V64 Åmål – 23/5-2023

V64 Tips

V64 Travtips til Åmål.

Spilstop kl.19:30

Spil med på V64 i aften på Åmål, der er tilmed Jackpot!

V64

Dagens V64 Forslag

Til Åmål - 23/5-2023

Dagens V64 Forslag

V64-1: Alle (10)

V64-2: 1,3,5,6,7,9

V64-3: 3,4,5,7,9

V64-4: 2,5

V64-5: 4,6,7

V64-6: 7 Troll Tundra

Det viste forslag koster 1.800 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Dagens V64 omgang køres fra Åmål, der er en 800 meter bane, her gælder det om at sidde i spidsen og mindst være mellem de første 4-5 heste rundt om sidste sving ind på opløbet, for ellers så nå man ikke frem før mållinjen, som kommer allerede efter 105 m.

Senest vi besøgte Åmål, da have vi alle rigtige, og denne gang synes jeg omgangens spilværdi er høj, da flere favaoritter er spillet i overkanten, fælder vi dem, da ryger betalingen op.

Tænk på at

2 Putte (V64-4) lige nu står som mega favorit til 80% – Dett er en fin fireåring, men den møder ældre heste, og det er bestemt ikke sikkert at den kan få lov til at overtage spidsen, men kan blive nødt til at lave arbejdet i dødens. Jeg tror 5 Olga Lock sidder i spidsen, og jeg tvivler på at den vil slippe, og gør den, så får den et rygløb i ryggen på favoritten. Stærk lås.

Dagens Blank Bud

Det er lidt én eller mange i denne afdeling, men jeg vil prøve med den umiddelbare spidshest, 7 Troll Tundra (V64-6), denne er den hest der højst sandsynligt sidder i spidsen. Hesten er nemlig en kvik koldblod i startmomentet. Fra spidsen vil det være hesten at slå. Virkede helt ukørt sidst, dog på den korte distance på en flot 25-tid. Hvis den får lov til at styre fremme, da kan det nemt holde hele vejen hvis de kommer ind først på det korte opløb.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere