Tirsdage med Dansk V65

Dansk V65 Koncept

Tirsdag d. 2. maj markerer begyndelsen af den danske V65-satsning med større puljer, større pengepræmier og forhåbentlig mange spændende heste og løb.

Det danske V65-koncept, køres over 26 tirsdage henover 2023 sæsonen.

Det vi snakker om

Danske V65 Dage

Tirsdage er lig med V65 Dage - Første gang bliver 2. maj fra Aalborg

De faste danske V65 løb ligger efterhånden nogle år tilbage, men nu gøres et nyt forsøg i bestræbelserne på at skabe større præmiepuljer i spillene til de danske løb. 

Større præmiesummer på V65

Der er bevilget øgede præmiesummer til V65 løbene for at kunne tiltrække gode heste på tirsdagene. Under lanceringen af de 26 danske V65-dage meddelte DH Sport, at de havde indsendt en ansøgning til Dansk Trav og Galop Union (DTGU) om et præmietilskud specifikt til disse løb. DTGU har godkendt ansøgningen, hvilket sikrer, at alle V65-løb vil have en minimumspræmie på 12.500 DKK.

Dette er bestemt et spændende for både kuske, ejere og spillere.

Det skal bemærkes, at præmietilskuddet er en ekstra bevilling, så det påvirker ikke det nuværende præmiebudget i andre løb. DH Sport har også ansøgt om en årlig sum på 275.000 DKK til spilrelaterede initiativer i galoppen, hvilket afspejler forholdet mellem trav og galop på 85:15.

(DH Sport er den afdeling af Dansk Hestevæddeløb, der udarbejder propositioner, startlister, løbsserier og meget mere.)

V65 Jackpot dage

Det med V65 jackpot-dagene kræver en lille forklaring. På den danske V65 vælger man, at samle jackpot-overførslerne til den første tirsdag i hver måned med en enkelt undtagelse i august måned. Det vil sige, at de kommende jackpotdage indledes tirsdag d. 2. juni, mens tirsdag d. 7. november afslutter årets danske V65-koncept. 

Der er ingen udbetaling, når gevinsten er under 40 kr., eller når der ikke findes kuponer med seks rigtige. Alle disse beløb samles og lægges oven i 6’er-pujen på den første tirsdag i en måned. Så altså ikke fra uge til uge, som vi kender det fra V75, men i stedet med én gang pr. måned.

V65
Ekstra TV og reportere på V65 dage

Der vil på V65 løbsdage være ekstra eksponeringer, det vil sige ekstra kameraer og reportere, således at spillerne klædes bedst muligt på. Der laves optakter og meget mere, og det hele udsendes også til vores nordiske partnere.

Starttidspunktet for den Danske V65 skulle blive kl.15:45, derved kolliderer det bl.a. ikke med de Norske V75 løb, der ofte afvikles fra kl.19, ligesom de Svenske V64, der starter kl.19:30. På den måde skulle der gerne komme ekstra spil ind fra både Norge og Sverige.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere