V65 Lunch – Rättvik 21/4-2023

V65 Tips

V65 Lunch Travtips til Rättvik

Spilstop kl.12:45


V65

Dagens V64 Forslag

Til Rättvik - 21/4-2023 - Af Steen M. Nielsen

Dagens V65 Lunch Forslag

V65-1: 2,3,9

V65-2: 5,6,7

V65-3: 1,3,5,10

V65-4: 1,2,4

V65-5: 3,7,9,10,11,12

V65-6: 10 Doldis

Det viste forslag koster 756  kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. Forslaget er lavet torsdag aften.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Dagens V65 Lunch omgang køres fra Rättvik. En rigtig fin omgang med god spilværdi.

Tænk på at

5 Matteus Laday (V65-2), senest tabte den 20-30m fra startvolten pga. en galop. Kom stærkt tilbage og viste kriger vilje. Hesten gik de sidste 1000m. i tredjespor og endte på en flot tredjeplads, uden galop i dag, da er den med på målfotoet – og til kun 9% (på nuværende) – da er det en gave, da den burde være spillet på mindst ligeså meget som favoritterne.

Spil med på vores V65 andelsspil her. Kun 15 andele i alt. Vi går ud fra vores analyse og spilforslag her på siden (med forbehold for ændringer).

Se hele analysen herunder.

V65 Analyse - Rättvik 21/4-2023

V65-1 – I første afdeling holder jeg 9 Global Dame som min førstehest. Senest gik den i andesporet og dødens uden ryg hele vejen, og fløj bare klart forbi alle over opløbet og vandt vel med 20-30m. Man kunne her se at vintertræningen havde gjort godt, og der så ud til at være masser af kræfter tilbage. En lignende præstation i dag, så vil sejren være indenfor rækkevidde. Vi garderer dog med 2 Ayreon og 3 I Am Fredrik. Da det er disse tre der stikker ud. Men står man og mangler en sikker, så kan man godt gå med 9 Global Dame. 

V65-2 – Her skiller tre heste sig ud over mængden. Den første er 6 Takemetoheaven, der senest hævede sig en del uden sko, og det er samme balance her. Den anden er 7 Conrads Tegnell, der er den yngste og eneste treåring, der er med i løbet, men hesten har vist godt kapacitet og forståelse, og skal bestemt også regnes her. Glem ikke 5 Matteus Laday, senest tabte den 20-30m fra startvolten pga. en galop. Kom stærkt tilbage og viste kriger vilje. Hesten gik de sidste 1000m. i tredjespor og endte på en flot tredjeplads, uden galop i dag, da er den med på målfotoet – og til kun 9% (på nuværende) – da er det en gave, da den burde være spillet på mindst ligeså meget som favoritterne.

V65-31 Starkotter kommer med en frisk sejr, men dette var ikke en “wow” præstation, og der er bestemt nogle fra tillæg på mellemdistancen, der vil kunne komme og overtage – og vi tror ikke den vil svare. Kan selvfølgelig vinde fra ryg lederen med hul i tiden, men er dog overspillet til de nuværende 52%. En fra tillæg, der bestemt har kapacitet til at runde favoritten er den “norske gæst” 10 Kystad Balder H., der nu er i svensk regi under Tommy Eriksson. Hesten kommer ud efter pause og vintertræning, og den har altså gået nogle habile tider, og hvis den er gået fremad nu, så er den bestemt med på målfotoet. Kun 4%.

V65-41 Fenix Brick kommer her ud efter vinterpause, og bliver direkte lettet i balance og får den amerikanske sulky på. Hesten er starthurtig, og de vil klart prøve at holde spidsen op, og derfra vil det være hesten at slå. 2 Jano Di Quattro har mest været ude i Monté på det seneste, men plejer at gå godt i sulky og på distancen. 4 Twigs Got U. vandt senest et “nemmere” løb, men virker til at have fundet en god form. 6 Mission Beach kan også åbne godt fra start, men distancen er ikke den rigtige for denne, og når den spidsen, så vil den helt sikkert overlade den. Tror vi ikke på.

V65-59 Komnes Prinsessa står på papiret overfor en fin opgave modstandsmæssig, men bagspor over den korte distance er aldrig nemt, og meget afhænger af hvordan ekvipagen kommer igennem. 7 Borkvinn S.K. er ikke altid helt stilren og travsikker, men hvis travet holder, så burde den være kababel nok til at være med fremme. 3 Andarnas Patron har vundet sporlodtrækningen, hesten har faktisk aldrig gået bag bilen, så starthurtigheden er et lille spårsmålstegn, men den er normalt okay fra start i volt. Når den spidsen da er meget vundet.

V65-6 – Flere heste kommer ud her efter pause og gør sæsondebut, så her gælder det måske ligesom i flere andre løb lige at tjekke op på staldkommentarer inden start. Jeg holder på nuværende 10 Doldis som et banker forslag. Hesten er hærdet mod stærk modstand både i Sverige og Frankrig, og gået tider ingen andre i feltet har. Fra sit sprinspor, burde den sidde godt med fra start. 1 Coin Master har et perfekt spor i volten, og holder de spidsen og ikke galopperer, da er meget vundet, men den har dog vist en del usikkerhed på det seneste.

Travtips Logo

Spil med på V75 & GS75

Husk at spil med Travtips.dk’s SpilKlub25, hvor vi kører et V75 & GS75 andelsspil til weekenden.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere