V75 Solvalla – 25/3-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Solvalla.

Super god V75 omgang fra Solvalla denne uge, med finaler.

Spil med os i jagten på V75 millionervia link herunder. Kun 75 kr. pr. andel.

V75

Dagens V75 Forslag

Til Solvalla - 25/3-2023 - Af Steen M. Nielsen

Dagens Lille V75 Forslag

V75-1: 1,3,4,7
V75-2: 7 Frankie Godiva
V75-3: 1,2,5,6
V75-4: 6,10
V75-5: 5,6
V75-6: 2,6
V75-7: 2,11

256 Rækker x 0,5 kr = 128 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Bemærk! Spillet og analysen er lavet fredag, så der kan komme ændringer i forhold til vores andelsspil, men vi tager udgangspunkt i vores analyse herunder.

Travtips.dk – V75 Power Ranking

V75-1: A:7,1  B:3,4,5,6,2,11,9  C:8,10
V75-2: A:7  B:12,10,3,5,4,9,11  C:6,8
V75-3: A:5  B:2,6,1,11,10,9,12  C:4,8,7,3
V75-4: A:6,10  B:14,4,3,5,9,7,11,12,2  B:1,13,8,15
V75-5: A:5,6  B:4,1,2,7,12,8,9  C:10,3,11
V75-6: A:6,2  B:5,10,8,4,9  C:1,7,3,11
V75-7: A:11,2  B:12,3,10,9,6  C:4,7,1,5

Værd at vide

Sidste uge var noget markværk, fra en umulig bane på Momarken til udsættelse af løbet til 16:45. Banen var nok skyld i en del strygninger op imod start, hvilket betød vi ville vente med at indlevere vores andelssystem. 

Men, som så ofte før drillede teknikken inde på Derby25, hvilket betød vi ikke kunne indlevere spillet. Men bare rolig, vi havde kun en del 6’ere og femmere og en mulig gevinst på ca. 10 tusind som vi gik glip af – og fratrukket det vi skulle have spillet for, så gik vi kun netto glip af ca. 3.500.

Vi havde stort set luret alle løbene på Momarken, men som mange andre, da havde vi ikke lige set at skrællen 3 Majah B. skulle vinde i sidste afdeling (V75-7).

 
En fantastik V75 omgang

Foruden en fantastisk kvalitetsmæssig omgang, med masser af flotte heste, da byder V75 omgangen også på høj spilværdi, da flere af favoritterne er for hårdt streget.

Vi vil række ud efter millionerne – vil du være med? Du kan spille med os for sølle 75 kr. pr. andel, men du er mere end velkommen til at købe flere end én.

Du kan spille med via linket her (via Derby25).

V75 Analyse - 25/3-2023

V75-1 2140m auto
En virkelig flot Silverdisivison er her samlet, og vores tips går knebent til 7 King Of Everything, der slog den nuværend efavorit i løbet 1 Borups’ Victory senest, på en flot måde. Nu fik de et spor vel langt ude, men umiddelbart, da er det den hurtigste hest på første række, og kan muligvis nå spidsen, med mindre 1 Borup’s Victory kan holde den. Men sidst var Magnus A. Djuse jo ude og sige, at hesten var bedst med rygløb – men viste jo at den kan gå fra spids! Her kan han også vælge at gå ned i et slagspor i ryg istedet, så taktikken er op til Magnus A. Djuse, som sjældent fejler.

Nævnte 1 Borup’s Victory er endnu en tophest, der helt sikkert også vil gøre sig gældende under de større løb i løbet af året, og tabte senest til King of Everything. Kan de holde spidsen, så stiger chancen for at kunne tage revanche i dag. Og Daniel Wäjersten har også skærpet sin adept lidt ekstra inden dagens finale. Han skal også være lettet i balancen.

3 Hell Patrol er i sit livs form lige nu. Han vandt sin prøve let foran Marres Dreamboy, og senest på Bjerke var modstanden igen hård, men Hell Patrol viste igen sin fine kapacitet. At Örjan Kihlström også sidder i vognen igen er spændende. Hesten er dog ikke specielt starthurtig, og kan derfor ende lidt nede i anden rækken, men sporet kunne nok ikke have været bedre til dette.

4 Unique Creation var ude på forkert distance senest, men beøvede løben inden dagens finaler, og blev kørt indvendigt, og havde alle kræfter tilbage. Fik her et perfekt spor, og med sin bedste del de sidste 100m., da skal denne tælles tidligt i dette selskab.

Det er også spændende, at Björn Goop skal køre 5 Eros Zola i dag. Hesten gjorde sidst comeback efter pause og Flemming Jensen sagde så, at hesten trængte til et løb i kroppen inden dagens finale. Flemming tror mest på penge i dag, men siger samtidigt, at han er virklig tilfreds med hesten lige nu.

Spidskørslen: Jeg tror 1 Borups Victory holder spidsen, med mindre at Magnus virkelig går efter den fra sit spor syv med 7 King Of Everything, så tror jeg faktisk denne kan nå spidsen – da dette er den hurtigste hest på første række. Derimellem har vi 5 Eros Zola, men denne tror jeg ikke komme til spids, kan ende i dødens.

Ranking: A:7,1  B:3,4,5,6,2,9,11  C:8,10

V75-2 2140m auto
7 Frankie Godiva er en spændende hest for fremtiden, der altid gør gode løb. Kapaciteten er skyhøj og sidst blev de to’er efter en tdligt føring, og blev kun slået knebent af en virkelig god hest. At de nu tager alle veksler i brug, og at hesten kommer uden sko og amerikanervogn for første gang er selvfølgelig virkelig interresant og det er bestemt noget vi tror kan give hesten de sidste procenter, et sådan løb her kræver. Sporet blev dog lidt langt ud på vingen, men vi er overbeviste om, at den bliver kørt mod spids fra start af og overtager. Når de spidsen, så burde chancen for sejr være god, men når de ikke spids, da kan det ende med dødens, og derfor er det bestemt også en hest det er i orden at gardere.

12 Judge D. er også en hest, der hører til i højere klasser, er der ikke noget at tale om. Han har imponeret stort med fire sejre i træk, og selvom opgaven i dag er hårdere med spor 12 i en finale, da er han givet ved gardering. Judge D. besidder både styrke og hastighed. Skulle der lige fra start komme lidt tempo i løbet, og spidskamp, da kan han passerer mange med sin stærke sidste omgang.

10 Sultan Sea tager ligesom Frankie Godiva alle veksler i brug og de smider både sko, og sætter den amerikanske vogn på. Dette er et sejrrigt individ, som nu vil kunne måle sin styrke mod de bedste heste i klassen. Indtil videre har vi ikke set bunden af Sultan Sea. Burde sidde fint med fra start bag to starthurtige ekvipager. Kommer fra en stald i form, det så vi senest på Momarken.

3 S.G. Mistral kan være den store overraskelse i løbet. Selvom hesten er sejrsløs efter dens først 18 strater, da er dette mere tilfældigheder, og valakken nærmer sig sin første sejr. At den måske skal tages her i en finale, er måske langsøgt, men hesten var bl.a. godt gående på V75 for to strater siden i et fremryk, men galopperede (en galop som kusken tog på sig), og goik forrige weekend flot i baggrunden, efter et umuligt løb fra spor 12. Formen er bedre en resultatrækken, og nu kan de sidde perfekt til i andetsporet direkte. At Örjan sætter sig op i sulkyen igen, er bare endnu et plus.

Spidskørslen: Jeg tror at 1 Hard Center holder spidsen initielt, da den er normalt fin starthurtig, og at de tilmed rykker sko og sætter den amerikanske sulky på, burde bare gøre den hurtigere. 2 Kate River, 3 S.G.Mistral og 4 Special Chance er også hurtige, men igen – jeg tror ikke de tager en langde på 1 Hard Center – Udefra kommer 5 Star Muscle og 7 Frankie Godiva, og her tror jeg 7 Frankie Godiva presser sig til spids efter lidt tid.

Ranking: A:B:12,10,3,5,4,9,11  C:6,8

V75-3 2140m auto
Et spændende løb i Margaretas tidlige unghesteserie, hvor flere heste sæsondebuterer, og det er kun nogle få der veksler op i udstyr, da dette ikke er det vigtigste løb for sæsonen. 5 Bedazzled Sox er blandt de bedste i kuldet, og var vel kuldets konge sidste år. Nu med en solid vintertræning i kroppen, vil vi se yderligere udvikling hos hesten i løbet af året. Men hesten er netop blevet trænet hårdt ifølge træner Roger Walmann, og ikke toppet på nogen måde til dette løb. Bedazzled Sox er dog så god, at den stadig skal regnes og kunne måske finde spidsen i dag. Hvis de gør det, så er chancerne for at vinde selvfølgelig større. Men det er som sagt årsdebut, og Bedazzled Sox er derfor ikke en favorit jeg vil holde alene på V75, men på ren grundkapacitet, er dette nok bedste hest i felt.

2 Letsdoit er en US Melander import, der kommer fra en godkendt sæsondebut senest, hvor den blev treer efter bl.a. staldkammeraten 12 Thereisnolimit. Med et løb i kroppen burde den Melander trænede hest være gået frem formmæssigt, og dette er en hest jeg tror burde have mere at give, end hvad den har vist hidtil. Fra et perfekt spor bag bilen, da ranker jeg denne højere end flere andre, da denne både har løb i kroppen og et godt spor.

Staldkammeratien til Bedazzled Sox, 6 Coquaholy er modsat lidt spillet, selvom denne har overstået sin sæsondebut, og fået løb i kroppen. Ifølge træner Roger Walmann er formen derfor også bedre på denne. Dette er også en af de en god hest i kuldet, men ramte ikke lige dagene i de store løb. Men afsluttede flot i baggrunden i Kriteriet, efter en descideret svag styring. Hesten er dog ikke starthurtig, og må håber den ikke ender ude på vingen og må bakkes, men vi tror dog den kan finde ned i andetsporet. Hesten skal gå med amerikanervogn og uden sko, hvilket er første gang med denne kombinateion.

Nævner også 1 Ante la Roque der vandt et kvalifikationsløb til Kriteriet og derefter blev nummer tre i finalen. Nu handler det om Daniel Redén trænede hest årsdebut, men vi ved samtidig, at hans heste oftest kan præstere godt med det samme. Men ifølge Redén, så er formen dog på ingen måde på top, og han siger selv at formen er en 7 ud 10 inden denne start, så vi ranker den lidt ned med denne viden. Ante la Roque kan godt åbne, og hvis du holder Bedazzled Sox fra start, vil han dog på ren grundkapacitet nå langt i løbet.

Spidskørslen: 1 Ante la Roque er starthurtig, og er den der højst sandsynligt sidder i spidsen, med mindre 5 Bedazzled Sox får en bedre start, da denne også er ligeså kvik det første stykke. Tredjehåndsfavoritten til spids er 2 Letsdoit, og denne vil under alle omstændigheder få et godt løb fremme. 8 Combat Fighter har også starthurtigheden, som et af sine bedste våben, men sporet trækker mulighederne for at nå spids ned.

Ranking: A:B:2,6,1,11,10,9,12  C:4,8,7,3

V75-4 2140m volt
6 Athena Face kommer med to sejre i træk og har vist god form på det seneste, gik i ydre spor hele sidste kilometer sidst, og vandt på flot sæt alligevel. At den nu bliver uden sko bag og at Örjan Kihlström hopper i sulkyen er selvfølgelig spændende. Fra en passende springspor, der er taktikken given fra start. Athena Face sendes mod spidsen og på den position har hun to sejre i fem forsøg. Hvis Kihlström kan bestemmer tempoet i en del af løbet, vil Athena Face være svær at bryde ned fra spidsen. Den burde kunne gå en 13-tid, og så skal tillægshestene altså å en tid på 12.3-12.5 eller lignende for at hente den. Men som altid, kan meget ske i Diamantstoet.

10 Fabulous Pellini er det klare modbud. Hun ydede en topindsats for to starter siden, da sejren blev taget på overbevisende sæt. Sidste gang gik hun uden sko og endte som nummer to. Indsatsen blev godkendt, men barfodsbalancen havde ingen effekt og Fabulous Pellini optrådte lidt “sjusket” i stilen. At de nu går tilbage til sko, er derfor ikke noget minus. Derudover meddeles det, at det er Fabulous Pellinis sidste start, inden hun skal dækkes. Alene dette betyder, at jeg forventer, at Daniel Wäjersten vil maxe det, der går til dagens start. Har vel den bedste spurt, men er afhængig af, at der er lidt tempo undervejs, så de kan rykke forbi over opløbet.

14 Love No Pain, som var tyndt arbejdet før seneste løb, hvilket forklarer indsatsen. De har sigtet imod dette løb, og nu meldes hesten uden sko, og fra springsporet, burde de kunne hitte ned i et fint slagspor, så er de sikkert at finde i striden, når det skal afgøres.

Her bagom er det meget åbent, og mange heste står til lave procenter, og det kan give pote med en sjov bred gardering her i Diamantstoet, der ofte har flere omstarter og hvor det næsten altid skræller.

Spidskørslen: Hovedscenariet er at 1 Russel Square holder spidsen initielt, for så at overlade spidsen til en mere betroet, sikkert 6 Athena Face. 3 Classy Knox og 4 Benita Winner, er normalt også starthurtige, og en af disse kan på en god dag måske overtage spidsen. Men uanset, så tror jeg at 6 Athena Face kommer for at overtage. 5 Feline Burgerheide, er heller ikke ueffen, men vi tvivler, at den har noget at gøre med spidskampen fra et svært spor 5. Jokeren i spidskørslen er 7 Live Princess H.M., der nu veksler til at gå uden sko, og med volt eksperten Erik Adielssson i sulkyen, kan den måske gå i spidsen, for så at overlade den til favoritten.

Ranking: A:6,10  B:14,4,3,5,9,7,11,12,2  C:1,13,8,15

V75-5 2140m auto
6 Ultion Face er det knebne førstevalg her. Det er en hest de tror meget på fra stalden, og hvis Chapuy hellere vil have ryg over mellemdistancen i dag, så kan muligheden for spidsen være åben, og sejrschancerne forøjes. men uanset skal den regnes. Hesten gik et fint løb senest, men det gik for langsomt til at der kunne tages noget i spurten. At Örjan Khilström sætter sig op bag hesten for første gang er også et plus. Den skal helst ikke have dødens, men kan dog havne der ufrivilligt, hvis Chapuy vil køre i spidsen. Det er så der Örjan må vælge taktikken.

5 Eddy West er en spurtstærk traver, der her også har fået et fint spor, burde kunne finde ryg, eventuelt på 6 Ultion Face. Men kan så ende i dødens, hvis 6 Ultion Face overtager spidsen fra Chapuy. Eddy West gik et fint løb senest, med god spændst over mål, hvor de dog ikke kunne plukke ned en Click Bait fra spids, hvilket heller ikke er noget man bare gør. Tættere starter skulle ifølge stalden også være et plus. Skal med tidligt.

4 Chapuy førte hver eneste meter i sin sidste start, og nu satser de på at gentage bedriften. Men Åke Lindblom er dog selv lidt usikker på om de vil køre i spidsen hele vejen, nu når det er finale. Og selvom de på flot vis vandt senest så er mellemdistancen, normalt ikke et plus for hesten (selvom den ikke så sådan ud sidst). Går den i spidsen, så er der en risiko for, at de sejrshungrende konkurrenter ikke lader den niårige være i fred, og så kan opløbet blive en smule for langt, da der er flere spurtstærke travere med i dette løb, og derfor skal der decideret være stolpe ind.

Løbets idé er 1 Aetos Kronos. At kapaciteten er der til at vinde et løb som dette, er der ingen tvivl om, og nu fra et passende udgangspor burde de kunne få et fint løb fremme, og måske komme ud i andetsporet. Uanset synes de fra stalden, at hesten går frem med hver start, og nu sætter de tilmed den amerikanske sulky på igen. Kun 6%.

Spidskørslen: 4 Chapuy tager spidsen her. Ingen tvivl om det. Andenhåndsfavorit til spids er 6 Ultion Face og 8 Hierro Boko, hvor sidstnævnte udtaler, at de vil prøve fremad for spids, kan dog ende i dødens eller måske ryg leder. 4 Eddy West er også fin fra start, men tager heller ikke en længde på Chapuy.

Ranking: A:6,5  B:4,1,2,7,12,8,9  C:10,3,11

V75-6 2140m auto
6 Boli You S.M. gik senest flot, og vandt selvom de på ingen måde havde toppet hesten på nogen måde. Med det løb i kroppen og alt fokus mod denne finale, tror vi den er endnu bedre i dag. Boli You S.M. skal heller ikke gå i spidsen her, da den alt for ofte bliver for lidt for hed der. Så taktikken er vel klar for Örjan Kihlström, som får sin debut i vognen i dag, vil finde en passende slagposition til Boli You SM, og når først angrebet er sat i gang, vil de andre kunne få svært ved at modstå denne. At det tilmed veksles op til både uden sko og amerikanervogn til denne start er bare endnu et plus. Førstehest.

2 Dynamite Sensation er vel førsteudfordreren, da dette er min spidsfavorit. Hesten kommer med fuld form og de sætter tilmed amerikanervognen på igen, som i kombination med barfodet rundt om er første gang. Denne deler A-gruppen med 6 Boli You S.M.

5 Bugatti Hall viste sidst topform, da de formåede at vinde trods spor tolv. At der er momentum til, at Bugatti Hall blander sig i den endelige sejr er næppe nyheder, og at det nu meldes uden sko, er klart spændende. Kan måske nå spidsen, men er kun andenhåndsfavorit dertil, og kan ende i dødens. Når de spidsen, så stiger chancen for sejr markant. Er stærk og reel, men jeg tvivler dog på at den vil kunne nedbryde 2 Dynamite Sensation hvis de skal gøre dette fra dødens. Derfor kun tredjevalg, og ender i vores B-gruppe.

Nævner også 10 Dream Sensation, der er en anden, der har imponeret for nylig. At det også er uden sko her er spændende og hvis der er overtempo i løbet, vil Dream Sensation fælde mange over opløbet.

Spidskørslen: Det ligger i kortene at 2 Dynamite Sensation holder spidsen, skulle de ikke, da er det fremst 5 Bugatti Hall, der måske vil komme og stille spørgsmålet udvendigt. 3 Just More Fun er også starthurtig, men vil gerne have rygløb, men tvivler også på de kan tage en længde på Dýnamite Sensation. Længere ude, da er det 7 Drizzle, der med et bedre spor ville have været en god spidskandidat, men herfra langt ude på vingen er chancen minimal.

Ranking: A:6,2  B:5,10,8,4,9  C:1,7,3,11

V75-7 2140m auto
11 High On Pepper ville uden tvivl have ønsket et andet udgangspor i dag. Da han har taget tre sejre fra føringen i år. Men samtidig har han vist sig at have en rigtig høj kapacitet til klassen, så på trods af spor elleve er han en given sejrskandidat, hvis det går glat undervejs. Men nu er det en kortere distance end på det seneste og som sagt er startpositionen ikke den bedste og når han samtidig ser ud til at blive favorit ved V75, da kan det være given at gardere. Men vi tror dog, at de vil søge fremad med det samme, og gør de det – Da kan det endda være de kan presse sig til spids, og så er meget vundet. Har to hurtige startrygge foran sig, og kan vinde meget med det rette løbsforløb her.

2 Bottnas Idol vandt en klasse I finale for to starter siden og gjorde det klart godt i sin bronzedebut sidste gang. Han nyder i dag godt af, at hovedmodstanderne har dårligere startspor. Men der mangler dog ikke modstand, og hesten er ikke den starthurtigste – men burde alligevel kunne sidde fint med fra start i andestsporet, og skal bestemt regnes, og ender i A-gruppen sammen med favoritten.

12 Castor the Star kommer med absolut topform ifølge stalden, men sporet blev ringe, og de må ligesom favoritten have tur herfra. Men ved gardering, og et godt tempo fremme, da er den given på kuponen.

3 Comes with Age er hurtig fra start og fra spidsen er det spændende at se hvor langt han kan nå. Især hvis han selv kan sætte tempoet en stor del af løbet. Nævner også 10 Albert Zonett, der har fået en lille måneds pause siden sidst, men formen skulle være intakt. Da sluttede de kun en længde bag High On Pepper, efter at have fået en meget sværere tur undervejs. Kun 4%

Spidskørslen: 3 Comes With Age er vel den hurtigste hest fra start her, da værste konkurrenter til spidsen har fået ringe spor. 5 Apasso og 6 Ready Doc er også hurtige, men tager næppe en længde på Comes With Age. Det forlyder at 3 Comes With Age vil de køre i spidsen med her.

Ranking: A:11,2  B:12,3,10,9,6  C:4,7,1,5

 

Held og lykke med spillet.

Travtips Logo

Spil med på V75 & GS75

Spil med sammen med Travtips.dk’s Derby25 andelsspil på weekendens V75 & GS75 omgange. 

Kun 75 kr. pr. andel.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere