en afdeling der sker store overraskelser i, og her vil jeg fremhæve 5 Roubine, som må siges at være en overraskelse, hvis den går hen og vinder (Kun streget 3% på nuværende). Men det er altså en hest, der er meget bedre en resultatrækken, og og ofter er med der fremme og gør gode løb. Spor 5 i volten ikke er det bedste, men hvis bare Goop klaren den, så står Roubine altså 20m. bedre til end den har gjort v/ starterne den 22. april på Jägersro og 13. maj på Umåker, hvor den har mødt størstedelen af de samme heste. Til kun 3% er det bestemt en hest jeg vil have med på kuponen. Vi har ellers en stor favorit i 1 Ultra Violet, og denne skal også være favorit og den er den hest i løbet med højst sejrschance, specielt hvis de holder op indersporet fra start og kan styre løbet i spidsen. 8 Future Sox kan få det perfekte løb i ryg fra spor 8, hesten er både stærk og har en god spurt. Kun 2% på nuværende. Jeg synes generelt at tillægshesten står hårdt inde i løbet, men med rette pace og rygge undervejs, da kan de måske komme ind i kampen, her vil jeg specielt fremhæve 11 Marabou Brodda og 14 Infinite Sisu.

Spidskørslen: Jeg tror at 1 Ultra Violet har okay chance for at holde op spidsen, med 2 Kit Brown er dog også hurtig fra start og kan måske tage spidsen først, men er måske fint tilfredse med ryg, og 1 Ultra Violet kan derefter overtage. Udefra springsporet kan 6 Pam Trot måske også være med i spidstriden, ligesom 4 Ballerina Indika også er starthurtig.

V75-3 2140m auto – 1 Friend Of Elves er en rigtig fint traver fra Stefan P. Petterson, og den kan åbne godt fra start, spørgsmålet er om den kan holde spidsen, da 3 Hipster K. måske kan være den smule hurtigere fra start. Uanset skal denne regnes fra et godt spor. Hesten kommer med fuld form og gik godt i “Kongepokalen” senest (KONUNG GUSTAF V:S POKAL). Som nævnt, da kan 3 Hipster K. måske være før 1, og hvis de når spidsen, så tror jeg de kører der, og skal derfor regnes. Udefra da kommer 8 Dragons Bar helt sikkert til at blive kørt offensivt. Sporet er elendigt, men denne hest er mere én “Dieselmotor”-hest, og det kan sagtens tænkes at den køres fremad i dødens og så bare er bedst, men den kan dog risikere at blive ned-spurtet. 2 Heartbeat Thunder skal bestemt også regnes her. Har et perfekt spor til at gå i rygge i andetsporet direkte, og har en god spurt at tilgå. Fra bagsporet, da kan 11 Demon måske fælde alle, hvis der bliver højt tempo på løbet.

Spidskørslen: Det står nok mellem 1 Friend Of Elves og 3 Hipster K., måske med lille fordel 3 Hipster K.

V75-4 2140 auto – Som er en Klass II-Finale, og her ranker vi 2 Smile Silvio først. Kommer til denne start med flere spændende ændringer og vekslinger der burde rykke denne fremad reelt. De både smider en amerikansk sulky på for første gang, ligesom de rykker skoene. Hesten er ikke specielt starthurtig, men burde kunne sidde fint med fra start via andetsporet og ende som anden/tredje ydre, og måske bare køres frem. Hesten er stærk, og bliver der lidt tempo undervejs, vil den kunne spurte forbi alle over opløbet. 6 Sir Express gik en stærk spurt senest på Lunden i Danmark og beviste over for det nordiske publikum, at det ikke er noget fupnummer for klassen. Hesten har vist god starthastighed i starterne på tysk jord og spørgsmålet er hvordan kusken vil sætte det hele taktisk op. 9 Mellby Imperial var en kort længde bag Smile Silvio ved mål i sin sidste optræden, men fik også et hårdere løb af de to fra sit spor 11. Her er muligheden for Magnus A. Djuse, at kunne sidde i ryg på sin værste konkurrent direkte fra start, og så er meget vundet, da dette vil være den perfekte ryg.

Spidskørslen: Selvom 1 Working Class Hero nok vil prøve at holde spidsen her, da tror vi det bliver svært at svare 5 Oligark Tooma, der er en raket. Sidstnævnte vil dog nok gerne have ryg, og så vil 6 Sir Express nok gerne overtage straks. Denne har vist fin starthastighed i sine tyske starter. 7 Peter Pan er også hurtig, men tager nok knapt en længde på 6 side om side.

V75-5 2140m auto – 4 Castor The Star gav selve Francesco Zet kamp til stregen i sit seneste løb, og tabte kun knebent på en ren 11-tid, efter at have gået i spidsen hele vejen. Hesten er starthurtig, og fra spor 4 burde der være god mulighed for at tage spidsen tidligt, indvendigt er det vel kun 3 Es Trench der kan svare den ud, men mon ikke de vil slippe til Castor The Star og få en perfekt ryg hele vejen ind. Jeg tror på en god chance for spids og slut for 4 Castor The Star, hvis den leverer på samme sæt som senest. 9 Yuvaraj må siges at være en hest af helt rette støbning, valakken går helt ind i mål og tåler noget arbejde undervejs, kan med rette løbsforløb være med på målfotoet denne gang også. Ved gardering, da skal 10 Global Concept ikke negliceres og 5 Laredo Boko går altid gode løb.

Spidskørslen: 1 Twigs Honor er okay fra start, men får dog svært ved at svare de udvendige. 4 Castor The Star er starthurtig, og det er vel kun 3 Es Trenc, der vil kunne holde den ud af de indvendige. Jeg tror at 4 Castor The Star tidligt sidder i spidsen uanset. Længere ude på vinge, da er det vel kun 8 So Far Awau Ås, som kan åbne, men jeg tro ikke de gasser forbi de indvendige.

V75-6 2140m auto – Her tror jeg der kan blive reelt spidskørsel imellem specielt 1 Karat River og 2 Readly Lavec, meget er vundet af den af de to der tager spidsen, det kan dog komme til at koste i sidste ende, og da åbner løbet sig op. 9 Hipster Am sidder i ryggen på disse, og har derfor to gode startrygge, og burde dermed kunne sidde godt med fra start, og skal derfor bestemt ikke glemmes ved gardering. 11 King Schermer vandt fra samme spor i Silverdivisionen den 22. april, bl.a. foran Karat River. Bliver der tempo, kan den fælde mange igen. 4 L.A. Boko skal bestemt heller ikke glemmes.

Spidskørslen: Som jeg var inde over, da står spidskørslen fortrinsvist imellem 1 Karat River og 2 Readly Lavec, og det er svært at sige om Readly Lavec kan tage en længde på Karat River. Udefra er det hovedsageligt 4 L.A.Boko, 7 Frodo S. og 8 King Of Everything. Men jeg tvivler på de udvendige kan nå spidsen. Jeg siger 1 eller 2. 50/50.

V75-7 3140m volt – Vi afslutter med det klassiske Harper Hanovers Løb, som skal afghøres over 3 kilometer. Mange går med 8 Kentucky River her, da den har springspor, men som jeg læser løbet, og hører hvad trænerne siger, da vil 2 Imperatur Am køre i spidsen så længe lampen lyser, og når Kentucky River kommer, da vil der blive spidskørsel, og dette vil ikke gavne nogle af ekvipagerne, da hestene fra tillæg bare vil suse forbi dem til sidst. Hvis Kentucky River får spidsen, så kan løbet dog være ovre. Det er stærke heste med form vi har med i løbet, og 4 High On Pepper, 3 Versace Face skal helt sikkert regnes, ligesom 15 Moni Viking der altid gør gode løb og har en stærk spurt. Glem heller ikke 12 Power der er en tophest nu med to løb i kroppen efter lang pause. 9 Calle Crown gjorde et godt løb senest, og skal regens hvis den får det rette løb i rygge. 10 Aertos Kronos er en af feltets bedste heste, men er meget usikker. Traver den hele vejen, så kan denne sagtens vinde. Kun 2%

Reprise – Elitloppet 2022. Her kan du se en reprise af sidste års Elitlopp finale, hvor Etonnant vandt.

V75 - Elitloppet

Spil med på de to gange V75 fra Solvalla på Elitlopppet weekenden. Du kan købe en andel til lørdagens og søndagens V75 via link herunder:

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere