V75 Solvalla – 28/5-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Solvalla. Spilstop kl.15:00

Dagen, hvor et af verdens største og mest prestigefyldte travløb skal afgøres på Solvalla.

Spil med i vores V75 andelsspil til søndagen via link herunder:

Söndag elitloppet

Søndagens V75 Forslag

Til Solvalla - 28/5-2023

Søndagens Lille V75 Forslag

V75-1: 2,3,5,10
V75-2: 1 Don Fanucci Zet
V75-3: 4 Hail Mary
V75-4: 1,3,4,6,9,10
V75-5: 9 Joviality
V75-6: 1,8
V75-7: 4,5

96 Rækker x 0,5 kr = 48 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Dette forslag er lavet allerede fredag formiddag. Forslaget er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne. 

Travtips.dk – V75 Power Ranking

V75-1: A:10,3,2  B:5,6,1,9,4,8  C:7
V75-2: A:1  B:2,5,6,8,3,4  C:7
V75-3: A:4  B:3,6,5,2,7,1,8
V75-4: A:3,1  B:6,9,10,4,7,5  C:2,8,11
V75-5: A:9  B:4,6,1,2  C:7,8,10,5,3
V75-6: A:8,1  B:2,5,9,10  C:7,4,6,3
V75-7: A:4,5  B:2,8,7,9,12,6  C:1,11,3,10

Værd at vide

Eliteløbsweekenden topper på sin sidste dag på søndag. Prøver og finaler til Elitloppet 2023 afgøres. Elitloppet er et af verdens største travløb. Det har været kørt siden 1952 og afgøres altid den sidste søndag i maj på Solvalla.
Verdens bedste heste inviteres til at dyste i forsøg og finaler over sprintdistancen på 1609 meter.

Har man oplevet folkefesten og stemningen på Elitloppet én gang, længes man som regel tilbage.

Udover Elitloppet køres en række andre interessante løb af højeste klasse. Nogle af dem er Elitkampen for koldblodstravere, Monteeliten, Lærlingeeliten, Treårige Elite og Fireårs Eliten (de er dog ikke alle sammen med på V75).

Travtips.dk kører et andelsspil til lørdagens og søndagens V75 spil, og herunder kan du finde links dertil via Bet25. Vi sætter de respektive andelsspil op ca. 30 minutter før spilstop, når vi kender budgettet.

V75 Analyse 28/5-2023

V75-1 1640m auto – ELITKAMPEN – 3 Tangen Bork er rigtig starthurtig, og vil med stor sikkerhed tage spidsen her. Öystein Tjomsland udtaler: “Tangen Bork har fått et perfekt spor, men jeg kjenner ikke helt starthurtigheten til finnene. Skulle han komme til tet kan han lede lengde. Det er beintøff motstand og jeg har respekt, spesielt for finnene, men Tangen Bork vil sette farge på løpet. Jeg tror han kjemper om seieren. Ingen planlagte endringer.” Neto finnerne er de værste modstandere her, og her taler vi om 2 Ervartti og 10 Parvelan Retu, hvor den sidstnævnte er feltets bedste hest, uden at neglicere de andre ekvipager. Men et bagspor, er aldrig helt nemt på sprint, men hvis de bare kommer nogenlunde igennem, og det burde de med en starthurtig ryg (3 Tangen Bork), så er chancen for sejr god. Den har dog tendenser til galop, og vidste jeg, at den bare var fejlfri, så ville jeg nok spille den blank. 2 Ervartti er også en finsk gæst, og den har før vundet over Parvelan Retu, men dette nok mere fordi sidstnævnte galopperede. 5 Stjärnblomster har også god speed, og er starthurtig, og burde kunne sidder perfekt med her fra femtesporet, skal med ved yderligere gardering.

Spidskørslen: 3 Tangen Bork bliver løbets spidshest, da denne er meget eksplosiv efter bilen, 5 Stjärnblomster er også kvik, men vil ikke kunne tage en længde på den indvendige Tangen Bork.

V75-2 1609m auto – ELITLOPPET FORSØG 1 – En fejlfri 1 Don Fanucci Zet, vil med største sandsynlighed tage spidsen her, det eneste lille minus er, at den netop galopperede fra samme spor og balance sidste år. Men fejlfrit, da tror vi på god chance for spids og slut. Don Fanucci Zet var favoritten sidste år, og der var stor hype, og i år bliver den lidt glemt. Værst imod i spidskampen er 2 Önas Prince, der gjorde et flot løb på Charlottenlund, da han vandt Copenhagen Cup, og skal bestemt regnes med her også. Hvis Don Fanucci Zet mister starten, så er det 2Önas Prince der leder hele vejen ind. 5 Vernissage Grif er også starthurtig og vandt senest Lotterian via en meget stærk præstation. 3 Stoletheshow vandt Finlandia Ajo senest og kommer i topform, kender ikke kusken Dexter Dunn og deres taktik her, da det jo nok ikke bliver spids for hesten her, som den ellers trives i. 4 Etonnant vandt finalen sidste år. Han nåede dog knebent til finalen sidste år, da han havde sko på i forsøget, og det har han igen i år. De trak så skoene til finalen, og så vandt han med galop. Jeg tror, han kan have problemer med at vinde forsøget, ligesom sidste år. 

Spidskampen: 1 Don Fanucci Zet er spidshesten her, da Örjan kun har denne ene chance, for ellers kan de sidde fast indvendigt og ikke komme ud. Dette klarer Örjan, kun galop imod. Værst imod er såklart 2 Önas Prince, der også er en startraket, men burde normalt ikke kunne tage en længde på den indevendige. Udefra er det fremst 3 Stoletheshow og 5 Vernissage Grif.

V75-3 1609m auto – ELITLOPPET FORSØG 2 – Her kommer favoritten til Elitloppet ud, og det er 6 San Moteur, men det er værd at bemærke, at dette kun er forsøget, og at 6 San Moteur ikke vil have gavn af at vinde og få spor 1 eller 2 i finalen, da hesten ikke er en startraket, derfor tror vi at Goop tager det roligt fra start og så kører fremad til sidst for at booke en plads mellem de fire heste. men her på V75 gælder det jo om at finde vinderen, og det tror jeg ikke er San moteur her i forsøget, da det for denne gælder om at vinde finalen. I min bog da bliver det 4 Hail Mary, der burde kunne holde ud 5 Honeck fra start, og siden overtage spids fra enten 2 Ultion Face eller 1 Best Ofdream Trio, der begge er meget starthurtige, og disse burde være tilfreds med en stærk ryg, for så eventuelt at kunne følge denne hele vejen ind og gå til finalen som mindst 4’er. 3 Mister Herkules gjorde sit bedste løb nogensinde senest, og en gentagelse her vil række langt. 5 Honeck skal desuden køre i amerikansk sulky for første gang.

Spidskørslen: Det står initielt imellem 1 Best Ofdream Trio og 2 Ultion Face, dog med fordel indvendige. Herefter tror jeg at 4 Hail Mary får lov at overtage spidsen, da de burde have respekt for denne, og med 2 Ultion Face i dødens, men som så bliver afløst af 5 Honeck, som det forlyder skal køres på styrken.

V75-4 2140m auto – Breeders Course for treåringer med 1 mio. til vinderen. 3 Novato ranker jeg først, da denne er en ren vindermaskine. Den har aldrig tabt, og dermed vundet alle sine indtil videre otte starter. Vandt senest let fra spidsen i sin årsdebut på Wolvega. Værst imod er vel i første omgang 1 Epsom As, der måske kan holde spidsen, og klarer de det, da vil det såklart være hesten at slå. 6 Yin Yang slog Epsom As udvendigt om på Åby for to starter siden, og skal bestemt også regnes. Fra bagspor er det 9 Eros Jet og 10 Noah Boko.

Spidskørslen: Det står imellem 1 Epsom As og 3 Novato, måske med lille fordel indvendige Epsom As.

V75-5 1640m auto – Her kommer omgangen størst favorit ud, og det drejer sig om 9 Joviality, der allerede er en stjerne som fireåring og har tjent over 18 mio. kr. Det der taler imod, vil være at det er kort distance og bagspor. Men vi tror dog at Adielsson kører fremad tidligt, og eventuelt vinder dette fra dødens, med mindre den får “lov” til at tage spidsen. Men skulle man gardere favoritten, så er det jævnt og så skal man have 4 Don’t Say Gar, 6 Jazzy Perrine, 1 Jewilla og 2 Decision Maker med.

Spidskørslen: Her står det imellem 1 Jewilla og 2 Decision Maker, med fordel indevndige Jewilla.

V75-6 1640m auto – 8 Double Deceiver bliver her stor favorit, selv fra spor 8. Men denne blev også købt for mange penge til Daniel Redéns stald og man skal huske på, at han er en vallak, hvilket betyder at det eneste han vil have som indtjeningsmuligheder er konkurrenceovalen – ikke avlen. Derfor må Redén have set noget ekstra i hesten, da han kostede et par millioner. Men snakken omkring hesten er også rigtig god og vi køber favoritværdigheden. Garderer man, da er det mere jævnt der bagom. Vi så 5 B.A.Superhero gøre et flot løb på Lunden senest, og skal med på gardering. 9 Denver Gio har ryg på to strathurtige heste, og skal ikke negliceres, da den har en stærk spurt. 1 Gio Cash var under niveau senest, men skal tælles med hvis formen er opad, og den sidder nok i spidsen her, og vil såklart være hesten at slå på den korte distance.

Spidskørslen: 1 Gio Cash er rigtig hurtig fra start og vi tror den sidder i spidsen her.

V75-7 1640m auto – Er et lærlingeløb – Lærlingseliten. Efter mange dårlige spor, da har 4 Kash Keeper endelig fået et fint fremspor, og den er bedst når den er med fremme og efter den har fået en del løb fra bagspor eller yderst på vingen, har den her helt andre forudsætninger nu og skal regnes. 5 Invidia skal bestemt også regnes, da dette nok er spidshesten, og derfra vil det jo være hesten at slå. Det er ellers vidtåbent der bagom, da flere af de bedste heste har fået ringe spor.

Spidskørslen: Vi tror at 5 Invidia sidder i spidsen her og køres der.

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere