V75 Solvalla – 9/4-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Solvalla.

Med Multi Jackpot

Spil med i Travtips.dk’s andelsspil til søndagens V75 via link herunder. Kun 75 kr. pr. andel.

V75

Dagens V75 Forslag

Til Solvalla - 9/4-2023 - Af Steen Møller Nielsen

Dagens Lille V75 Forslag

V75-1: 4,8
V75-2: 2,10,12
V75-3: 4,10
V75-4: 7 Guli Fantom
V75-5: 3,4
V75-6: 3,5,6,7,8,9,11,12
V75-7: 7 Missle Hill

192 Rækker x 0,5 kr = 96 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Travtips.dk – V75 Power Ranking

V75-1: A:4,8  B:6,9,12,11,7,3  C:5,10,1,2
V75-2: A:12  B:2,10,9,3,8,1,7  C:11,5,6,4
V75-3: A:4,10  B:3,8,5,6  C:9,11,2,1,7
V75-4: A:7  B:13,4,2,11  C:3,8,1,12,6,10,9
V75-5: A:4,3  B:2,10,12,6,9   C:5,11,7
V75-6: A:6,9  B:7,5,12,11,8,3,2,10  C:1
V75-7: A:7  B:3,4,5,10,11  C:2,6,12,9,1

Værd at vide

Finaledagen på V75 Spring Race med multijackpot og en omgang med god spilværdi. Som det ser ud nu, da er der allerede ca. 24 millioner ekstra Danske kroner i 7-puljen, og minimum 44 mio. kr. i alt.
 
V75 Spilstop er kl.16:20

Spil med på vores V75 andelsspil her – Kun 75 kr. pr. andel.

Hannibal Face (V75-5) – Vinder på flot vis efter galop på Dalatravet tilbage i december. En af de bedst ophentinger vi har set.

V75 Analayse - Solvalla

V75-1 2140m volt

4 Baltimore Face har kontinuerligt præsteret flot, og er i min bog en af de mest spændende heste i løbet, og en hest med en lys fremtid. Mosaique Face sønnen, kan nemlig ligge en masse mark bag sig, når den traver, og ligner en hest der bare kan trave 12-tid hele dagen lang. Senest vandt de på meget flot sæt, og formen er god. Voltstart burde ikke være noget problem ifølge træner Elisabeth Lundholm, der ikke er bange for galop. Kommer den bare nogenlunde til fra start, da tror jeg på en toppræstation.

8 Mellby Imperial, der er halvbror til den dygtige Mellby Free, leverede en meget flot årsdebut for nylig, da vallakken svævede ud over løbet og gled afsted til sejren på lækker vis, med kræfter i behold. Formen burde være rykket endnu længere frem, og modstanden er ikke skræmmende, da grundkapaciteten er god. Spor 8 i volten burde den ekstremt dygtige Magnus A Djuse fikse og finde en god position.

Nævner også 6 Even Younger, der burde kunne nå spids her, derfra burde de kunne kæmpe med om en topplacering, dog skal den oppe sig i forhold til senest, hvor hesten virkede lidt træg, og der var ikke det rette tryk i ham ifølge Örjan. Men ifølge træneren, var der nok for langt imellem starterne, og løbet burde have ført den fremad. Men den møder i dag hårdere modstand, og skal kun med ved gardering af de førnævnte heste. 

Spidskørslen: Spidskørslen står fremst imellem 1 Nordic Star Tooma og 6 Even Younger, tænker at uanset, så overtager Even Younger spidsen og køres der.

Ranking: A:4,8  B:6,9,12,11,7,3  C:5,10,1,2

V75-2 2640m auto

12 One Cristal vandt sin årsdebut på strålende vis, og vintertræningen ser bestemt ud til at have været rigtig ud for den nye fireåring. Vallakken var ude kuldtoppene i løbet af sidste år, og optjente noget hårdhed, som betaler sig godt nu, hvor hesten også stilles op mod ældre konkurrenter. I sæsondebuten gik de både med sko og brod, og uden nogle yderligere veksler. Nu veklser de til uden sko, og dette er min klare førstehest i dette løb, selv fra spor 12. Den lange diatnce, tror jeg bare er et plus, og der er god tid til at bevæge sig fremad.

2 Money Smile vandt senest fra spidsen på den samme distance, so de stilles overfor i dag, modstanden er dog blevet en del hårdre, men til gengæld piller de skoene. Senest gik de på en fin tid på 1.15.0 over distancen, og med en lille forbedring her, da holder de langt – måske hele vejen. Taktikken vælger kusken (Per Linderoth), men en rygrejse i andetsporet ville bestemt heller ikke være ringe. Da dette er en god spurter.

10 H.C.’S Crazy Horse, er endnu en fin fireåring, der senest fik afklaret sin sæsondebut. Fra et fint spor 10, burde de kunne finde ned i en ryg i andetsporet, og få en fin tur. Er formen rykket yderligere frem kan den blive farlig. 9 Mellby Indigo kan det tænkes at de kører offensivt med, da dette er noget de tit foretrækker med denn. Kan måske gå tidligt frem i dødens eller sågar overtage spids, og hvis de får lov til det sidste, da er meget vundet. 3 Holy Ground skal bestemt heller ikke glemmes.

Nævner også 8 Global Above All, der gik stærkt efter en grov galop næstsenest, og sidst kunne den ikke stå imod Golden Guard, på en dag hvor hesten heller ikke fungerede fuldt ud, med tanke på det, da kan den måske overraske her hvis den fungerer i dag. Er desuden meldt uden sko, for kun anden gang i karrieren.

Spidskørslen: Tænker at 1 Raja knight måske kan holde spids, men jeg tror dog ikke de kører der, er nok mere favorit til ryg lederen. Måske overtager 2 Money Smile spidsen derefter. 3,4 og 5 er også okay fra start, men jeg tror ikke disse tager en længde på de indvendige. Bagfra kan 9 Mellby Indigo ofte lide offensive oplæg, kan måske overtage senere.

Ranking: A:12  B:2,10,9,3,8,1,7  C:11,5,6,4

V75-3 1640m auto

Her kommer et Bronsdivisions førsøg, med fordel til hopper, så der er et par hopper. 4 Illfindmywayhome kommer nu ud efter vintertræningen, og der er gode rapporter på den. De siger fra stalden, at hesten virker mere moden og den har også gået et banejob for nyligt, hvor hesten virkede meget oplagt. Hesten er hurtig fra start, og alt tyder på de tager spidsen her. Derfra er det den korteset vej til mål, og det er såklart, at de går efter spids og slut her i sæsondebuten. Har 7: 5-2-0 i spidsen.

Vi dobbler dog A-gruppen med 10 Capital Gain C.C., normal er bagspor på den korte distance langt fra optimalt, men hesten står i ryggen på starthurtige 4 Illfindmywayhome, og dermed burde kunne komme godt igennem fra start. Adielsson sætter sig desuden op i sulkyen, hvilket er et plus. Har desuden fået overstået sæsondebuten på bedste vis med en sejr, og formen burde være rykket yderligere frem til idag jvnf. træner Oskar Kylin Blom. Desuden veksler de også op udstyrsmæssigt, og går til amerikansk vogn og uden sko. Bliver der bare tempo, hvilket der nemt kan blive – så afslutter Capital Gain C.C. meget hurtigt, og kan være svær at modstå over opløbet. 15%

3 Heroin Darling får mange tilhængere på sig fra et godt spor. Det er en hest der virkelig har rykket sig fremad i de seneste 4-5 måneder, og har vist et nyt niveau. Hesten er dog ikke starthurtig, og det er en hest der er mere en diesel motor end rakat, så jeg ser heller ikke distancen som en fordel. De kan nemt ende på vinkel, selv fra spor 3, og ende et godt stykke nede i feltet. Jeg tror dog godt på, at de kan finde på at køre sig fremad til dødens, for at holde et højt tempo, men jeg er dog ikke sikker på den ville kunne vinde derfra, da der findes flere spurtstærke ekvipager. I min bog er den derfor overstreget til de nuværende 27% -men er given, hvis man vil gardere de to ovenstående.

Spidskørslen: I min bog, da er 4 Illfindmywayhome klar spidsfavorit, da han har værste modbud på udvendigt, som er 5 Es Trenc og 6 So Far Away Ås. Jeg tror dog ikke de vil kunne tage sig forbi spidsfavoritten.

Ranking: A:4,10  B:3,8,5,6  C:9,11,2,1,7

V75-4 2140m volt

7 Guli Fantom kommer ind i dette løb med syv sejre i træk og ser igen ud som en passende opgave. Jörgen Westholms fine koldblod har stabiliseret sig og starter fra et gunstigt springspor og vil nok ret tidligt sidde i spidsen her. Fra spidsen vil den være svær at slå for de øvrige, hvis den præsterer som den har gjort de seneste mange gange, hvor Guli Fantom endda har vundet med kræfter sparet. Hesten har otte sejre på ti forsøg i spids, så vi tænker dette er recepten igen i dag for Westholms traver.

Værst imod er helt klar 13 Alm Randers, der til denne start kommer til at gå uden sko, hvilket kan give den et par meter ekstra. Det er dog en hest der normal er bedst i spids og over kort distance, så spørgsmålet er selvfølgelig om de vil prøve fremad med det samme og prøve at overtage spidsen fra tillæg. Hesten har nemlig 16/27 sejre fra spids jvnf. 5/21 fra øvrige positioner. Kan dog bare ende i dødens, og spørgsmålet er da, om den er god nok til at pille favoritten ned derfra?

Vil man gardere yderligere, så glem heller ikke 4 Guli Frodo, der desværre ikke fik et ønskespor, men fejlfri og uden tabstart, så vil den bestemt være at regne med på en god dag. Kan være en skræl.

Spidskørslen: 3 Nordvinn er normalt god og hurtig i volt, men vi er dog temmlig sikker på at 7 Guli Fantom vil komme fra springsporet og overtage spidsen allerede inden første sving.

Ranking: A:B:13,4,2,11  C:3,8,1,12,6,10,9

V75-5 2140m auto

4 Readly Lavec – Vandt Gulddivisionen i Norge sidste gang, og selvom det var et rent bluffløb på den elendige bane, da afviste det let heste som Stoletheshow og Seven Nation Army, hvilket alligevel siger en del. Readly Lavec har ellers været i Frankrig i vinters og gjort det godt, bl.a. med en sejr og tredjeplads. Readly Lavec har sit starthurtighed, som et af sine fremste våben, og vi er inde på de sidder i spidsen tidligt her. Fra spids har hesten 11 sejre på 13 forsøg! Klar førstehest.

3 Hannibal Face er ny i klassen ,men vandt sit seneste løb i Brons. Nu er det Silverdivisionen det gælder. Sporet blev fint, og de burde kunne sidde i andetsporet direkte. Hesten er ikke med i nogen spidskamp, da den er mere stærk end hurtig. Vi husker vel også alle, hvordan den vandt på V75 Romme, da han galopperede i første sving, og man regnede med, at nu var det løb forbi – sidenhen kom han tilbage og spurtede forbi alt og alle over opløbet på helt vanvittig vis. Hesten kommer også vel forberedt, og er ikke afhængig af løb i kroppen for at præstere. Vi ranker denne ind som det klare andetvalg her i løbet, og vil ikke spille uden.

Spidskørslen: 4 Readly Lavec er starthurtig og har dette som et af sine fremste våben, og vi ser den tage spidsen her. Spor midt i bane er perfekt, og værst imod er vel indvendige 2 Mr. Mah Can, men vi er inde på at den gerne vil have en rejse i ryg.

Ranking: A:4,3  B:2,10,12,6,9  C:5,11,7

V75-6 2140m auto

Diamantstoet og Lærlingeløb. Det lugter til af skræld! 6 Vilja T.Y.C. spurtede flot sidste gang og blæste ind til sejr. Til denne start veksler de yderligere op, og nu ryger skoene. Kommer de bare ned i et fint spor, og en god rejse i ryg, da er jeg inde på at den kan nedspurte alle over opløbet, og til 11% er min sjove tipsetter i dette løb. Har desuden en god kusk i William Ekberg.

Nævner også 9 Dior Lilly, der er en af feltets bedste heste, og med ret rejse så er hun bestemt en af dem vi skal regne i dette felt. I årdebuten virkede hesten dog noget tung, men med det løb i kroppen burde formen være fremflyttet til denne start.

Det er ellers et åbent løb, og meget afhænger af hvordan det bliver kørt, da de bedste heste på papiret har bagspor, og med lærlinge ved roret kan meget ske, vi foreslår helgardering hvis man har råd.

Spidskørslen: 3 Queen burde kunne holde spidsen, hvis det er hvad de gerne vil, da hesten er starthurtig, men de kan sagtens finde på at overlade den. Udefra er det givetvis 5 Ballerina Indika og 7 Invidia, der vil fremad. Vi tror 5 Ballerina Indika overtager spidsen fra 3 Queen og køres der.

Ranking: A:6,9  B:7,5,12,11,8,3,2,10  C:1

V75-7 2140m auto

Den sidste afdeling er et udtagelsesløb til finalen i Paralympiatravets finale, hvor vinderen får en billet. Her bliver min førstehest helt klart 7 Missle Hill, dette begrundes med, at jeg er temmelig sikker på at de sidder i spidsen efter kort tid, og derfra har den 9: 7-1-0 (syv sejre ud af ni). Og mit indtryk er, at det er en hest der er allerbedst uden ryg, og det er derfor ikke et tilfælde at de sidste 5 af dens 6 sejre er taget fra spidsen. Hesten gik en banejob i mandags, og virkede helt oppe på tæerne. og jo mere jeg ser på dette løb, jo bedre følelse har jeg for, at den bare vinder her.

Vær opmærksom på, at staldkammeraten 11 Mister Herkules har trukket et bagspor, og det forlyder også fra stalden, at denne nok mere trænger til et løb i kroppen end 7 Missle Hill. Kan såklart vinde på sin kapacitet, da det vel er bedste hest i feltet, men med informationen fra stalden, da er den overstreget.

Vi tror nemlig ikke at 3 Ultion Face vil gå i spidsen, men nok hellere et rygløb. 3 Ultion Face har kun én sejr på otte forsøg i spids, hvilket taler sit tydelige sprog, og at dette er en hest der har bedst af et rygløb. Vi tror nærmere at de kører i andetsporet i ryg, men den kan dog nemt ende i dødens, og vi synes derfor den er noget overspillet. Vil de gå i spidsen, da tror jeg ikke de holder hele vejen hjem.

Spidskørslen: Vi er inde på, at 7 Missle Hill tager spidsen, da de indvendige enten ikke er specielt starthurtige, eller ønsker et rygløb. 3 Ultion Face og 5 Milliondollarrhyme, ert vel de værste modbud, men disse ønsker nok hellere rygløb.

Ranking: A:B:3,4,5,10,11  C:2,6,12,9,1

Husk at spil med os i jagten på V75 millionerne. Klik på linket herunder (via Derby25).

GS75

GS75

Spil med på mandagens GS75 fra Halmstad. Kun 75 kr. pr. andel.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere