V64 Örebro – 11/5-2023

V64 Tips

V64 Travtips til Örebro

Spilstop kl.19:30

V64

Dagens V64 Forslag

Til Örebro - 11/5-2023

Dagens Lille V64 Forslag

V64-1: 2,4

V64-2: 3,5,6,7,8

V64-3: 4 Double Reciver

V64-4: 2,3,6

V64-5: 1 Poleposition

V64-6: 3 No Doubt

Det viste forslag koster 30 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

No Doubt (V64-6) ved dens seneste sejr.

Værd at vide

Dagens V64 omgang køres fra Örebro. Vi vil prøve at fortsætte ugens succes fra V65 i Skive og V86 i går, hvor vores forslag gik hjem. Det viste forslag i dag er mere en guide, da det kan have god værdi at gardere et par af favoritterne. Spil evt. dem som U-heste i et system med et par skræld bagom.

Stærk Lås

To heste stikker ud i første afdeling, det er 2 Jalapeno K. (V64-1) en rigtig fin hingst efter Propulsion, og 4 Goodwin Zet med Örjan Khilström i sulkyen. Stærk lås at starte dagens V64 med.

Dagens Banker Forslag

4 Double Deceiver (V64-3) er endnu en USA import, og hesten kommer med et meget godt rygte. Hesten har vundet 11 ud af 25 og allerede tjent over 7 millioner! I finalen af Yonkers Trot blev den bl.a. to’er bag stjernen Joviality, der allerede har vist sig flot frem på de svenske baner i år. Double Deceiver bør have respekt med sig og komme til spids. Garderer man, da er det mere åbent. Som jeg ser det, da er det kun galop imod, men selvfølgelig skal man have i tankerne at det er debut på svensk mark og det er over en ny distance.

1 Poleposition (V64-5) er også en lovende hihgst efter Propulsion, der senest vandt årdebuten på bedste vis, hvor hesten fra samme spor tog spidsen og vandt derfra på en god måde. Samme scenarie i dag. Spids og slut.

3 No doubt (V64-6) er ikke specielt stabil, men når hesten arter sig, så er den mere end kapable nok til at tage sig af sejren her. Gør sæsondebut her efter en lang vintertræning, og man vælger altså at gå uden sko med det samme. Hesten er desuden starthurtig, og burde kunne tage sig af spids.

V75

Dobbelt op på V75

Til weekenden kan vi se frem til dobbelt op på V75, hvor der køres V75 fra Umåker lørdag og V75 fra Lunden på søndag. 

Travtips.dk kører et andelsspil til begge dage. Køb en andel herunder via Bet25. Kun 75 kr. pr. andel.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere