V75 Gävle 20/5-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Gävle

Spilstop kl.16:20

Spil sammen med Travtips.dk i vores V75 andelsspil til Gävle. Kun 75 kr. pr. andel.

V75

Dagens V75 Forslag

Til Gävle - 20/5-2023

Dagens Lille V75 Forslag

V75-1: 1,7,9
V75-2: 1,4,7,8,12
V75-3: 1,5,6
V75-4: 3,11,12
V75-5: 3,7,10
V75-6: 2,3,5
V75-7: 9 Jest

1205 Rækker x 0,5 kr = 602,50 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Vi ser frem imod næste uges Elitlopp’s weekend med en V75 omgang fra Gävle, hvor der i V75-6 er en af de sidste rosa Elitlopp’s billetter på højkant, og her ser Usain Töll indtil videre ud som at blive favorit.

Husk at spil med i vores andelsspil til weekendens V75 og søndagens GS75, hvor der bl.a. er Breeders Crown kval.
 
Vi sætter vores V75 andelsspil op ca. kl.16:00, når vi kender budgettet.

Kort gennemgang af V75

V75-1 – Mon ikke 1 Huddersfield holder spidsen i indledningen her, og skulle det lykkes er den mere end god nok til at holde hjem, da flere af modstanderene ikke har formen på top. Men skulle det ske de ikke holder spidsen, og 2, 4, 5 går forbi indledningsvis, da kan en god starthurtig hest som 7 Condidor godt overtage og ende i spids, og så har vi en hest der kun er spillet til 3% i spidsen, spændende. 9 Blumen Indal køre med sikkerhed offensivt her, og ender måske i dødens, hesten har gjort det godt i Frankrig og komme rmed form, skal tidligt med.

V75-2 7 Poleposition ser ud til at blive relativt stor stregfavorit her, og ja jeg køber favoritsabet af denne fine Propolsuion afkom, men de nuværende 42% er en del i overkanten, kan de overtage spidsen eller undgå dødens så er meget vundet. Jeg tror at 4 Önas Rose er den som sidder i spidsen hvis de rammer starten, og hesten lettes betydeligt i balancen, kun 4%. 1, 8 og 12 er også tidlig med på kuponen.

V75-3 – Meget afgøres i spidskampen, og denne står mellem 1 King Of Greenwood og 5 Joe Dalton, og den der rammer spidsen tror vi har bedste v´cahnce til at køre spids og slut her. 6 Felicia Zet skal dog ikke glemmes her, men man skal nok vide, at denne nok bliver nødt til at vinde fra dødens over den korte distance her – ville nok have haft bedre chance for at vinde, hvis det havde være mellemdistancen – så er overstreget på nuværende.

V75-4 – Et fint koldblodsløb, hvor 3 Stormyrans Erkki med største sandsyndlighed sidder i spidsen, og vil derfor være hesten at slå. Fra tillæg finder vi de værste modbud, hvor 12 Guli Fantom er den med de bedste meritter. Men glem ikke 11 Farmpilot, der kan overraske. Hesten har ifølge træner Jessica Sidbäck aldrig været tom over mål i hendes regi, og vi tror at den vil kunne sænke sin rekord betydeligt, hvis det kræves, kun 6%.

V75-5 – Her tror vi modsat flere andre, at 7 Denarius måske kan tage spidsen, og ikke 3 Frazze. Med dette in mente, så burde 7 Denarius være favorit. Bedste hest i flette er helt klart 10 Brasco Brodde, som her to fine startrygge, og burde kunne komme fint til, og hvis der er lidt tempo i løbet, så kan den nedspurte dem alle over opløbet. Jokeren i løbet er såklart 8 Doctor Gio, der ifølge Gocciadoro bare skal køres til dødens. Hesten er ikke starthurtig, og vil derfor dkulle lave en hel del arbejde, og derfor vinde fra dødens, og derfor nok lidt overstreget.

V75-6 I Gulddivisionene er der en rosa billet til vinderen, og her har hjemmehesten 1 Kia Ora fået et omdiskuteret wildcard. Hesten burde på papiret heller ikke kunne matrche denne modstand, men kan sagtens ende i ryg lederen og få en fin placering. Jeg holder 2 Milliondollarrhyme som bedste spidsbud, og derfra vil det være hesten at slå, da den har vundet 3 ud af 4 løb, når den har gået i spidsen over sprint distancen i Sverige. Bemærk, at dette er sidste chnace for at køre sig til en rosa billet, og der kan blive tempo på løbet. Så glem ikke hestene fra bagspor ved bredere gardering.

 
V75-7 – 9 Jest kommer med absolut topform jvnf. stalden, og gik godkendt senest i udtagning til Drottningens og kom aldrig ind i kampen fra et dårligt udgangspor. Her fra spor 9 i volten burde de kunne sidde fint i andetsporet direkte, og det er et stort plus at Magnus Djuse nu sidder i sulkyen. Værst imod er i vores bog 6 Golden Opportunity, som vi er ret sikre på tager spidsen her, og vil derfor være hesten at slå. Og ellers er det 1 M.T.Ravishing, der hvis den ikke sidder fast indvendigt ikke skal glemmes her, kan måske ende i ryg lederen, og da kan den nedspurte dem alle hvis hullet kommer. Fra tillæg er det fremst 15 Ies Juvel, der med Goop og e´sine gode spurt måske kan skrælle til 5%.
Travtips Logo

V75 & GS75

Spil med på weekendens V75 & GS75 sammen med Travtips.dk. 

Kun 75 kr. pr. andel via link herunder.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere