V75 Åby – 1/4-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Åby.

Spilstop kl.16:20.

Spil med os i jagten på V75 millionerne i weekenden. 

V75

Dagens V75 Forslag

Til Åby - 1/4-2023 - Af Steen M. Nielsen

Dagens Lille V75 Forslag

V75-1: 6 Bottnas Idol
V75-2: 1,3,11
V75-3: 1,5,6,7
V75-4: 1,3,4,5,6,7
V75-5: 1 Kentucky River
V75-6: 3,7,10
V75-7: 3,4,5,6

864 Rækker x 0,5 kr = 432 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Travtips.dk – V75 Power Ranking

V75-1: A: B:2,1,8,9  C:12,4,10,11,7,5,3
V75-2: A:1,11  B:3,2,5,4,6,7,12,10  C:9,8
V75-3: A:7,1,5,6  B:3,8  C:2,4
V75-4: A:7,6,5,3,1,4  B:11,10,2,9  C:12,8
V75-5: A:1  B:11,2,3,4,5,9  C:8,12,6,10
V75-6: A:7,10  B:3,4,8,12,6,9,11,15  C:1,5,2,14
V75-7: A:4,5,3,6  B:10,2,8,1  C:7,11,9,12

Værd at vide

Lørdagens V75 køres på Åbytravet, det er værd at bemærke her, at Åby har dobbelt open-strech til rådighed over opløbet, så har du en hurtig spurter, da er det ikke helt galt at sidde bag den lederen ind mod opløbet.

Vores forslag og analyse er lavet fredag eftermiddag, og vi tager udgangspunkt i vores analyse og ranking vist på denne side, når vi skal sætte stregerne til vores andelsspil. Dog med forbehold for småændringer, grundet eventuelle udgåede heste, og andre nyhder/opvarminger.

Husk at spil med på vores V75 & GS75 andelsspil til weekenden. En andel koster kun kr. 75,-

V75 Analyse Åby

V75-1 2140m volt
6 Bottnas Idol, bliver favorit her. Hesten var ude så sent som i lørdags, hvor det handlede om V75-finale på Solvalla, her blev det galop direkte, og det er bare at glemme den start. Det var den første galop i en start og noget man derfor ikke skal tage for hårdt. Nu starter de allerede igen, og vi kan regne med, at Preben Sövik er tilfreds med sin adept. I dag er modstanden ikke så hård som sidst, og derudover har Bottnas Idol fået et fint spor med springspor. Han åbner godt, og skulle han finde føringen tidligt, tror jeg på, at Bottnas Idol kan få sin revanche her, da der skal en god hest til at plukke denne ned.

Så skal det måske lige være 2 King Of Greenwood gjorde det godt sidste gang på Momarken, og nu med det løb i kroppen skulle formkurven pege opad, og det, at den skal gå uden sko her, skal det ses som et plus. Fra spor to, er de sikret et godt løb fremme, og hesten har en stærk spurt at tilgå, og får den sit løb, da kan den sagtens nedspurte favoritten over opløbet.

1 Red Hot Roadster, som er en hest, der altid gør sit i løbene og sjældent står for en dårlig præstation. Dette er også en hest, der er hurtig og kan åbne godt fra start. For Andreas Peterson, der sidder i vognen, er der flere forskellige scenarier for, hvordan løbet kan køres. Men uanset taktik vil Red Hot Roadster have et godt løb og er givet på kuponen ved gardering.

Nævner også 8 Ture L.A. galloperede i sin årsdebut senest, men ophentningen var af bedste mærke., og valakken var ikke langt efter Bottnas Idol over stregen. Untersteiners stalf begynder også igen at vise en del vinderform, og med sort kusk i sdalen burde hesten nok kunne få sig en okay rejse. Med lidt tempo oppe foran, da vil den ikke være helt væk her. Bestemt ikke.

Spidskørslen: Vi tror at 1 Red Hot Roadster initielt sidder i spidsen, hvorefter den sikker overlader denne til en udefra kommende 6 Bottnas Idol. 2 King of Greenwood, og 7 Västerbo Imtheman kan også åbne okay, men de er kun andenhåndsfavoritter til spidsen.

Ranking: A:B:2,1,8,9  C:12,4,10,11,7,5,3

V75-2 2640m auto
En meget åben anden afdeling af V75, et klassisk Klass II løb. 1 Nyras Lars R. er en spændende fireåring, der startede året i bedste måde. Han vandt sin årsdebut næstsenest efter en hurtig afslutning og sidste gang vandt Nyras Lars R. fra spids på tiltalende vis via 1.13,3. Christoffer Erikssons hæver sin traver og mener, at der er meget udvikling at hente hos Nyras Lars R. I aften er der debut over den længere distance, hvilket betyder, at Christoffer Erikssons gerne ser et løb på indersporet. Udgangsporet er passende. Hesten er okay hurtig fra start, og det er ikke sikkert de kan holde spidsen, men skulle han sidde i hullet bagved teten, da kan dette meget vel blive Open-Stretch vinderen. Men ellers åbent løb.

11 Smile Silvio er en meget talentfuld femåring, der har vundet fem af sine 8 starter i livet. Hesten var fin i sin årdebut senest, og løbet har gjort at formen har rykket sig yderligere. Det er en hest der er stærk for klassen, og distancen, er nok bare en fordel for denne, og trods sporet, da er dette min andenhest her.

3 Allesio, lyder Ken Ecce opad med. Hesten har også vist før, at han kan vinde på den længere distance. Senest galopperede de en andenplads væk, og det forlød senere at hesten heller ikke var helt på toppen dengang, hvilket er imponerende med indsatsen taget i betragtning. Kan Ken Ecce give sin adept, et godt løb her, så er den nok at finde på målfotoet.

Nævner også 2 Rapid Pal, der kommer med to lige galopper på kontoen inden dagens start. Det er selvfølgelig ikke optimalt, men hesten er normalt stabil – og ifølge stalden, tror de på trav hele vejen denne gang. For to starter siden kom galoppen lige før løbet og i sidste comeback var det en sen startgalop. Men kigger man længere tilbage i programmet, overbeviste Rapid Pal med tre sejre i træk i november og december. Den lange distance i dag er et plus. Dette er også den umiddelbare spidshest.

Spidskørslen: Hvis 2 Rapid Pal lades fra start og holder sig i trav, da tror vi den sidder i spidsen tidligt, da der ellers ikke er de store startkanoner på forreste række, ellers kan det være at 1 Nyras Lars R. kan holde spidsen, og måske køre der. Udefra, da er det vel fremst 4 og 5.

Ranking: A:1,11  B:3,2,5,4,6,7,12,10  C:9,8

V75-3 2140m auto
Et lille Guldivisions felt, selvom vinderen her får en plads i Paralympiatravet, foruden præmiepengene. 7 Cicero T.G., kommer nu ud efter vintertræningen, og alt forlyder godt fra stalden. De makser desuden på udstyret, og går uden sko + amerikansk sulky for første gang i kombination. Så selvom der endnu ikke er topform, så er chancen større end de nuværende 11% som den er streget til på nuværende. Dette er en hest der kan måle sig med de bedste, gik bl.a. 12.0-tid på 2640m. hvor den gav San Moteur kamp til stregen sidste år. Til den lave procent er den spændende.

1 Night Brodde har fået passende spor i dag, da den er starthurtig. Dette er en tophest, der både er kvik fra start og trives i teten. Udgangspositionen her i comebacket er helt perfekt og uanset om det bliver en spids- eller ryg lederen, der gælder i dag, så skal Night Brodde absolut regnes.

5 Rackham var i sin sæsondebut senest ude i en uvant sprint fra bagspor, og der var ikke så meget at gøre, selv om den løb en 11-tid, men med det løb i hans krop, er formen nok rykket yderligere frem. Er selvskreven på alle seriøse kuponer.

6 Dear Friend ydede en solid indsats, da han i lørdags vandt Stoeliten på Solvalla. Afslutningen var imponerende, og vi ved, at Dear Friend kan åbne hurtigt ved opladning fra start. Hun har det dog bedst, når hun kan snige sig op på ryggen og spare fart til opløbet. I det lille felt, burde de kunne sidde fint fra start. Og ved yderligere gardering, da skal man heller ikke afskrive 3 Beartime eller 8 Emoji.

Spidskørslen: Jeg er her inde på, at 1 Night Brodde holder spidsen, da det er der den gør sine bedste løb, og det er vel den hurtigste på startrækken.

Ranking: A:7,1,5,6  B:3,8  C:2,4

V75-4 1640m auto
Her gælder det sprint i Diamantstoet, og jeg synes det ser spændede ud, da flere heste er helt glemt af spillerne. Bl.a. 7 Special Topmodel, der fra et bedre spor kunne have været et søm forslag. Nu nøjes vi med at ranke den først pga. den store spilværdi. Fik senest en god gennemkøren, hvor det blev spids, og hvor de overgav spidsen. Det blev til en godkendt tredjeplads. Her burde de kunne komme ned i et fint slagspor, og derfra er intet udelukket. Det er altså en hest der har gået jævne 11-12- tider på mellemdistancen. Til kun 4% er den sjov.

6 Green Mamba prøvede senest Stoeliten og sluttede men sad fast med sparet energi, og hesten så godt ud. For tre starter siden imponerede Green Mamba med sin sejr fra spidsen. Hun er allround og med 15% er Green Mamba tidligt her.

5 Nina Ginto har gjort det godt i flere starter på det seneste. Der har dog ikke været nogen sejr, men modstanden har også været hård. Hun har virkelig gjort sig fortjent til at sætte næsen først over stregen, og hvis positionerne i dagens løb er bare en lille smule til hendes fordel, da vil hun kunne være svær at modstå over opløbet.

3 Mission Beach er også helt væk fra spillernes interesse. Kun 3% på nuværende. Dette er også en meget starthurtig hest. Og jeg regner faktisk med at denne godt kan franare Woodbury Wine spidsen, og derfra skal den bestemt regnes over den korte afstand. Går også ned i modstand kontra senest.

1 Woodbury Wine er en anden spændende hest i løbet. Hun skal for første gang konkurrere med en amerikansk vogn, hvilket er spændende. Woodbury Wine kommer også med en stigende formkurve og uanset om den fører eller ej fra start, er Woodbury Wine garanteret et godt løb fremme, er dog lidt streget i overkanten på nuværende.

Nævner også 4 Tour Eiffel, der kommer i topform og burde kunne få et godt løb fra sit startspor. Men bred gardering her er bestemt ikke helt hen i vejret.

Spidskørslen: En sjov spidskørsel er i vente her, da der er flere startkanoner på forreste række. Vi holder pt. 3 Mission Beach som favorit til spidsen, foran 1 Woodbury Wine. Udefra da er det fremst 4 Tour Eiffel og 7 Special Topmodel, men jeg tror ikke nogle af disse tager en længde på hverken 1 og 3.

Ranking: A:7,6,5,3,1,4  B:11,10,2,9  C:12,8

V75 – 5 2140m auto
En spændende årsdebut venter for 1 Kentucky River. Det er en hest, der hører til blandt de bedste i sit kuld. Træneren Per Nordström lyder optimistisk omkring sin stjerne inden årets debut. Han skal have trænet sammen med Önas Prince og Nordströms heste har normalt sjældent brug for løb i kroppen for at præstere godt. Har gået et fuld banejob på 14.5. Selvom flere tror at indersporet kan være en fælde, da har jeg studeret hesten starthurtighed. Hesten har aldrig haft inderspor, men har altså en starthurtighed, som han bl.a. viste i Derbét, da den åbnede på 05,5 de første 150m, dog uden at det rækte til spids. Men jeg tænker i værste fald bliver det ryg lederen her, med mindre de finder ud i andetsporet. Og med dobbelt open-strech til rådighed, da tror jeg bare bedste hest vinder – nemlig Kentucky River. Dagens bedste Banker forslag.

11 Behind Bars var senest ude i finalen på Solvalla og sluttede med en masse sparet energi i samme løb, som Borups Victory vandt. Nu er der ikke den samme modstand, (hvis du ignorerer Kentucky River), og på trods af hans startposition bør Behind Bars tælles tidligt. uden sko denne gang, og ved gardering, er denne selvskreven.

Nævner også 2 Arvid S.H. som har stået for gode indsatser på det seneste, dog uden at vinde. Han er hurtig fra start og kommer med god form. Fra spor to er Arvid S.H. sikret et godt løb og skulle favoritten glippe på noget sæt, da skal vi ikke se bort fra en Arvid S.H., der kommer uden sko og med Thomas Uhrberg i vognen.

Men vil man gardere favoritten, da er det tæt der bagom.

Spidskørslen: Her tror jeg at 2 Arvid S.H. kan komme forbi 1 Kentucky River fra start. Det er dog ikke sikkert. 3 Tabasco C.D. var ikke ligeså hurtig senest, som den plejer, nok pga. skyklapper. Nu bliver det åben hovedlag. Har får gået side om side med Chapuy, så kan måske overrumple de inderste på en god dag.

Ranking: A:B:11,2,3,4,5,9  C:8,12,6,10

V75 – 6 2140m volt
7 Pam Trot bliver  min førstehest i dette Diamantstoet. Hesten bliver stærkt kuskforstærken med Magnus A. Djuse, og med springsporet vil de kunne sidde godt med fra start, da den er kvik uden at være en startkanon. Tænker faktisk de kan sætte sig i spidsen, Magnus plejer at have gjort sit forarbejde inden disse løb, og har nok læst at 3 Queen (der er initiel spidsfavorit) gerne vil have et rygløb. Hesten har tidligere vist, at hun besidder en god kapacitet til denne type løb. At det er første gang med Magnus A Djuse i vognen er selvfølgelig spændende og også at det nu bliver uden sko er et plus. Til Kun 10% – Da ender Pam Trot i min A-heste kategori.

10 Beauty Smart Face er også en yderst dygtig hoppe. Hun har startet året med tre sejre i træk og står i dag godt til i løbet i forhold til sin kapacitet. Efter sidste start har Beauty Smart Face haft en træningsperiode i kroppen og fra stalden er der sigtet mod at kvalificere sig til Dronningens Pokal. Beauty Smart Face har taget træningsperioden godt og Christoffer Eriksson mener, at hun føler sig mere fleksibel og rar hjemme i træningen. Den hurtighed, hun har vist hidtil i sin karriere, betyder, at hun trods sit bagspor på første volte i dag skal ses med en god chance for at runde alle. Christoffer Eriksson melder ud, at det er staldens bedste chance ved V75.

3 Queen, synes jeg er spændende til kun 3%. Dette er min favorit til initielt at tage spidsen, og slippe – og derfor favorit til ryg lederen. Kan spurte godt, og med open-strech til rådighed, da er den ikke ueffen i dette selskab.

4 Nunja har vist en fin udvikling i år og kommer nu med tre sejre i træk. De seneste to sejre er taget fra fronten, men for tre starter siden vandt Nunja via en hurtig afslutning efter en tilbagetur. Kan Erik Adielsson finde en fornuftig position fra start, vil hendes afslutning igen bide godt over opløbet.

Nævner også 8 Brilliant Minds, der kun står til 2% af indsatser pt. – dette skyldes nok at folk (og de svenske spillere), ikke kender til Frode Hamres Norske gæst’s reelle kapacitet. Sporet behøver ikke være en fejl, og at Stefan Persson sætter sig op i sulkyen, ser jeg bare som et plus. Senest havde hesten en del kræfter tilbage bagved heste. Hesten var bl.a. finalist i den korte E3 sidste år.

Spidskørslen: Her tror jeg at 3 Queen nok sidder i spidsen initielt, men vil overlade til udefra kommende 7 pam Trot, der gerne kører i spidsen.

Ranking: A:7,10  B:3,4,8,12,6,9,11,15  C:1,5,2,14

V75-7 1640m auto
4 Friend Of Elves har en god grundkapacitet og i dag er der annonceret spændende ændringer. Bl.a Amerikansk vogn og barfodet rundt er tilmeldt for første gang, hvilket er interessant og skulle ændringerne lykkes, kan vi regne med en god præstation fra Friend Of Elves i dag, tror endda den kan snuppe spidsen, og det er jo den korteste vej til mål. Spids og slut? Skulle den ende i ryg lederen, da er det heller ikke dårligt, da den er spurtstærk, og vi open-strech har de alle muligheder.

5 Kövras Joker er en individuel, der trives bedst i teten, men i sidste comeback slap de føringen og holdt så tempoet langt ind i mål som femte. Nu med løb i kroppen skal formen frem til i dag og desuden er man stadig i klassen med tanke på indsatsen sidste gang. Kövras Joker er kvik fra start, og alle syv sejre er taget fra spidsen. Så forvent Kövras Joker tester fra start af her.

3 Keystone Cash stod for en solid slutrunde fra et svært startspor i årets debut senest, og nu med det løb i kroppen bliver formen næppe dårligere. Fra et godt startspor i dag, vil de være i stand til at sidde godt på det lige fra start, og den er min favorit til vinderhullet, og med open-strech – da er det muligt at spurte på opløbet. 

6 Lozano di Quattro, der kvalificerede sig til Breeders’ Crown finalen sidste år og viste dengang, at kapaciteten er høj. I sin årsdebut ydede han også en imponerende indsats, da han vandt foran bl.a. Frankie Godiva, som senest vandt Klass I finalen i lørdags, og det bliver spændende at se, hvad han vil præstere her i dag. Er starthurtig, men kan ende i dødens her, og sprint er nok heller ikke favoritdistancen.

Nævner også 10 Leroy Boko, der er en decideret sprintertype, og burde kunne sidde godt med i andetsporet direkte med et par strthurtige rygge. Hesten gjorde første start senest efter pause (og første som vallak), det meste blev fejl i løbet, men afsluttede godkendt på 11,5 de sidste 1000m. Skal med ved større gardering.

Spidskørslen: Her tror jeg at 4 Friend Of Elves sidder i spidsen, og køres der. Andenhåndsfavoritten til spids er 5 Kövras Joker, der nok vil satse alt for at nå spidsen. 3 Keystone Cash tror jeg måske kan finde vinderhullet.

Ranking: A:4,5,3,6  B:10,2,8,1  C:7,11,9,12

Travtips Logo

Spil med på både V75 & GS75

Spil med os i jagten på både V75 & GS75 millionerne i weekenden. 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere